Nowi Dyrektorzy IS i Naczelnicy US - Zmiany na lepsze?
Autor
Treść postu
Ale wkoło jest wesoło !!!! Licz podatki - pochyl czoło. :sex:
12 lis 2007, 17:28
Komunikat kadrowy
Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Ministra Finansów:
· z dniem 8 listopada 2007 r. utraciło moc upoważnienie udzielone Pani Krystynie Kud do pełnienia obowiązków Naczelnika Urzędu Skarbowego w Sosnowcu
· z dniem 9 listopada 2007 r. Pan Jerzy Krok został wyznaczony do pełnienia obowiązków Naczelnika Urzędu Skarbowego w Sosnowcu
Na oryginale podpisał
Z up. Dyrektora Izby Skarbowej
Elżbieta Kubik
Wicedyrektor
2007-11-12
14 lis 2007, 07:38
Dozer5
Komunikat kadrowy Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Ministra Finansów:...
Czy to jeszcze w ramach starego sprzątania, czy może już stara miotła poczuła wiatr od morza...
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
14 lis 2007, 18:36
wjawor
<!--quoteo(post=18314:date=14. 11. 2007 g. 07:38:name=Dozer5)--><div class='quotetop'>(Dozer5 @ 14. 11. 2007 g. 07:38) [snapback]18314[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Komunikat kadrowy Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Ministra Finansów:...
Czy to jeszcze w ramach starego sprzątania, czy może już stara miotła poczuła wiatr od morza... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Brak danych, sprawa trochę dziwna a pani Kud była najdłużej (do odwołania) P.O. naczelnika w śląskim- od kwietnia 2006r. Przyczyna chyba jest bardziej złożona niż wiatry ( nie ważne skąd). Komunikat na stronie IS Katowice nic więcej nie opisuje.
Ostatnio edytowano 14 lis 2007, 19:48 przez Dozer5, łącznie edytowano 1 raz
14 lis 2007, 19:47
Coś mi się wydaje, że w tym akurat US-ie naczelnicy zmieniają się szybciej niż trenerzy w piłkarskiej "ekstraklasie"...
____________________________________ always look on the bright side of life
14 lis 2007, 20:51
elsinore
Coś mi się wydaje, że w tym akurat US-ie naczelnicy zmieniają się szybciej niż trenerzy w piłkarskiej "ekstraklasie"...
W każdym razie wydaje się, że szczęśliwą literką jest "K".
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
14 lis 2007, 21:13
Drago
<!--quoteo(post=18356:date=14. 11. 2007 g. 20:51:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 14. 11. 2007 g. 20:51) [snapback]18356[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Coś mi się wydaje, że w tym akurat US-ie naczelnicy zmieniają się szybciej niż trenerzy w piłkarskiej "ekstraklasie"...
W każdym razie wydaje się, że szczęśliwą literką jest "K". <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
zależy dla kogo
____________________________________ always look on the bright side of life
14 lis 2007, 21:21
Ile czasu jeszcze dajecie na powrót na czołówkę tego tematu,coś mi się wydaje że w grudniu temat odżyje już ptaszki ćwierkają co nie co
25 lis 2007, 13:36
aligator1
Ile czasu jeszcze dajecie na powrót na czołówkę tego tematu,coś mi się wydaje że w grudniu temat odżyje już ptaszki ćwierkają co nie co
Na poziomie Dyrektorów - też mam podobne odczucia. Niżej to raczej po Nowym Roku :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
25 lis 2007, 14:40
Wymiana kadrowa w skarbowce, oby nie w ten sposób (artykulik daje do myslenia, oj tak) :czytaj: :
A jak sprawa naczeników USów w Krakowie, no i samej góry czyli Dyrektorów Izby Sakrbowej. Czy coś komuś wiadomo? Będą jakieś zmiany?
06 gru 2007, 13:50
artur
A jak sprawa naczeników USów w Krakowie, no i samej góry czyli Dyrektorów Izby Sakrbowej. Czy coś komuś wiadomo? Będą jakieś zmiany?
Pytasz o ROKK ?
06 gru 2007, 14:56
wjawor
<!--quoteo(post=19136:date=25. 11. 2007 g. 13:36:name=aligator1)--><div class='quotetop'>(aligator1 @ 25. 11. 2007 g. 13:36) [snapback]19136[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ile czasu jeszcze dajecie na powrót na czołówkę tego tematu,coś mi się wydaje że w grudniu temat odżyje już ptaszki ćwierkają co nie co
Na poziomie Dyrektorów - też mam podobne odczucia. Niżej to raczej po Nowym Roku :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Gdzieniegdzie przydałoby się kierownictwo w IS odswieżyc, bo do "nietykalności" za bardzo się przyzwyczaiło... i szarogęsi się strasznie. Pewnie się domyślacie gdzie.
Ostatnio edytowano 08 gru 2007, 07:39 przez garnek, łącznie edytowano 1 raz
07 gru 2007, 17:10
Dziś podobno byli Dyrektorzy na zaproszenie w Warszawie .Czy ktoś coś wie ?