To wina helveta. Przedobrzył. Gdyby zaproponował pierwszą trójkę +mods to by przeszło. Załapałby się i nikt za bardzo by nie wnikał. A w analogicznej sytuacji roku przyszłego Admins mogliby intensywniej potrząsnąć worem i wtedy, być może, starczyłoby i dla piątego. A tak to psińco. I lodóweczki też pa pa. :angry2:
Ale wtedy wszyscy zarzuciliby mi, że zaproponowałem kryteria pod siebie. A wnosząc o "uhonorowanie" większej ilości osób sprawiam sobie takie malutkie alibi i dodatkowo zyskuję poparcie bezpośrednio zainteresowanych...
25 lis 2007, 10:27
krychu
<!--quoteo(post=19070:date=24. 11. 2007 g. 19:15:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 24. 11. 2007 g. 19:15) [snapback]19070[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ot tak z pięć ( z pominięciem moderatorów )
elsinore Nadir helvet Drago zielonka Co o tym sądzicie współforumowicze i Ty drogi Inspektorze? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> :brawa: i jeszcze raz :brawa: za świetny pomysł Jestem ZA! A nawet przeciw :piwo:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 lis 2007, 11:00
Trochę niepokoi mnie milczenie Admina. Chyba, że jest zajęty gromadzeniem niezbędnych środków. A tu czas ucieka...
25 lis 2007, 18:13
helvet
Trochę niepokoi mnie milczenie Admina. Chyba, że jest zajęty gromadzeniem niezbędnych środków. A tu czas ucieka...
Na forum akurat jest obecny, ale pewnie musi odpowiednio dopracować zasady przydziału, by łącza się nie przegrzały
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
25 lis 2007, 20:52
Ja bym sobie wybrał kilka zabawek np. stąd: <a href="http://hfc.com.pl/Resources/galerie/index.php?galeria=2" target="_blank">http://hfc.com.pl/Resources/galerie/index.php?galeria=2</a>
25 lis 2007, 21:10
bob
Ja bym sobie wybrał kilka zabawek np. stąd: <a href="http://hfc.com.pl/Resources/galerie/index.php?galeria=2" target="_blank">http://hfc.com.pl/Resources/galerie/index.php?galeria=2</a>
:piwo: Oczopląsu dostać można! A najfajniejsza z nich, to ta zaraz na pierwszym zdjęciu... :rolleyes:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 25 lis 2007, 21:59 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
25 lis 2007, 21:58
Chodzi o kable, ustroje rozpraszające czy ustawienie sprzętu ?
26 lis 2007, 18:11
bob
Chodzi o kable, ustroje rozpraszające czy ustawienie sprzętu ?
Eeeee... Miałem na myśli tę brunetkę! :blush:
26 lis 2007, 18:20
helvet
... Chyba, że Admin weźmie do serca temat "Prezenty pod choinkę". Coś ostatnio tam dyskusja przycichła. A może jego komputer nie wyświetla tego tematu? Można to jakoś sprawdzić?
Nie wiem czy warto, ponoć są ustalone inne kryteria, nie będzie się liczyła ilość, lecz jakość postów.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
05 gru 2007, 21:31
zielonka
...Nie wiem czy warto, ponoć są ustalone inne kryteria, nie będzie się liczyła ilość, lecz jakość postów.
No to jesteś w ścisłej czołówce :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
05 gru 2007, 21:37
wjawor
No to jesteś w ścisłej czołówce :piwo:
Cicho być, wiem, sam ją (nie chwaląc się) zasugerowałem :piwo:
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
05 gru 2007, 21:53
zielonka
<!--quoteo(post=19946:date=05. 12. 2007 g. 21:37:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 05. 12. 2007 g. 21:37) [snapback]19946[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No to jesteś w ścisłej czołówce :piwo:
Cicho być, wiem, sam ją (nie chwaląc się) zasugerowałem :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Przepraszam, czy chodzi o jakość, czy jakoś? Ta druga opcja będzie ciekawsza.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
05 gru 2007, 21:56
supersaper
Przepraszam, czy chodzi o jakość, czy jakoś? Ta druga opcja będzie ciekawsza.
Saper myli się tylko raz, supersaper dwa razy, Ty już się raz pomyliłeś.
05 gru 2007, 22:08
zielonka
Nie wiem czy warto, ponoć są ustalone inne kryteria, nie będzie się liczyła ilość, lecz jakość postów.
Inspektor człek zapracowany. Ocenić jakościowo taką masę ludzi? Chcesz, żeby nie doczekał Świąt? Poprzednie kryterium jest dla niego zdecydowanie bardziej do przyjęcia. Całą robotę zrobi przyjaciel "pecet". A dziś nie udziela się na forum, bo z pewnością składa stosowne zamówienie. Gdyby nie wiedział gdzie to podaję namiary: