Brytyjczycy są absolutnie zakochani w tatuażach z chińskich liter Dwuznaczność języka Państwa Środka bywa jednak zdradliwa... 19-latka z Dorset, Charlene Williams, chciała w hołdzie swojej mamie wytatuować sobie na plecach słowo "mama". Zamiast tego jednak między jej barkami widnieje nomen omen: "Friend from hell" (z ang. przyjaciel z piekła).
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
07 lut 2008, 20:42
:blink: Czym się różni mucha od męża? - Mucha jest u****liwa tylko latem.
Czym różni się facet od papieru toaletowego? - Papier sie rozwija..
Kobieta modli sie do Boga: Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie. Proszę, spraw bym była głupsza... - Na to Bóg: - No, niestety kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię!
Mężczyzna 1/3 życia spędza na spaniu. Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim.
Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet? - W naturze chwasty też są większe od kwiatów.
Dlaczego mężczyźni są jak ślimaki? Mają rogi, ślinią się i myślą, że dom należy do nich.
Dlaczego mózg mężczyzny jest cenniejszy niz mózg kobiety? - Bo jest rzadkością...
Jakie są trzy największe nieszczęścia dla mężczyzny? - śmierć żony, - utrata pracy, - RYSA NA LAKIERZE!
Kiedy mężczyzna potrafi prosto stanąć? - Kiedy piwo stoi na górnej półce.
Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru toaletowego? - A kto to wie? Czy to kiedykolwiek sie zdarzyło?
Dlaczego mężczyźni jeżdżą tak chętnie BMW? - Bo to jedyne auto, którego nazwę mogą przeliterować.
Jaka jest różnica między mężczyzną a jogurtem? - Jogurt ma kulturę!
Co wspólnego mają mężczyźni i chmury? - Gdy znikają za horyzontem nastaje piękny dzień.
Jak poznać, że facet miał orgazm? - Chrapie.
Czego domaga sie w procesie rozwodowym naprawdę okrutna żona? - Pilota od telewizora.
Dlaczego facet jest jak zapalenie wyrostka robaczkowego? - Powoduje dużo cierpień, a jak się go pozbędziesz, to okazuje się, że do niczego nie był potrzebny.
Mąż: A może dla odmiany szybki numerek? - Ona: Odmiany od czego ....?
Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka? - Mężczyźni zawsze trafiają obok.
Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę? - Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy, co jest w łóżku i idzie do lodówki.
Co znaczy dla mężczyzny małżeństwo? - Kosztowny sposób na darmowe pranie.
Dlaczego mężczyznom jest tak trudno utrzymać z kobietą kontakt wzrokowy? - Cycki nie mają oczu.
Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks? - Kochanie! Wróciłem!
Dlaczego mężczyzna w łóżku jest jak mikrofalówka? - 30 sekund i po wszystkim.
Które ze zdań skuteczniej odstraszy mężczyznę? - Wynoś się albo zawołam policję! - Kocham cię, chcę za ciebie wyjść i mieć z tobą dzieci.
Kiedy mężczyzna uważa, że kobieta myśli nielogicznie? - Gdy myśli inaczej niż on.
Dlaczego mężczyźni są podobni do karaluchów? - Kręcą się po kuchni i cholernie trudno się ich pozbyć z domu.
Dlaczego do zapłodnienia jednego jaja potrzeba miliona plemników? - A widziałaś kiedyś faceta, który pyta o drogę?
Co ma wspólnego kolejka elektryczna i piersi? - Sa przeznaczone dla dzieci, ale bawią się nimi faceci.
Skąd wiadomo, że chłopiec stał się mężczyzną? - Kupuje droższe zabawki.
Jaką najinteligentniejszą rzecz może powiedzieć mężczyzna? - Tak, kochanie.
Mąż: Gdybyś nauczyła się gotować, obylibyśmy się bez kucharki. A jeszcze sprzątać, zwolnilibyśmy sprzątaczkę. - Ona: Gdybyś umiał mnie zaspokajać, nie potrzebowalibyśmy też ogrodnika.
Co znaczy, jeśli kobieta uważa się za równą mężczyźnie? - Ma zaniżoną samoocenę.
Dlaczego mężczyźni maja takie duże dziurki w nosie? - Zobacz, jakie mają grube palce!
Co zrobić, żeby mężczyzna był zawsze zadowolony w łóżku? - Przenieść telewizor do sypialni.
Nagi mężczyzna stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: - Dwa centymetry wiecej i byłbym królem... - Ona: - Dwa centymetry mniej i byłbyś królową...
Czy trudno było wyprodukować mówiącą Barbie? - Nie, dużo trudniej jest zrobić słuchającego Kena. -- :unsure:
08 lut 2008, 19:16
At the airport:
-Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer runs too fast.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
08 lut 2008, 19:58
millan80
Jak poznać, że facet miał orgazm? - Chrapie.
Dlaczego mężczyznom jest tak trudno utrzymać z kobietą kontakt wzrokowy? - Cycki nie mają oczu.
Te dwa najlepsze! Tak, tak. Samo życie...
Pinero
At the airport:
To znałem tylko w wersji do: - Male, female, sometimes camel.
Dalszej nie znałem! Sama ją wymyśliłaś? Gratuluję!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 08 lut 2008, 20:07 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
08 lut 2008, 20:06
Nadir
Sama ją wymyśliłaś? Gratuluję!
Próbowałam wymyślić, ale nie dałam rady. Ja blondynka jestem
Rządowa wersja "Jożina z Bażin" Zbliżającą się studniówkę rządu podsumował Kabaret pod Wyrwigroszem. Na melodię niezwykle popularnego wśród polskich internautów "Jożina z Bażin" zaśpiewali balladę "Donald marzy". Chcieliście Irlandię, macie czeski film? (edytował -tranqilo)
Ostatnio edytowano 09 lut 2008, 14:34 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
08 lut 2008, 23:30
wywiad z Zenonem Laskowikiem (GW)
-Co pan sadzi o Donaldzie Tusku ?
ZL - Ja mu zyczę jak najlepiej, ale ta retoryka typu cud gospodarczy to mnie śmieszy. To są właśnie te "raj-Tuski", jak to ktoś genialnie wyraził. I teraz juz nawet nie chodzi o to ,żeby je założyć, ale żeby przynajmniej zobaczyć.
____________________________________ "Tylko zmiana jest niezmienna" - Heraklit
09 lut 2008, 14:30
Świeżo poślubiona para spędzała miesiąc miodowy w drewnianej chacie w górach. Papużki nierozłączki zameldowały się w niedzielę, po czym nikt ich nie widział przez pięć dni. Starsza kobieta, która prowadziła ośrodek bardzo się tym zaniepokoiła i poszła sprawdzić, jak się mają goście. Stara podreptała do chaty i zobaczyła, że ziemia wokół zasłana jest prezerwatywami. - Hej tam w środku! - zawołała, pukając. - Nic wam nie jest, młodzi ludzie? - Nie, wszystko w porządku - odpowiedział jej z wnętrza słaby głos. - Żywimy się owocami miłości. - Owocami miłości? - powtórzyła kierowniczka. To miłe, ale przestańcie wyrzucać skórki przez okno. Kaczki się nimi dławią!
09 lut 2008, 19:30
Polecam wszystkim najnowszy HIT , napewno zdobędzie szczyty list przegojów
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Ej4HnCgapFU]Kabaret Pod Wyrwigroszem - Jozin z Bazin (Donald Marzy) [/url]
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
09 lut 2008, 21:47
Miodzio
09 lut 2008, 22:18
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Brytyjczyk, który poślubi więcej niż jedną kobietę w krajach dopuszczających poligamię ma prawo wystąpić w Wielkiej Brytanii o zasiłek na każdą z żon.
Takie są opublikowane podczas weekendu wnioski z rządowego przeglądu zasad opieki społecznej.
W Wielkiej Brytanii poligamia jest nielegalna, ale każdy Brytyjczyk, który legalnie pojął kilka żon w innych krajach nie musi zrywać tych związków po powrocie do ojczyzny i jest uprawniony do zasiłku na każdą z małżonek. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
10 lut 2008, 09:06
Urzędniczka Urzędu Skarbowego do młodego przedsiębiorcy: - Jak pan śmiał w rubryce "Pozostający na moim utrzymaniu" wpisać "IV RP"?!
- Gdybyśmy przed baranem postawili wiadra: z wodą i z alkoholem, to czego się napije baran? - pyta prelegent usiłujący różnymi przykładami przekonać słuchaczy, że picie alkoholu jest szkodliwe. - Wody! - odkrzykują słuchacze. - Tak! A dlaczego?! - Bo baran!
Adwokat pyta swojego klienta: - Dlaczego chce się pan rozwieść? - Bo moja zona cały czas szwęda się po knajpach! - Czy to znaczy, że pije? -Nie, łazi tam za mną!
10 lut 2008, 10:30
Dziadek
Polecam wszystkim najnowszy HIT , napewno zdobędzie szczyty list przegojów ...
Dziadku, mimo wszystko chyba nie zasługuje ten news na tworzenie nowego tematu. Dlatego też powędrował do "Pośmiejemy się" A do tego choć sięgnąłeś do źródła, może najpierw sprawdź, czy już ktoś Ciebie nie uprzedził. :piwo:
Pinero
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/3181528,relacjetv.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/3181528,relacjetv.html</a> Rządowa wersja "Jożina z Bażin"...
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 10 lut 2008, 11:43 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
10 lut 2008, 11:41
wjawor
<!--quoteo(post=24070:date=09. 02. 2008 g. 21:47:name=Dziadek)--><div class='quotetop'>(Dziadek @ 09. 02. 2008 g. 21:47) [snapback]24070[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Polecam wszystkim najnowszy HIT , napewno zdobędzie szczyty list przegojów ...
Dziadku, mimo wszystko chyba nie zasługuje ten news na tworzenie nowego tematu. Dlatego też powędrował do "Pośmiejemy się" A do tego choć sięgnąłeś do źródła, może najpierw sprawdź, czy już ktoś Ciebie nie uprzedził. :piwo:
Pinero
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/3181528,relacjetv.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/3181528,relacjetv.html</a> Rządowa wersja "Jożina z Bażin"...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Wjawor! Połączyłeś mnie z Dziadkiem?! Młodszego towaru nie było? <_<