Teraz jest 07 wrz 2025, 00:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
100 dni Minsterstwa Finansów 
Autor Treść postu

REJESTRACJA16 lis 2006, 23:21

POSTY        19

A ja osobiście, po 100 dniach Ministra na Świętokrzyskiej chciałbym usłyszeć jasne komunikaty dotyczące wynagrodzeń (a nie jakieś plotki) oraz reformy aparatu skarbowego i finansów publicznych. Jak do tej pory to mam wrażenie chaosu, jaki panuje Min.Fin.

Po 100 dniach? ;)
Raczej przed następnymi wyborami ... wtedy będzie znowu dobry czas na składanie obietnic.

27 lut 2008, 22:40
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=25153:date=27. 02. 2008 g. 16:53:name=Marakesz)--><div class='quotetop'>(Marakesz @ 27. 02. 2008 g. 16:53) [snapback]25153[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
A ja osobiście, po 100 dniach Ministra na Świętokrzyskiej chciałbym usłyszeć jasne komunikaty dotyczące wynagrodzeń (a nie jakieś plotki) oraz reformy aparatu skarbowego i finansów publicznych. Jak do tej pory to mam wrażenie chaosu, jaki panuje Min.Fin.

Po 100 dniach? ;)
Raczej przed następnymi wyborami ... wtedy będzie znowu dobry czas na składanie obietnic.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Mam nadzieję, że nie trzeba będzie czekać aż 4 lata.
(Planują przedłużyć kadencję poprzez przeniesienie wyborów na wiosnę, "co by" wybory nie kolidowały z naszą prezydencją w UE w tym samym czasie)
"co by" bo przecież termin wyborów można przenieść na wiosnę, ale nie następnego roku, tylko tego samego!
Ale widać nie mają pewności czy je wygrają.
Hmmm...
Czyżby sami nie wierzyli w cuda?!  :unsure:

Ostatnio edytowano 29 lut 2008, 06:45 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

29 lut 2008, 06:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 16 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2