____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 lis 2007, 15:48
bob
A kto jest szykowany na stołek GIKS-ika ?
Bob, nowy minister nie wie jeszcze co to GIKS. Kilka tygodni jeszcze się pomęczysz ze starym.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
17 lis 2007, 17:21
Czy Nasz Nowy Minister w ogóle istnieje? Nie ma nazwiska a pseudonim. Artystyczny na dodatek. Gdzieś wyczytałem, że w rzeczywistości to zawodowy linoskoczek po szkole cyrkowej.
Mam coraz więcej wątpliwości ... Kto potrafi (bo ja nie) niech poczyta: <a href="http://209.85.129.104/search?q=cache:aVv4c3_duCIJ:www.ceu.hu/econ/economic/rostows.htm+jacek+rostowski+ceu&hl=pl&ct=clnk&cd=4&gl=pl" target="_blank">http://209.85.129.104/search?q=cache:aVv4c...clnk&cd=4&gl=pl</a>
17 lis 2007, 19:43
bob
Czy Nasz Nowy Minister w ogóle istnieje? Nie ma nazwiska a pseudonim. Artystyczny na dodatek. Gdzieś wyczytałem, że w rzeczywistości to zawodowy linoskoczek po szkole cyrkowej.
Mam coraz więcej wątpliwości ... Kto potrafi (bo ja nie) niech poczyta: <a href="http://209.85.129.104/search?q=cache:aVv4c3_duCIJ:www.ceu.hu/econ/economic/rostows.htm+jacek+rostowski+ceu&hl=pl&ct=clnk&cd=4&gl=pl" target="_blank">http://209.85.129.104/search?q=cache:aVv4c...clnk&cd=4&gl=pl</a>
Bob, a co Ty taki ostatnio aktywny , zwłaszcza w tym temacie? Czyżby już tęsknota za starym co ie odeszło, a może obawa przed nadchodzącym? Easy
17 lis 2007, 19:50
Ależ skąd ... aczkolwiek czas zmienić obrazek i sygnaturkę.
17 lis 2007, 23:12
bob
Ależ skąd ... aczkolwiek czas zmienić obrazek i sygnaturkę.
Co do obrazka to chyba nadal aktualny. A jaki związek z "czystkami" mają pochodzenie i życiowe drogi naszego nowego MF ? Będzie to robił "po angielsku", "po węgiersku" czy jeszcze inaczej ... :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
18 lis 2007, 19:14
wjawor
<!--quoteo(post=18547:date=17. 11. 2007 g. 23:12:name=bob)--><div class='quotetop'>(bob @ 17. 11. 2007 g. 23:12) [snapback]18547[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ależ skąd ... aczkolwiek czas zmienić obrazek i sygnaturkę.
Co do obrazka to chyba nadal aktualny. A jaki związek z "czystkami" mają pochodzenie i życiowe drogi naszego nowego MF ? Będzie to robił "po angielsku", "po węgiersku" czy jeszcze inaczej ... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A sygnaturka to już nie???
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
18 lis 2007, 20:34
wjawor
A jaki związek z "czystkami" mają pochodzenie i życiowe drogi naszego nowego MF ? Będzie to robił "po angielsku", "po węgiersku" czy jeszcze inaczej ... :piwo:
To zależy. Od tego jak dobrze mówi po naszemu. Być może zrobią nam kursy dokształcające.
18 lis 2007, 21:59
Drago
<!--quoteo(post=18577:date=18. 11. 2007 g. 19:14:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 18. 11. 2007 g. 19:14) [snapback]18577[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A jaki związek z "czystkami" mają pochodzenie i życiowe drogi naszego nowego MF ? Będzie to robił "po angielsku", "po węgiersku" czy jeszcze inaczej ... :piwo:
To zależy. Od tego jak dobrze mówi po naszemu. Być może zrobią nam kursy dokształcające. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
... w Hajduszoboszlo czy jak mu tam...
____________________________________ always look on the bright side of life
18 lis 2007, 22:03
elsinore
<!--quoteo(post=18587:date=18. 11. 2007 g. 21:59:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 18. 11. 2007 g. 21:59) [snapback]18587[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
To zależy. Od tego jak dobrze mówi po naszemu. Być może zrobią nam kursy dokształcające.
... w Hajduszoboszlo czy jak mu tam... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Na Zjazdy lepsza Tatralandia - 23 rury do zaliczenia.
18 lis 2007, 22:15
Trzy dni temu na stronach MF jako wiceminister był wymieniony A. Huzarek a dziś już nie ma tego nazwiska, co się stało,czy coś przegapiłam
20 lis 2007, 22:03
aligator1
Trzy dni temu na stronach MF jako wiceminister był wymieniony A. Huzarek a dziś już nie ma tego nazwiska, co się stało,czy coś przegapiłam
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Dotychczasowy wiceminister finansów ds. instytucji finansowych - Arkadiusz Huzarek zrezygnował z pełnionego stanowiska. Do chwili znalezienia zastępcy, obowiązki jego pełnić będzie Katarzyna Zajdel-Kurowska, odpowiedzialna w resorcie za analizy i zarządzanie długiem publicznym ( Dziennik Ubezpieczeniowy 12.11.2007 ).<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
20 lis 2007, 22:21
Drago
<!--quoteo(post=18589:date=18. 11. 2007 g. 22:03:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 18. 11. 2007 g. 22:03) [snapback]18589[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=18587:date=18. 11. 2007 g. 21:59:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 18. 11. 2007 g. 21:59) [snapback]18587[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
... w Hajduszoboszlo czy jak mu tam... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Na Zjazdy lepsza Tatralandia - 23 rury do zaliczenia. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Za to mniej basenów z ciepłą wodą. A może Harkany, Miszkolctapolca lub ... Bad Gastein?
21 lis 2007, 08:20
Czystki czyszczących. Z paru źródeł nadeszły )nieoficjalne i niepewne) informacje, że czystki dotknęły Banasi.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...