Teraz jest 11 wrz 2025, 19:12

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

25 lat...to ja chyba w tym cyrku nie przeżyję <_<

Ach ta dzisiejsza młodzież!
Delikatna jakaś... ;)

23 sty 2008, 21:19
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2007, 16:49

POSTY        36

Mohikanin a kiedy wyjaśnisz na forum to co nie wie twój dyrektor a wiesz ty? Wiesz o co chodzi.../decyzje ostateczne a prawomocne- tak dla przypomnienia/ Nie daj sie prosić , wytłumacz plis.

:D  Ojej zapomniałem. Ale coś mi się wydaje, że jesteś ambitny(a) i już to wiesz, albo sobie poszukasz  :czytaj:  ....w internecie pełno informacji... powodzenia

24 sty 2008, 18:01
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA06 sty 2007, 17:32

POSTY        10
Ja sie głośno pytam kiedy coś sie ruszy w Małopolsce bo tutaj były największe i najbardziej skandaliczne zmiany. Może ktoś wreszcie przyjrzy sie karierze co poniektórych p.o. z Bożej łaski naczelników np w Podgórzu?

25 sty 2008, 18:32
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA27 gru 2007, 14:12

POSTY        3

Ja sie głośno pytam kiedy coś sie ruszy w Małopolsce bo tutaj były największe i najbardziej skandaliczne zmiany. Może ktoś wreszcie przyjrzy sie karierze co poniektórych p.o. z Bożej łaski naczelników np w Podgórzu?

:brawa:  :brawa:  :brawa:

25 sty 2008, 21:25
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 17:59

POSTY        43

<!--quoteo(post=22888:date=25. 01. 2008 g. 18:32:name=beatkrz)--><div class='quotetop'>(beatkrz @ 25. 01. 2008 g. 18:32) [snapback]22888[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ja sie głośno pytam kiedy coś sie ruszy w śląskim bo tutaj były też duże i wyjątkowo skandaliczne zmiany. Może ktoś wreszcie przyjrzy sie karierze co poniektórych p.o. z Bożej łaski naczelników i p.o. dyrektor is :dupa:

25 sty 2008, 22:07
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2006, 14:30

POSTY        63

25 sty 2008, 22:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 17:23

POSTY        64

przyglądam się...

i widzę...ciemność :mur:

25 sty 2008, 22:51

REJESTRACJA24 paź 2007, 19:35

POSTY        255

Beatkrz - z całym szacunkiem, ale zmiany były również w Wielkopolsce i to niekoniecznie przyzwoite. Słyszałeś, jak tam jest, czy żyjesz tylko lokalnie? Chociaż rozumiem Twój niepokój, aby nie powiedzieć gniew, to głos Twój wydaje się odrobinę histeryczny. Ale proponuję połączyć siły i nie przestawać apelować - każdego dnia w każdym miejscu, przedstawiając jednocześnie racjonalne argumenty. Może ktoś nas w końcu usłyszy/zauważy, mam nadzieję, że także wesprze!!!
Pozdrawiam!

Ostatnio edytowano 25 sty 2008, 23:27 przez outsider, łącznie edytowano 1 raz

25 sty 2008, 23:01
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2007, 23:20

POSTY        189

<!--quoteo(post=22906:date=25. 01. 2008 g. 20:25:name=nynus)--><div class='quotetop'>(nynus @ 25. 01. 2008 g. 20:25) [snapback]22906[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=22888:date=25. 01. 2008 g. 18:32:name=beatkrz)--><div class='quotetop'>(beatkrz @ 25. 01. 2008 g. 18:32) [snapback]22888[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ja sie głośno pytam kiedy coś sie ruszy w śląskim bo tutaj były też duże i wyjątkowo skandaliczne zmiany. Może ktoś wreszcie przyjrzy sie karierze co poniektórych p.o. z Bożej łaski naczelników i p.o. dyrektor is :dupa:
a co jesteś tym,którego zrzucono ze stołka według mnie zmiany były bardzo dobre ale za mało, powinno się wszystkich śląskich naczelników tych  z zasiedzenia wywalić, jestem ciekawa czy u ciebie w urzędzie są związki na pewno nie ia ty tylko potrafisz byle co gadać

26 sty 2008, 01:44
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA01 gru 2006, 18:35

POSTY        192

a co jesteś tym,którego zrzucono ze stołka według mnie zmiany były bardzo dobre ale za mało, powinno się wszystkich śląskich naczelników tych  z zasiedzenia wywalić, jestem ciekawa czy u ciebie w urzędzie są związki na pewno nie ia ty tylko potrafisz byle co gadać

Po tym poście Josephe, widać, że zostałaś awansowana przez koalicjantów z PiS, LPR i Samoobrony.

Ostatnio edytowano 26 sty 2008, 10:43 przez egarobol, łącznie edytowano 1 raz

26 sty 2008, 09:14

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141
Josephe wszystkie twoje komentarze w obronie nominatów PiS-owskich równie dobre mogą świadczyć ,że jesteś jednym/ą/ z p.o. Niezapominaj, że po np. 5 latach każdemu można powiedzieć ,że jest zasiedziały. Skandalem jest to ,że od prawie 2 lat ,14 izb i ponad 250 urzędów nie ma  szefów tylko jakichś tam zasiedziałych p.o. i trzeba w końcu z tym zrobić porządek W najbliższym czasie pewnie ogłoszone zostaną konkursy i wtedy każdy będzie miał szansę się wykazać zarówno zasiedzieli  zasiedzieli jak i zasiedzieli p.o.,zobaczymy kto będzie lepszy?

Ostatnio edytowano 26 sty 2008, 09:45 przez aligator1, łącznie edytowano 1 raz

26 sty 2008, 09:18
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2006, 08:43

POSTY        15
Mam nadzieję, że w konkursach udział wezmą tylko ci kandydaci na NUS DIS-ów , którzy posiadają  wiedzę w zakresie podatków zrządzania kadrą w szczególności pracownicy US a nie UKS niestety z przykrością muszę stwierdzić ,że p.o. NUS w Wielkopolsce prawie wszyscy wywodzą sie z UKS szczególnie Wywiad skarbowy i daleko im do osiągnięcia mistrzostwa w zakresie wiedzy podatkowej  chociażby do.osób fizycznych.P.o. jednego z US Wielkopolsce zdziwiony jest wystawieniem PiT 11 zwolnionemu 8 miesięcy temu pracownikowi(dopiero teraz wystawiono) wszystkie drobiazgi konsultowane są z Po Dis i jego Wice.Brak samodzielności w zarządzniu,apodyktyczność p.o. wszstko wie najlepiej chociaż prawie nic nie wie udaje erudtę podatkowego i co najważniejsze wsłuchuje się w podszepty i donoszenia niektórych pracowników.Trudno przykład przyszedł od PIS-u ich ludzie panosza się na stołkach i pewnie niedługo to panoszenie się skończy i pracy w UKS już dla nich nie będzie . :stop:

26 sty 2008, 10:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 kwi 2007, 14:28

POSTY        34

Josephe wszystkie twoje komentarze w obronie nominatów PiS-owskich równie dobre mogą świadczyć ,że jesteś jednym/ą/ z p.o. Niezapominaj, że po np. 5 latach każdemu można powiedzieć ,że jest zasiedziały. Skandalem jest to ,że od prawie 2 lat ,14 izb i ponad 250 urzędów nie ma  szefów tylko jakichś tam zasiedziałych p.o. i trzeba w końcu z tym zrobić porządek W najbliższym czasie pewnie ogłoszone zostaną konkursy i wtedy każdy będzie miał szansę się wykazać zarówno zasiedzieli  zasiedzieli jak i zasiedzieli p.o.,zobaczymy kto będzie lepszy?

Równie dobrze mogą świadczyć o tym, że ktoś ma po prostu dosyć nominatów wywodzących się z kasty "człowieków honoru" rządzącej skarbówką w Polsce od 15  i więcej lat - nieprawdaż?
Idąc tym tropem można mniemać, iż jesteś jednym/jedną z "odstrzelonych" niezatapialnych, aczkolwiek żadna z osób na forum nie ima się takich prostackich zagrywek.
Odnośnie owych p.o. to akurat chyba wszyscy są takowymi najdłużej ze półtora roku, więc chyba jeszcze nie są zasiedziałymi p.o.
Co do skandalu to, jak sądzę, p.o. jest takim samym szefem jak nie p.o. Ma takie same plenipotencje więc w czym różnica? No chyba tylko taka, że nie należy do "człowieków honoru", a może aż taka.
Co do konkursów to "zasiedzieli zasiedzieli" mogą mieć duże kłopoty, z "zasiedziałymi p.o." tudzież ze wszystkimi innymi, bo po 15-17 latach "stolcowania" - jak to powiedział jeden z "ex": co ja teraz będę robił jak ja nic innego nie umiem.

Ostatnio edytowano 26 sty 2008, 10:33 przez Nimitz, łącznie edytowano 1 raz

26 sty 2008, 10:31
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Trudno przykład przyszedł od PIS-u ich ludzie panosza się na stołkach i pewnie niedługo to panoszenie się skończy.

Teraz panoszyć się na stołkach będą ludzie z Parady Oszustów? :stop:

Ostatnio edytowano 26 sty 2008, 10:39 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

26 sty 2008, 10:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 151  Następna strona