Teraz jest 11 wrz 2025, 07:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 gru 2007, 19:42

POSTY        4
Dziś w IS Łódź plotka niosła o nowym WDIS ulubienicy DIS, która jest na ,,wygnaniu'' z UKS-u w IUSŁG (przechowalnia). Wprowadzona do Urzędu przez samego SZEFA IS(przyjaciela). Niestety z przyczyn kadrowych chyba nastąpi powrót na fali PO do UKS-u, gdzie napewno znajdzie dziś stanowisko. Ale jakie?.... :piwo: .

Na układy nie ma rady

09 sty 2008, 20:14

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141
Wjawor wczoraj przyrzekałem że nie odezwę sie w temacie czystek do końca stycznia, dziś pisałem w innym temacie ale ty połączyłeś go z czystkami i przez Ciebie złapałem dane słowo i co teraz...

09 sty 2008, 20:19

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Wjawor wczoraj przyrzekałem że nie odezwę sie w temacie czystek do końca stycznia, dziś pisałem w innym temacie ale ty połączyłeś go z czystkami i przez Ciebie złapałem dane słowo i co teraz...

Oczywiście zrobiłem  to z premedytacją :D
Masz jednak szczęście że tylko złapałeś dane słowo, gorzej jakbyś złamał :nonono:

aligator1                    

Sorry już się nie odezwę do końca stycznia, to takie samoukaranie.

A to dotyczyło tylko tego tematu, a ja miałem nadzieję że całego forum.  :piwo:

09 sty 2008, 20:25

POSTY        141
No oczywiście w nerwach przejezyczenie chodziło mi o to ze złamałem, czyli nie dotrzymałem a w związku z tym że nie z mojej winy to do końca stycznia a ramach bonusu nie będziesz mi groził ok.Bo jak nie to nie odezwę sie do końca lutego ,wybieraj.

09 sty 2008, 20:28
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

Dziś w IS Łódź plotka niosła o nowym WDIS ulubienicy DIS, która jest na ,,wygnaniu'' z UKS-u w IUSŁG (przechowalnia). Wprowadzona do Urzędu przez samego SZEFA IS(przyjaciela). Niestety z przyczyn kadrowych chyba nastąpi powrót na fali PO do UKS-u, gdzie napewno znajdzie dziś stanowisko. Ale jakie?.... :piwo: .

Na układy nie ma rady

ale NIUNIA robisz zamęt na forum, co za temat otworze tam powyższy wpis.... oczy bolą :D

09 sty 2008, 21:00
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Co do "zmian" - w katowickiej II-ce emerytalna zmiana warty od 29.12.

09 sty 2008, 23:43
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 lis 2007, 11:26

POSTY        70
Dzisiejsza G.W., str. 8, art. "Był las wasz, teraz czas na las nasz". Cyt. "...Jak PIS odwoływał np. dyrektorów
izb skarbowych, nikt z tego powodu nie zwoływał komisji. Jeśli Kali wali między
oczy, to dobrze. A jeśli zmieni się sytuacja i Kalego ktoś dotknie, to Kali robi dużo wrzasku."

No, no. O skarbówce głośno nawet na posiedzeniach sejmowej komisji ochrony środowiska.

10 sty 2008, 09:04
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 gru 2007, 09:00

POSTY        1

Dzisiejsza G.W., str. 8, art. "Był las wasz, teraz czas na las nasz". Cyt. "...Jak PIS odwoływał np. dyrektorów
izb skarbowych, nikt z tego powodu nie zwoływał komisji. Jeśli Kali wali między
oczy, to dobrze. A jeśli zmieni się sytuacja i Kalego ktoś dotknie, to Kali robi dużo wrzasku."

No, no. O skarbówce głośno nawet na posiedzeniach sejmowej komisji ochrony środowiska.

Niestety, ale po tych zmianach to wroci stare. Pisał o tym inspektor- chodzi o powrót Jana K. na stanowisko w Krakowie.

10 sty 2008, 10:25
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

10 sty 2008, 10:35
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA29 lis 2006, 17:23

POSTY        2

Na układy nie ma rady

Czy Pani wejdzie na stołek DUKS w Łodzi lub wicka? Może na miejsce swojego zmiennika? Ale byłaby heca.  Ponoć młody się starał (do 18 harował) i po co. Tylko jaki kwit da dla ,,swojej'' Minister?

10 sty 2008, 10:40

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Ciekawa może być odpowiedź na interprelację
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=3020" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php...single&ide=3020</a>
Jak się ustosunkuje PO do praktyk PiSu ?
Czy za parę miesięcy będzie się tłumaczyć z kontynuacji ? :D

10 sty 2008, 18:07

POSTY        141
żeby nikt nie miał do nikogo pretensji o czystki , zmiany itp. i żeby dalej nie nakręcać tematu to najprostszym rozwiązaniem i jedynym jest przywrócenie stanu z przed 2005r. i zapomnienie o całej sprawie, no chyba że do kogoś z odwołanych były uwagi merytoryczne, ale jeżeli nawet takie przypadki były to nikt chyba nie ma wątpliwości o politycznym charakterze odwołań w wykonaniu PiS-u , zresztą skarbowość nie była  wyjątkiem, prawdopodobnie skala czystek była tu jednak największa i niespotykana w historii żadnego demokratycznego kraju

10 sty 2008, 18:31
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA05 kwi 2007, 14:28

POSTY        34

żeby nikt nie miał do nikogo pretensji o czystki , zmiany itp. i żeby dalej nie nakręcać tematu to najprostszym rozwiązaniem i jedynym jest przywrócenie stanu z przed 2005r. i zapomnienie o całej sprawie, no chyba że do kogoś z odwołanych były uwagi merytoryczne, ale jeżeli nawet takie przypadki były to nikt chyba nie ma wątpliwości o politycznym charakterze odwołań w wykonaniu PiS-u , zresztą skarbowość nie była  wyjątkiem, prawdopodobnie skala czystek była tu jednak największa i niespotykana w historii żadnego demokratycznego kraju

"Czerwoni - Reaktywacja" nie daj Boże. Zresztą PiS wykonał czarną robotę czyszcząc przedpole, więc nie sądzę aby mieli nie wsadzić swoich. Czy tak zrobią (a pewno tak) zobaczymy. Ale powrotów "człowieków honoru" nie będzie. I dobrze.

10 sty 2008, 19:55

POSTY        141
Czerwoni,niebiescy ,zieloni z czułkami, bordowi w czarne łaty, można i tak tylko wtedy jest duża szansa że ten temat będą kontynuować nasze dzieci. Mija prawie 20 lat od uzyskania niepodległości, jeszcze parę lat i czerwonych będziesz oglądał tylko w rezerwatach u wielkiego brata.

10 sty 2008, 20:11
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 151  Następna strona