ja akurat nie wiem nic, ale pewnie wszyscy mają świadomość że nie są tu anonimowi i mówią(piszą) to co chcą napisać a nie to co faktycznie wiedzą i w tym kontekście była moja uwaga,a brak odpowiedzi jest tego potwierdzeniem.
05 sty 2008, 10:29
aligator1
ja akurat nie wiem nic, ale pewnie wszyscy mają świadomość że nie są tu anonimowi i mówią(piszą) to co chcą napisać a nie to co faktycznie wiedzą i w tym kontekście była moja uwaga,a brak odpowiedzi jest tego potwierdzeniem.
Pewnie, że nikt nie będzie pisał o nastrojach, o zastraszeniu, jakie panuje w urzędach z lęku o to co może jego szef zrobić na odchodnym.
05 sty 2008, 10:50
wjawor
<!--quoteo(post=21688:date=04. 01. 2008 g. 12:15:name=megan)--><div class='quotetop'>(megan @ 04. 01. 2008 g. 12:15) [snapback]21688[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Już jest nieświeża. Nie ma S. Gomułki. Poza tym nazwy niektórych departamentów podobno mają być zmienione.
Sorry Megan, przed chwilą poprawiłem swój post o brakującego Stasia ( nasze posty minęły się w cyberprzestrzeni ). A jeśli chodzi o nazwy departamentów, to b. rzadko za taką zmianą idzie tylko zmiana szyldu <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Okazuje się, że jednak nie mieliśmy racji, a strona bez Stasia jest do jutra jak najbardziej aktualna. Bo podobno nominacja wprawdzie jest już podpisana, ale jej wręczenie będzie miało miejsce w poniedziałek.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
05 sty 2008, 15:07
Cicho wszędzie ,ciemno wszędzie,co to będzie,co to będzie...
07 sty 2008, 20:08
co ma być to będzie
07 sty 2008, 20:19
nic nie będzie a co ma być??
07 sty 2008, 20:36
Ja nic nie wiem
07 sty 2008, 21:02
aligator1
Irka
co ma być to będzie
nesti
Irka
Ja nic nie wiem
To niesamowite, co za głębokie przemyślenia, sprecyzowane w kilku słowach. Piszcie, piszcie jeszcze… Aż nie chce się wierzyć, jakie nieskazitelnie czyste i nieodwracalnie zmienione umysły PoPis dają w tym temacie.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
07 sty 2008, 21:09
To nie POPiS to Mickiewicz Dziady cz.II "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, Co to będzie, co to będzie?" Prowokowałem, trochę przerabiając i udało się, ale o to chodziło.
07 sty 2008, 21:52
"Dziady" na tym forum...Trudno o coś bardziej oddającego rzeczywistość...
07 sty 2008, 21:54
Juhas
"Dziady" na tym forum...Trudno o coś bardziej oddającego rzeczywistość...
Dziady muszą odejść!!!
08 sty 2008, 08:58
ega_expert
<!--quoteo(post=21856:date=07. 01. 2008 g. 21:54:name=Juhas)--><div class='quotetop'>(Juhas @ 07. 01. 2008 g. 21:54) [snapback]21856[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> "Dziady" na tym forum...Trudno o coś bardziej oddającego rzeczywistość...
Dziady muszą odejść!!! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> a niedawno było dosadniej - "sp..... dziadu" - słowa wieszcza zawsze żywe
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
08 sty 2008, 09:39
aligator1
Ciut, ciut cierpliwości.
08 sty 2008, 15:00
zielonka
<!--quoteo(post=21843:date=07. 01. 2008 g. 20:08:name=aligator1)--><div class='quotetop'>(aligator1 @ 07. 01. 2008 g. 20:08) [snapback]21843[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Cicho wszędzie ,ciemno wszędzie,co to będzie,co to będzie...
Irka
co ma być to będzie
nesti
Irka
Ja nic nie wiem
To niesamowite, co za głębokie przemyślenia, sprecyzowane w kilku słowach. Piszcie, piszcie jeszcze… Aż nie chce się wierzyć, jakie nieskazitelnie czyste i nieodwracalnie zmienione umysły PoPis dają w tym temacie. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A to trzecie to który wieszcz?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca