aaa2 - spraw mi tę przyjemność i przeczytaj raz jeszcze mój post, ale tym razem ze zrozumieniem, będę wdzięczny niewymownie. Aha, byłbym zapomniał! To jest moje zdanie, to jest moja subiektywna opinia, na którą Ty szanowna/szanowny aaa2 nie masz i, jak mniemam mieć nie będziesz - najmniejszego wpływu. Pozdrawiam!
bardzo proszę robie tobie ta przyjemnosc - zawsze czytam ze zrozumieniem, natomiast proste slowa nie trudno zrozumiec. czytam i nie podzielam twojego zdania, nie tylko ty masz prawa do 'subiektywnej opinii' i wypowiadania swoich pogladow na forum. Zaskakujace jest ze myslisz ze jestes nieomylny; oczerniac innych, wypowiadac sie na temat pogladow politycznych innych osob kazdy by potrafil i widac ze to twoje hobby. Jesli uwazasz ze to jest takie super i zabawne to gratuluje mentalnosci. Jesli chodzi o 'wplyw' o ktorym wspominasz, to bez wzgledu na to co masz na mysli - to dla Ciebie specjalnie odpowiem ze mam wplyw na siebie, na to co robie i jakim jestem czlowiekiem i to mi daje niesamowita satysfakcje ktora jest nie do zrozumienia dla co niektorych pozdrawiam
22 lut 2008, 07:01
aaa2
<!--quoteo(post=24798:date=21. 02. 2008 g. 23:24:name=outsider)--><div class='quotetop'>(outsider @ 21. 02. 2008 g. 23:24) [snapback]24798[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> aaa2 - spraw mi tę przyjemność i przeczytaj raz jeszcze mój post, ale tym razem ze zrozumieniem, będę wdzięczny niewymownie. Aha, byłbym zapomniał! To jest moje zdanie, to jest moja subiektywna opinia, na którą Ty szanowna/szanowny aaa2 nie masz i, jak mniemam mieć nie będziesz - najmniejszego wpływu. Pozdrawiam!
bardzo proszę robie tobie ta przyjemnosc - zawsze czytam ze zrozumieniem, natomiast proste slowa nie trudno zrozumiec. czytam i nie podzielam twojego zdania, nie tylko ty masz prawa do 'subiektywnej opinii' i wypowiadania swoich pogladow na forum. Zaskakujace jest ze myslisz ze jestes nieomylny; oczerniac innych, wypowiadac sie na temat pogladow politycznych innych osob kazdy by potrafil i widac ze to twoje hobby. Jesli uwazasz ze to jest takie super i zabawne to gratuluje mentalnosci. Jesli chodzi o 'wplyw' o ktorym wspominasz, to bez wzgledu na to co masz na mysli - to dla Ciebie specjalnie odpowiem ze mam wplyw na siebie, na to co robie i jakim jestem czlowiekiem i to mi daje niesamowita satysfakcje ktora jest nie do zrozumienia dla co niektorych pozdrawiamP <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
aaa2 - zobacz! Jestem osobą wrażliwą. Ty prawdopodobnie również. Ci którzy utrzymują, że nie są wrażliwi, że nie zważają na krytykę i odrzucenie, będą kłamali również w innych sprawach. Wszyscy pragniemy, aby ludzie dobrze o nas myśleli. Wszyscy chcemy być podziwiani, także słuchani i szanowani. Z tego, co pamiętam są cztery podstawowe przyczyny lęku wieku dorosłego; odrzucenie, niepowodzenie, kara i wstyd. Proszę zwróć uwagę, że wszystkie cztery dotyczą odrzucenia przez innych ludzi. Pamietaj, że nie należy oceniać siebie na podstawie odrzucenia innych. Na pewno jesteś wartościową osobą, godną zaakceptowania - niezależnie od tego, jak inni będą na Ciebie reagowali. Oczywiście, jeżeli spotykasz się z odrzuceniem ze strony wszystkich, możesz potrzebować pomocy. Ja w swoim długim życiu nauczyłem się, jak właściwie odczytywać słowa krytyki. Nauczyłem się przede wszystkim nie ignorować jej znaczenia. Bardzo dawno temu wypowiedziano takie oto słowa, że powinniśmy strzec się, gdy wszyscy będą o nas dobrze mówić. Niestety, nie wyjaśniono tego dokładniej, lecz można podejrzewać, że powodem wypowiedzenia tych słów było to, że jeśli wszyscy lubią nas i podziwiają, to prawdopodobnie jesteśmy bardzo nudni albo bardzo martwi.
Mam teraz umówione spotkanie muszę uciekać. Pozdrawiam Serdecznie!
22 lut 2008, 11:51
spodek
Pitbull i AAA2 <_<
Cóż za klasa! Ten humor i inteligencja aż razi na tle innych. I ta kultura, nie, no brak mi słów "zachwytu"!!!!!!!!!
____________________________________ Zajadły
Ostatnio edytowano 22 lut 2008, 16:50 przez Segregator, łącznie edytowano 1 raz
22 lut 2008, 16:49
1sty
Czemu nie pisze nikt o Katowicach....... itd?
W Katowicach odwołano panią Dyrektor
22 lut 2008, 16:53
Do pewnego momentu dało się czytać posty w tym temacie. Niestety obecnie wątek w sensie merytorycznym sięgnął bruku.
Szkoda.
22 lut 2008, 17:18
skorpion
<!--quoteo(post=24820:date=22. 02. 2008 g. 16:21:name=1sty)--><div class='quotetop'>(1sty @ 22. 02. 2008 g. 16:21) [snapback]24820[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czemu nie pisze nikt o Katowicach....... itd?
W Katowicach odwołano panią Dyrektor <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A dlaczego? I kto na zamianę?
Ostatnio edytowano 22 lut 2008, 17:56 przez Dozer5, łącznie edytowano 1 raz
22 lut 2008, 17:55
Za co? a no w drodze wdzięczności, w zamian przywiózł Naczelniczkę z US w Jaworznie. Nieprawdopodobne ile nienawiści może w człowieku siedzieć /i to w takim małym, ale za to mającym wrażenie że jest wielkiem i super mądrym!/ koszmar, zaczęło się , powraca stare <_<
22 lut 2008, 18:44
ambona
Za co? a no w drodze wdzięczności, w zamian przywiózł Naczelniczkę z US w Jaworznie. Nieprawdopodobne ile nienawiści może w człowieku siedzieć /i to w takim małym, ale za to mającym wrażenie że jest wielkiem i super mądrym!/ koszmar, zaczęło się , powraca stare <_<
Zaczęło się to w 2005r. bądź sprawiedliwa ,a w przyrodzie już tak jest ,że za każdą akcją idzie reakcja. Poza tym była dyrektor była tylko pełniącą obowiązki i nikt jej chyba nie obiecał że tak będzie do emerytury.
22 lut 2008, 18:56
Może wreszcie ktoś zrobiłby porządek w Lublinie i lubelskich urzędach !!!! Czas najwyższy odwołać już "szwagra kolaske" !!!!! :za2:
22 lut 2008, 19:05
NO TO, K...WA NASTAłY RZąDY MIłOśCI!!!
:za2:
22 lut 2008, 19:12
Zocha1
Może wreszcie ktoś zrobiłby porządek w Lublinie i lubelskich urzędach !!!! Czas najwyższy odwołać już "szwagra kolaske" !!!!! :za2:
A miało być inaczej. Gdzie te konkursy? I jak "przódy" znajomi królika? :mur:
22 lut 2008, 19:22
ambona
Z twojego postu równiż wynika "ile nienawiści może siedzieć w człowieku" i podejrzewam że masz więcej wzrostu, nie masz wrażenia że jesteś wielkim i nie masz wrażenia że jesteś super mądry ale na pewno jesteś super mądry. Dlaczego PIS wybrał akurat te osoby na p.o. Nikt nie zadaje tego pytania. Co zrobiły, a raczej co wywalczyły te osoby dla pracowników US i IS w czasie pełnienia p.o. Przecież o nasze dobro nie powinny dbać tylko związki zawodowe ale również nasi pracodawcy czyli p.o. Jak o nas dbali niestety widać.