Teraz jest 11 wrz 2025, 19:16

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 paź 2006, 08:43

POSTY        15
prawdopodobnie zmiany w IS i woj,wielkopolskim nastąpią w drugiej połowie lutego a dalej pod koniec lutego lub w marcu w podległych us.jak ćwierkają wróbelki w marcu mają być ogłoszone konkursy na DIS NUS i panowie p.o. juz dzisiaj deklaruj swoje uczestnictwo w konkursach i to p.o.Izby Poznań jak i PIS-wscy p.o.NUS

22 sty 2008, 10:10
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA01 gru 2006, 18:35

POSTY        192

A może ktoś wie kiedy sprzątanie w IS Lublin !!

Zocha1                    

Może ktoś wie kiedy zmiany w IS Lublin ??

Może ktoś wie kiedy zmiany w IS Wrocław, Bydgoszcz, Lublin, Zielona Góra, Łódź, Kraków, Warszawa, Opole, Rzeszów, Białystok, Gdańsk, Katowice, Olsztyn, Poznań, Szczecin???

22 sty 2008, 10:13
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 paź 2006, 09:58

POSTY        95

Może ktoś wie kiedy zmiany w IS Wrocław, Bydgoszcz, Lublin, Zielona Góra, Łódź, Kraków, Warszawa, Opole, Rzeszów, Białystok, Gdańsk, Katowice, Olsztyn, Poznań, Szczecin???

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->List Podsekretarza Stanu Pana Jacka Dominika do pracowników administracji podatkowej
2008.01.09 12:31

Szanowni Państwo,
Pracownicy izb i urzędów skarbowych!

Od 3 stycznia zostały mi powierzone obowiązki Podsekretarza Stanu odpowiedzialnego za administrację podatkowa i służbę celną.
(...)
Wszelkie zmiany wymagają analizy i konsultacji – planuję je podjąć w pierwszym kwartale tego roku.
(...)
Jacek Dominik
Podsekretarz Stanu
w Mnisterstwie Finansów
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Najpierw "spowiedź wielkanocna" a potem "prima aprillis"<!--sizec--></span><!--/sizec--> :)

22 sty 2008, 10:31

REJESTRACJA09 lis 2007, 20:49

POSTY        47

<!--quoteo(post=22689:date=22. 01. 2008 g. 09:59:name=Zocha1)--><div class='quotetop'>(Zocha1 @ 22. 01. 2008 g. 09:59) [snapback]22689[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Zocha1                    

u nas już  chodzą plotki, że idzie zmiana ????

22 sty 2008, 19:48
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:05

POSTY        17

<!--quoteo(post=22689:date=22. 01. 2008 g. 09:59:name=Zocha1)--><div class='quotetop'>(Zocha1 @ 22. 01. 2008 g. 09:59) [snapback]22689[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Zocha1                    

A po co mieliby dokonywać nowych nieuzasadnionych  zmian ? , w wiekszości przypadków nieuniknionych i zasadnych zmian dokonali  już poprzednicy, a obecna wladza może być im tylko wdzięczna za wykonanie "czarnej " roboty ktorą i tak sami musieliby wykonać dla dobra systemu fiskalnego i szeroko pojetej przejrzystości władzy , którą przeciez zawsze deklarowali i trzeba głęboko wierzyć że tej obietnicy dotrzymają.

22 sty 2008, 20:08

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141
p.o.RÓWNINA nie panikuj może akurat ciebie zostawią? Szczególnie mnie wzruszyło to  " szeroko pojętej przejrzystości władzy" jak sam to wymyśliłeś to wyjaśnij co to znaczy, w kontekście  którym piszesz,bo ja cały głupi jestem. Kiedyś władza mówiło się o milicji obywatelskiej, czyżby teraz byliby to nominowani przez PiS p.o. oświeć mnie bo nic nie kumam ?. Te zmiany były nie dla" dobra systemu fiskalnego" tylko dla dobra ludu pracującego miast i wsi. Koniec więcej mi się gadać nie chce.

Ostatnio edytowano 22 sty 2008, 21:22 przez aligator1, łącznie edytowano 1 raz

22 sty 2008, 21:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 18:17

POSTY        80
Równina, przyzwyczailiśmy się do zmian i już tak czegoś zaczyna brakować. A może jakaś reorganizacja by się przydała, chociażby I piętro na II i na odwrót. Śpij spokojnie napewno Ciebie nie ruszą  :D

22 sty 2008, 22:16
Zaawansowany

REJESTRACJA08 sty 2008, 18:41

POSTY        35
Bardzo to ciekawe co Równina maluje, bardzo. Przecież w niemała 100% Ci p.o., co teraz są u władzy muszą jeszcze długo popracować nad tym, aby poznać jak działają struktury i IS i US i UKS, nieprawdaż?
Czyżbym tak się mylił?

22 sty 2008, 23:54
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2007, 23:20

POSTY        189

p.o.RÓWNINA nie panikuj może akurat ciebie zostawią? Szczególnie mnie wzruszyło to  " szeroko pojętej przejrzystości władzy" jak sam to wymyśliłeś to wyjaśnij co to znaczy, w kontekście  którym piszesz,bo ja cały głupi jestem. Kiedyś władza mówiło się o milicji obywatelskiej, czyżby teraz byliby to nominowani przez PiS p.o. oświeć mnie bo nic nie kumam ?. Te zmiany były nie dla" dobra systemu fiskalnego" tylko dla dobra ludu pracującego miast i wsi. Koniec więcej mi się gadać nie chce.

aligatot1 przez takich jak ty nie potrafię poważnie traktować tego forum, nie jestem ani naczelnikiem ani p.o , a ty jesteś pewnie po wszystkich możliwych szkoleniach, magistrem i doktorat w drodze albo jeszcze wyżej, oczywiście jesteś urzędnikiem sc, tylko niestety pracodawca cię nie docenia to chociaż upuścisz jadu na forum

Sprocket                    

Bardzo to ciekawe co Równina maluje, bardzo. Przecież w niemała 100% Ci p.o., co teraz są u władzy muszą jeszcze długo popracować nad tym, aby poznać jak działają struktury i IS i US i UKS, nieprawdaż?
Czyżbym tak się mylił?

na podstawie moich obserwacji-mylisz się i to bardzo bo mnie się wydaje ,że ci bez p.o pozostali w ramach zasiedzenia, boją się zmian, dobrze się trzymają i dobrze mieszają bo tez dobrze sie znają

23 sty 2008, 00:13
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2007, 16:49

POSTY        36
na podstawie moich obserwacji-mylisz się i to bardzo bo mnie się wydaje ,że ci bez p.o pozostali w ramach zasiedzenia, boją się zmian, dobrze się trzymają i dobrze mieszają bo tez dobrze sie znaj
:nonono: Prosże doprecyzuj...
1) kto niby został przez zasiedzenie..., tj. siedzi dłużej niż 2 lata;
2) w jakim US,IS, ewentualnie UKS;
3) czego tak "dobrze się trzymają";
4) co tak dobrze znają
4x !!!! :excl:

23 sty 2008, 16:21

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Chyba 1-2 sztuki wśród DISow, no i prawie połowa ( ok. 200 ) NUSów :D

23 sty 2008, 16:34
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Z mojego podwórka (byłe woj. radomskie): z zasiedzenia pozostali (jeden nawet 25 lat już urzęduje, pozostali dłużej niż dwa lata, powołani przez WC albo jeszcze wcześniej) - Białobrzegi, Lipsko, Kozienice, Przysucha. Dwie zmiany po normalnych emeryturach (Radom i Szydłowiec). Odwołania: Zwoleń, Radom x2, Grójec - jak najbardziej uzasadnione i potrzebne (w III MUS były dwa odwołania, w tym jedno powołanego w czasach PiS).  
UKS: urzęduje dyrektor powołany jeszcze przez Steca.

Ostatnio edytowano 24 sty 2008, 07:33 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz

23 sty 2008, 16:43
Zobacz profil WWW
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2007, 16:49

POSTY        36
Kurcze Panie Inspektorze 25 lat... to jak on sie uchował. :) "Wzor©owy" skarbowiec.
Nie ma się co rozczulać ....po 8 latach (inaczej 2 kadencjach) powinna być zmiana - obligatoryjnie i to wysztkicch Dyrektorów i Naczelników.  Władza demoralizuje, a taka kilkuletnia (chociażby) przerwa pozwoli na "świeże" spojrzenie ...i trochę szacunku  dla innych,bo...

"Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien ich gnać przed sobą, lecz sprawić, by podążali za nim"- Monteskiusz
(25 lat...to ja chyba w tym cyrku nie przeżyję <_<)

23 sty 2008, 21:05

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141
Mohikanin a kiedy wyjaśnisz na forum to co nie wie twój dyrektor a wiesz ty? Wiesz o co chodzi.../decyzje ostateczne a prawomocne- tak dla przypomnienia/ Nie daj sie prosić , wytłumacz plis.

Ostatnio edytowano 23 sty 2008, 21:22 przez aligator1, łącznie edytowano 1 raz

23 sty 2008, 21:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 151  Następna strona