Teraz jest 05 wrz 2025, 21:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3
Imprezy integracyjne ;-) 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2007, 19:31

POSTY        134
A co w tym roku ze spartakiada w pomorskim?? Czy celnicy coś planują czy zakończy się wieloletnia tradycja?? :/

05 mar 2008, 20:41
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA04 gru 2007, 22:26

POSTY        10

<!--quoteo(post=14311:date=23. 08. 2007 g. 13:07:name=Edzia)--><div class='quotetop'>(Edzia @ 23. 08. 2007 g. 13:07) [snapback]14311[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
U nas imprezek nie ma za sprawą... pracowników! Zawsze ktoś miał problem, że ktoś inny zjadł o 1 kiełbaskę więcej, że jak nie idzie na imprezę bo nie chce to powinni mu oddać kasę z socjalnego. :( Smutne, ale prawdziwe. Integrujemy się w swoim towarzystwie po ok. 15 osób i jest super.

Heh... jakbym patrzył na naszą firmę. Niektórzy twierdzili, że skoro po obliczeniu kosztów imprezy wyszło 20 zł dopłaty z socjalnego na łeb, to ci którzy nie byli (bo nie chcieli być) powinni połuczyć takowe 20 zł w kieszeń żeby było sprawiedliwie. :za2:  A dopłaty do wycieczek? A dlaczego dopłaca się na małżonka danego pracownika - jak jestem wdowcem/wdową i dostanę tylko na jedną osobę. <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

weź się skarbuś nie ośmieszaj, bo właśnie udowodniłeś że nie masz pojęcia o funduszu socjalnym
kompromitacja ! heheheheheheheheheheheheheh
kompromitacja

05 mar 2008, 22:06

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...weź się skarbuś nie ośmieszaj, bo właśnie udowodniłeś że nie masz pojęcia o funduszu socjalnym...

Czy aby na pewno ?
Skarbuś raczej wskazuje patologie, a nie je popiera. Ale może to ja źle to odczytałem :(
No to wtedy
for_my                    

kompromitacja ! heheheheheheheheheheheheheh
kompromitacja

Ostatnio edytowano 06 mar 2008, 07:28 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

05 mar 2008, 22:17
Zaawansowany

REJESTRACJA25 paź 2006, 18:36

POSTY        48
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Czy aby na pewno ?
Skarbuś raczej wskazuje patologie, a nie je popiera. Ale może to ja źle to odczytałem :(
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ależ oczywiście że tak. Po prostu opisałem jakie niektórzy w naszej firmie mają wizje i pomysły. Mógłbym opisać jeszcze więcej "genialnych" pomysłów co poniektórych pracowników ale nie chce Wam zawracać głowy głupotami <_<

Ostatnio edytowano 06 mar 2008, 07:28 przez skarbus1, łącznie edytowano 1 raz

06 mar 2008, 07:20
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA08 gru 2007, 00:20

POSTY        55
W tym roku spartakiada w Giżycku. Jak co roku spodziewaliśmy się dofinansowania w 50% z funduszu socjalnego. W końcu grupa ludzi podjęła się organizacji wyjazdu poświęcając na to sporo czasu. Wyjazd oczywiście dla wszystkich chętnych pracowników. Niestety tak jak i w innych urzędach znalazły się psy ogrodnika, które zaczęły ujadać. Efektem jest mniejsze dofinansowanie, chętni i tak pojada, ale niesmak pozostał. Psy rasowe pojadą a kundle niech szczekają nadal. Pozdrowienia dla wszystkich biorących udział  :)  :)  :) oraz dla tych co choć nie chcą się bawić nie psują zabawy innym.

09 mar 2008, 12:23
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA13 lut 2007, 19:31

POSTY        134
ale co z pomorską spartakiada?? będzie czy celnicy odpuścili i nie zorganizują??

09 mar 2008, 12:37
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 34 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3