Teraz jest 10 wrz 2025, 15:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 151  Następna strona
Czystki,czystki (PiS), zmiany,zmiany (PO) 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 gru 2007, 14:58

POSTY        2
A czy wiecie coś o naczelnikach w USach w Krakowie no i czy w Izbie też  będą zmiany typu wymiana dyrektorów?

04 gru 2007, 13:36
Znawca

REJESTRACJA27 lis 2006, 14:53

POSTY        155
Sorry ale trochę wypadłem z tematu, dużo o czystkach można przeczytać w komentarzach do artykułu dot. zwolnień dyrektorów ZUS. Dlatego proszę o rozszyfrowanie skrótu: BMW oraz co w trawie piszczy w sprawie ewentualnych wymian niektórych dyrektorów UKS.

04 gru 2007, 14:10
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107

A czy wiecie coś o naczelnikach w USach w Krakowie no i czy w Izbie też  będą zmiany typu wymiana dyrektorów?

W Małopolsce, chyba nie, bo tu zmiany na górze nie odbywały się według partyjnego klucza, decydowały wyłącznie względy merytoryczne :brawa:

04 gru 2007, 14:20
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 lis 2007, 11:26

POSTY        70

<!--quoteo(post=19791:date=04. 12. 2007 g. 13:36:name=artur)--><div class='quotetop'>(artur @ 04. 12. 2007 g. 13:36) [snapback]19791[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

W Małopolsce, chyba nie, bo tu zmiany na górze nie odbywały się według partyjnego klucza, decydowały wyłącznie względy merytoryczne :brawa:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ale z Ciebie Eldo dowcipaska! Ha,ha,ha......

04 gru 2007, 14:25
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 08:55

POSTY        29

...................Dlatego proszę o rozszyfrowanie skrótu: BMW ...........................

bierny, mierny, ale wierny

04 gru 2007, 14:25
Znawca

REJESTRACJA26 paź 2006, 08:26

POSTY        107

<!--quoteo(post=19795:date=04. 12. 2007 g. 14:20:name=Elda)--><div class='quotetop'>(Elda @ 04. 12. 2007 g. 14:20) [snapback]19795[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=19791:date=04. 12. 2007 g. 13:36:name=artur)--><div class='quotetop'>(artur @ 04. 12. 2007 g. 13:36) [snapback]19791[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Ale z Ciebie Eldo dowcipaska! Ha,ha,ha......
Taki joke  :D

04 gru 2007, 15:06
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Ale ja myślałem o Pani Dyrektorowej SOWA z Gdańska:)

Tutaj
<a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=2841" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/index.php...single&ide=2841</a>
ktoś Cię wywołuje do tablicy ;)

04 gru 2007, 17:01

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...co w trawie piszczy w sprawie ewentualnych wymian niektórych dyrektorów UKS.

Nie pękaj, podobno zostajesz :D

04 gru 2007, 19:07
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA28 lis 2006, 19:26

POSTY        8
Może trochę nie na temat, ale mam pytanie czy w waszych urzędach są wypełniane jakieś ankiety w których pracownicy oceniają kierownictwo?

Ostatnio edytowano 05 gru 2007, 07:49 przez garnek, łącznie edytowano 1 raz

04 gru 2007, 20:16
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Może trochę nie na temat, ale mam pytanie czy w waszych urzędach są wypełniane jakieś ankiety w których pracownicy oceniają kierownictwo?

W którym województwie doszło do takiej rewolucji?

Ostatnio edytowano 05 gru 2007, 07:50 przez Drago, łącznie edytowano 1 raz

04 gru 2007, 20:22

REJESTRACJA15 lis 2007, 21:14

POSTY        141
Garnek co ty wygadujesz,przecież żaden z obecnie panujących DIS czy NUS nie jest samobójcą, no chyba że te ankiety będą zbierać osobiście i osobiście obliczać wyniki.

04 gru 2007, 20:34

REJESTRACJA27 wrz 2007, 16:51

POSTY        23

Elda czy ty może jesteś z tego "merytorycznego" naboru? Ja również jestem z Krakowa i wiem jakiego typu "fachowców" wybierano.    :nonono:

A tak na marginesie to ten tzw. "merytoryczny" nabór dotyczy również góry UKS w Krakowie.  :D   :D

04 gru 2007, 21:00
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
W połowie stycznia na Radzie Ministrów omawialiśmy projekt lustracji majątkowej urzędników. Zaoponowałem przeciwko zapisowi zakazującemu wyższym urzędnikom pracy w dziedzinie, którą nadzorowali w rządzie, przez trzy lata po dymisji. Brzmi to pięknie - antykorupcyjnie i surowo - ale realia są takie, że ja już nie mogłem znaleźć kandydatów na wiceministrów, bo osoby o odpowiednich kwalifikacjach mogą zarobić w sektorze prywatnym dosłownie pięć do dziesięciu razy tyle co w rządzie. Gdybyśmy jeszcze zabronili im wykonywania zawodu przez trzy lata po odejściu, bez żadnej rekompensaty finansowej - to kto normalny zgodziłby się zostać ministrem czy wiceministrem, którym często się bywa przez kilka czy kilkanaście miesięcy? Z kolei Giertych podniósł problem, jaki nastręczy nałożenie na małżonków oraz osoby żyjące w konkubinatach obowiązku informowania się wzajemnie o swoim stanie majątkowym i dochodach. I w ogóle jaka jest definicja konkubinatu: na przykład ile razy w tygodniu trzeba spędzić z kimś noc, aby być uznanym za konkubenta? Premier powiedział, że z konkubinatami rzeczywiście trzeba uważać, bo naskoczą na nas dziennikarze, którzy mają skłonność do życia na kocią łapę. Na to ja, w duchu tej definicji konkubinatu, że to unikatowa szansa pokazania proeuropejskiego, postępowego oblicza i osłonięcia rządu przed atakiem mediów. Tylko musimy przepisem objąć zarówno konkubinaty dwupłciowe, jak i jednopłciowe. Rada Ministrów w śmiech, z wyjątkiem premiera, który zmierzył mnie niesympatycznym spojrzeniem. Wiedziałem wtedy, że moje dni są policzone.

hahaha na kocią łapę  :rotfl: nic więcej nie mówię bo znów podpadnę Kominiarzowi...

04 gru 2007, 21:20
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

W połowie stycznia na Radzie Ministrów omawialiśmy projekt lustracji majątkowej urzędników. Zaoponowałem przeciwko zapisowi zakazującemu wyższym urzędnikom pracy w dziedzinie, którą nadzorowali w rządzie, przez trzy lata po dymisji.

Tylko musimy przepisem objąć zarówno konkubinaty dwupłciowe, jak i jednopłciowe. Rada Ministrów w śmiech, z wyjątkiem premiera, który zmierzył mnie niesympatycznym spojrzeniem.
Wiedziałem wtedy, że moje dni są policzone.

Gratuluję Drago! Nie wiedziałem, że Ty w takich gremiach się obracasz :D

04 gru 2007, 21:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2107 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 151  Następna strona