Teraz jest 06 wrz 2025, 00:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Monitorują nas? 
Autor Treść postu

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Ostatnio edytowano 21 lut 2008, 17:05 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

21 lut 2008, 17:04
Zaawansowany

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:46

POSTY        32
Prewencja, aby czasem oddolny obywatelski sprzeciw internetowy nie przerodził się w protest uż jak w cle

21 lut 2008, 17:37

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141

<!--quoteo(post=24637:date=20. 02. 2008 g. 17:51:name=aligator1)--><div class='quotetop'>(aligator1 @ 20. 02. 2008 g. 17:51) [snapback]24637[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Od 9 do 16 z domowego tez nie można było wejść.

Pewnie właściciel serwera próbuje w tym czasie postawić stronę na nogi.
A niech jeszcze raz usłyszę że zagłuszanie pielęgniarek było przestępstwem.. Platformersi myślicie, że jak zamkniecie stronę skarbowców to urzednicy staną się zadowoleni? Stosując te same metody co PiS, przerżniecie najbliższe wybory.
Wspomnicie moje słowa.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz z tym blokowaniem strony?

21 lut 2008, 17:56
Specjalista

REJESTRACJA14 sie 2007, 20:56

POSTY        330
Na zachodzie bez zmian - drugi dzień w pracy nie działało. To kwestia wewnętrzna czy inspiracja kogoś z zewnątrz?? ;)

Tak dalej pójdzie, rzucę sie znów w wir pracy :)

Ostatnio edytowano 21 lut 2008, 18:48 przez widow, łącznie edytowano 1 raz

21 lut 2008, 18:47

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Na zachodzie bez zmian - drugi dzień w pracy nie działało. To kwestia wewnętrzna czy inspiracja kogoś z zewnątrz?? ;)

Tak dalej pójdzie, rzucę sie znów w wir pracy :)

A na mnie to wpływa zupełnie odwrotnie...

21 lut 2008, 18:57
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz z tym blokowaniem strony?

Pierwsze moje zdanie było na temat tzw. "blokowania strony", o której sie wszyscy wypowiadali,  
Rozbawił mnie ten pomysł że MF wyłączyło nam dostęp do forum 8-16. Wiadomości wygladają tak samo przed 16 i po, co za różnica że w całym kraju w urzędach zablokują  :rotfl: prawie każdy ma komputer w domu.

Tak, celnicy rzucili Donka na kolana, na szczęście tylko na 4 dni. W tej chwili trwają przygotowania do protestu w urzędach skarbowych, MF próbuje storpedować przygotowania, m.in dzieląc skarbowców.

21 lut 2008, 20:40
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2008, 21:31

POSTY        34
Związki do roboty!!!! Trzeba sprawdzić KOMU zależy, żeby brać skarbowa nie mogła zaglądać do SKARBOWCÓW!!! Za PiS-u takich numerów nie było!!!

21 lut 2008, 20:42
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

A niech jeszcze raz usłyszę że zagłuszanie pielęgniarek było przestępstwem.. Platformersi myślicie, że jak zamkniecie stronę skarbowców to urzednicy staną się zadowoleni? Stosując te same metody co PiS, przerżniecie najbliższe wybory. Wspomnicie moje słowa.

"Always look a the bright side of life"
Więc ja też patrzę na życie z tej jaśniejszej strony.
I z tego patrzenia wychodzi mi taka oto pocieszajaca konstatacja: to nie wina MF.
To "wina" braci skarbowej, która dowiedziawszy się o planowej akcji strajkowej (i akcji darowizny 30 groszy - kto jeszcze nie wysłał??!! ) rzuciła się na "skarbowców" i dlatego serwer nie wytrzymuje i pada na pysk.
To tak samo jak z "naszą-klasą". :D

P.S.
Drago - nie poznaję Cię! ;)

21 lut 2008, 20:56
Znawca

REJESTRACJA27 lis 2006, 14:53

POSTY        155
Czy ktoś może mi wyjaśnić czy działania związane z blokowaniem strony skarbowców jest zgodne z prawem oraz czy są podstawy do takiego działania  :angry:

21 lut 2008, 21:17
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

To "wina" braci skarbowej, która dowiedziawszy się o planowej akcji strajkowej (i akcji darowizny 30 groszy - kto jeszcze nie wysłał??!! ) rzuciła się na "skarbowców" i dlatego serwer nie wytrzymuje i pada na pysk.
To tak samo jak z "naszą-klasą". :D

P.S.
Drago - nie poznaję Cię! ;)

No tak, przy tych zarobkach i działaniach kierownictwa niedługo braci skarbowej zostanie tylko "nasza klasa"  :(

P.S.
Ot mały lifting ;-)

21 lut 2008, 21:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2008, 21:31

POSTY        34
Nie ma się z czego śmiać! Utrudnianie dostępu do stron SKARBOWCÓW to nic innego jak cenzura!!!

21 lut 2008, 23:08

REJESTRACJA30 cze 2007, 17:06

POSTY        11

Nie ma się z czego śmiać! Utrudnianie dostępu do stron SKARBOWCÓW to nic innego jak cenzura!!!

Nie, to tylko "troska" abyśmy nie odrywali się od pracy, takich mamy dobrych szefów.

22 lut 2008, 05:57
Fachowiec
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:38

POSTY        1181
<!--fonto:Trebuchet Ms--><span style="font-family:Trebuchet Ms"><!--/fonto--><!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->
Sytuacja z dostępem do www.skarbowcy.pl wygląda następująco:
od wczesnych godzin popołudniowych we wtorek 19 lutego, zaczęły pojawiać się problemy z dostępem do portalu. Początkowo było tak, że co któreś odświeżenie strony pojawiał się komunikat o niedostępności. Od środy dostęp do strony stał się niemożliwy, a komunikat jaki się pojawia to:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Error

FW-1 at fw1: Unknown WWW server.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Doszły do mnie informacje, że w niektórych miejscach treść komunikatu była inna.

Co ważne:
1) w tym samym czasie dostęp do pozostałych stron www z poziomu sieci MF był i jest niezakłócony,
2) połączenie z portalem www.skarbowcy.pl z innych miejsc sieci było i jest możliwe, czego dowodem są choćby wpisy na forum (np. ten).

Wnioski w zasadzie nasuwają się same, chociaż trudno ukryć zdumienie, czy wręcz osłupienie...
<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

Ostatnio edytowano 22 lut 2008, 17:25 przez toga, łącznie edytowano 1 raz

22 lut 2008, 14:13
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA02 lis 2007, 22:23

POSTY        126

Sytuacja z dostępem do www.skarbowcy.pl wygląda następująco:
od wczesnych godzin popołudniowych we wtorek 19 lutego, zaczęły pojawiać się problemy z dostępem do portalu. Początkowo było tak, że co któreś odświeżenie strony pojawiał się komunikat o niedostępności. Od środy dostęp do strony stał się niemożliwy,

U mnie pojawił się komunikat, że filtr nie dopuszcza do tej strony.

Ostatnio edytowano 22 lut 2008, 17:23 przez jeneral_p, łącznie edytowano 1 raz

22 lut 2008, 15:35
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 109 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona