Teraz jest 10 wrz 2025, 18:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2007, 21:58

POSTY        11

Pitbull i AAA2  <_<

no proszę mozna to podciągnąć pod groźbę karalną. No spodek faktycznie znaczenia słowa pokora to ty chyba nie znasz

21 lut 2008, 22:30

REJESTRACJA17 lut 2008, 18:03

POSTY        42

Pitbull i AAA2  <_<

A może Spodek poszłabyś dzieci usypiać?

21 lut 2008, 22:32

REJESTRACJA19 lut 2008, 19:20

POSTY        18
Pitbullku jak nie lubisz dziewcząt to kaganiec i spać.  :za2:  :blink:
AAA2 pomyśl zanim napiszesz.  :(
Gratulacje i wspaniałej atmosfery w pracy  :brawa:

21 lut 2008, 22:39
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2007, 21:58

POSTY        11

no wiesz w przeciwieństwie do niektórych zawsze myślę

21 lut 2008, 22:40

POSTY        42

Lubię dziewczęta, bardzo, ale tylko te, które myślą.

spodek                    

Co do atmosfery w pracy, to z taką osobą jak Ty w zespole trudno ją budować.

21 lut 2008, 22:45
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 lut 2008, 21:31

POSTY        34

<!--quoteo(post=24778:date=21. 02. 2008 g. 22:23:name=new2008)--><div class='quotetop'>(new2008 @ 21. 02. 2008 g. 22:23) [snapback]24778[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Postawcie się w roli tych byłych dyrektorów, szczególnie z UKS-ów. W policji, jak komendant wojewódzki spada, kierują go do rezerwy kadrowej komendanta głównego policji lub na oficera łącznikowego do jakiegoś sąsieniego kraju. U nas, spada na szeregowego iks-a i za...dala po bazarze nakładać mandaty!!! Gdzie tu logika???

Nie postawię się bo nigdy nie byłem Dyrektorem! Tak to już w życiu jest im wyżej siedzisz tym upadek jest bardziej bolesny. To wynika z natury i ty tego nie zmienisz, poprostu prawo fizyki.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Prawa fizyki nie mają nic do tego!!! W społeczeństwie cywilizowanym winna istnieć jakiaś gradacja zawodowa i nie można nikogo dołować! Niejaki aktualny p.o. dyrektora DKS uchował sie w czasach PiS-u jako radca Ministra MF, zaś inni wyrzuceni dyrektorzy UKS-ów zap...dalają jako zwykli iks. Gdzie tu kultura polityczna???

21 lut 2008, 22:49

POSTY        42

<!--quoteo(post=24782:date=21. 02. 2008 g. 22:29:name=Pitbull)--><div class='quotetop'>(Pitbull @ 21. 02. 2008 g. 22:29) [snapback]24782[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=24778:date=21. 02. 2008 g. 22:23:name=new2008)--><div class='quotetop'>(new2008 @ 21. 02. 2008 g. 22:23) [snapback]24778[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Postawcie się w roli tych byłych dyrektorów, szczególnie z UKS-ów. W policji, jak komendant wojewódzki spada, kierują go do rezerwy kadrowej komendanta głównego policji lub na oficera łącznikowego do jakiegoś sąsieniego kraju. U nas, spada na szeregowego iks-a i za...dala po bazarze nakładać mandaty!!! Gdzie tu logika???

Nie postawię się bo nigdy nie byłem Dyrektorem! Tak to już w życiu jest im wyżej siedzisz tym upadek jest bardziej bolesny. To wynika z natury i ty tego nie zmienisz, poprostu prawo fizyki.
Prawa fizyki nie mają nic do tego!!! W społeczeństwie cywilizowanym winna istnieć jakiaś gradacja zawodowa i nie można nikogo dołować! Niejaki aktualny p.o. dyrektora DKS uchował sie w czasach PiS-u jako radca Ministra MF, zaś inni wyrzuceni dyrektorzy UKS-ów zap...dalają jako zwykli iks. Gdzie tu kultura polityczna???
Zawsze znajdą się znajomi królika niezależnie od tego kto będzie u władzy, ale ani Ty, ani Ja tego nie zmienimy.

21 lut 2008, 22:52

POSTY        18

<!--quoteo(post=24785:date=21. 02. 2008 g. 22:39:name=spodek)--><div class='quotetop'>(spodek @ 21. 02. 2008 g. 22:39) [snapback]24785[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Lubisz tylko te które myślą tak jak Ty. Twoje zdanie jest święte i nie można mieć innego. Silna osobowość i charakter sądząc po niku. Baby do garów, dzieci no i zaspakajać potrzeby męża. Tylko nie myśleć.
Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania na poruszany temat i jeśli się nie zgadzasz ze mną masz takie prawo. Ale nie opowiadaj mi, że jest tak super  w 100%.
Życzę wam miłej nocy i dziękuję za "tolerancję".

21 lut 2008, 22:55

POSTY        42

<!--quoteo(post=24788:date=21. 02. 2008 g. 22:43:name=Pitbull)--><div class='quotetop'>(Pitbull @ 21. 02. 2008 g. 22:43) [snapback]24788[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=24785:date=21. 02. 2008 g. 22:39:name=spodek)--><div class='quotetop'>(spodek @ 21. 02. 2008 g. 22:39) [snapback]24785[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Lubisz tylko te które myślą tak jak Ty. Twoje zdanie jest święte i nie można mieć innego. Silna osobowość i charakter sądząc po niku. Baby do garów, dzieci no i zaspakajać potrzeby męża. Tylko nie myśleć.
Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania na poruszany temat i jeśli się nie zgadzasz ze mną masz takie prawo. Ale nie opowiadaj mi, że jest tak super  w 100%.
Spodek daj już spokój z tą nienawiścią, bo odchodzisz od tematu. Myślę, że rzeczywiście najlepiej będzie jak pójdziesz spać i jak to określiłaś "zaspakajać potrzeby męża". Mimo wszystko: Dobranoc!

21 lut 2008, 23:03

POSTY        18

<!--quoteo(post=24791:date=21. 02. 2008 g. 22:55:name=spodek)--><div class='quotetop'>(spodek @ 21. 02. 2008 g. 22:55) [snapback]24791[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=24788:date=21. 02. 2008 g. 22:43:name=Pitbull)--><div class='quotetop'>(Pitbull @ 21. 02. 2008 g. 22:43) [snapback]24788[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Spodek daj już spokój z tą nienawiścią, bo odchodzisz od tematu. Myślę, że rzeczywiście najlepiej będzie jak pójdziesz spać i jak to określiłaś "zaspakajać potrzeby męża". Mimo wszystko: Dobranoc!
Pitt Ty to musisz być jednak wspaniałym psychologiem nie majacym pojęcia o czym tu się mówi, a tym bardziej  pracy w skarbowości. Dalsza rozmowa z Tobą nie ma sensu.

21 lut 2008, 23:12
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        34
Za dużo w tych posatch kolesiostwa i bezsensownej wymiany zdań. Popatrzcie na temat główny!!! Jak chcecie sobie pogadać, to umówcie się się w palarnii!!!

21 lut 2008, 23:21

REJESTRACJA24 paź 2007, 19:35

POSTY        255

<!--quoteo(post=24753:date=21. 02. 2008 g. 21:22:name=Pitbull)--><div class='quotetop'>(Pitbull @ 21. 02. 2008 g. 21:22) [snapback]24753[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
I umięjętnie uczyć się nic "nierobienia i poniżania", nie chcemy takich kierowników Spodek. Zolff zgadzam się z Tobą całkowicie. Myślę, że te czystki sprzed dwóch lat mają również pozytywne aspekty, właśnie te, o których piszesz. Ja przynajmiej takie dostrzegam właśnie w wielkopolskiej skarbówce. Przecież dla nas, ludzi "na dole" najważsze jest to, kto jest bezpośrednio nad nami, bo skoro nie ma przyzwoitych wynagrodzeń, to chociaż jest zdrowa i czysta atmosfera.

Pitbull popieram całkowicie Twoją wypowiedź. Ja też dostrzegam pozytywne zmiany w wielkopolskiej skarbówce, w końcu są jasne i przejrzyste zasady, wreszcie jest szansa na pozytywny wizerunek aparatu skarbowego. Natomiast kierownicy i zastępcy, o których nadmienił Outsider to kompetentni, rzeczowi, uczciwi i pracowici ludzie - którzy nie zasługują na takie opinie Panie Outsider. Atmosferę tworzą ludzie, więc może zamiast wzniecać nieporozumienia i wypowiadać się w sposób negatywny o przełożonych, jak i nadzorujących spójrzcie na siebie i zastanówcie się jaka jest przyczyna takich właśnie waszych wypowiedzi. Spodek i Poborca Wlkp jesteście niesamowici poprostu w swoich wypowiedziach, no i Outsider - brak słów. Może pora chwile stanąć przed lustrem i przeprosić samych siebie, bo aż żal jak się patrzy ile w was niezbyt pozytywnych emocji.........

aaa2 - spraw mi tę przyjemność i przeczytaj raz jeszcze mój post, ale tym razem ze zrozumieniem, będę wdzięczny niewymownie. Aha, byłbym zapomniał! To jest moje zdanie, to jest moja subiektywna opinia, na którą Ty szanowna/szanowny aaa2 nie masz i, jak mniemam mieć nie będziesz - najmniejszego wpływu.
Pozdrawiam!

21 lut 2008, 23:24

POSTY        42
Ty napewno masz wielkie pojęcie na każdy temat i dlatego ze względu na swój wysoki poziom merytoryczny przez te wszystkie lata byłaś zawsze doceniana, szczególnie przez poprzednią ekipę. Chociaż Ja tego jakoś nie zauważyłem, a było nie było pracujemy w jednej firmie.

Spodek wiem, że przez te całe lata w pracy byłaś "szarą myszką" nie potrafiącą zająć samodzielnie stanowiska i boli cię to, że niektórzy w twoim wieku mogą coś osiągnąc, coś co dla ciebie pozostaje nadal poza zasięgiem. A najbardziej cię boli, że niektórzy twoi rówieśnicy są twoimi przełożonymi. A to rzeczywiście nie do zniesienia dla ciebie. Więc pozostaje tylko mącić na forum, bo tu jesteś anonimowa i możesz dać upust swoim złościom i frustracji.

21 lut 2008, 23:37
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        34
Panie i panowie!! Nie dokuczajcie sobie! Prawdą jest, że na tym forum wpisuja sie i byli i aktualni kierownicy jakiegoś tam szczebla. Każdy ma swoje racje, a jego opinia opiera sie -niestety- na subiektywnej ocenie sytuacji. Dla jednego złym jest młody dyrektor powołany przez PiS, dla drugiego- komuch z wieloletnim sta zem dyrektorskim. I nic tutaj na tym forum nie zmienimy!!! Wiadomo., że dyrektor DAP będzie lansował swoich kumpli i przyzwyczjcie się do tego , że usłyszycie, że  STARZY wracają! To norma.

21 lut 2008, 23:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 151  Następna strona