Teraz jest 05 wrz 2025, 21:40

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu

REJESTRACJA24 paź 2007, 19:35

POSTY        255
Kasik - fajnie mi się z Tobą gada no dobra pisze (pomimo barykady, jaka nas dzieli), ale mam jeszcze kilka spraw do załatwienia. Pozwolisz, że zniknę - ok!

A tak w ogóle to w realu też jesteś taki męski?
-----------------------------------------------------
Nie wiem  :D
"Nigdy nie mów sam dobrze o sobie, jeśli chcesz, aby inni mówili dobrze o tobie".  To chyba - Pascal.
Pozdrawiam!

13 lis 2007, 00:32

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

<!--quoteo(post=18213:date=12. 11. 2007 g. 19:07:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 12. 11. 2007 g. 19:07) [snapback]18213[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=18211:date=12. 11. 2007 g. 17:36:name=Kasik)--><div class='quotetop'>(Kasik @ 12. 11. 2007 g. 17:36) [snapback]18211[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Czy nie budzi niepokoju fakt że pan Stokłosa odnalazł sie akurat w momencie gdy ministrem sprawiedliwości będzie jego adwokat?

Szlag by to trafił! Masz rację. Nie pomyślalem o tym  :blink:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Stokłosa zatrzymany - sam chciał się ujawnić?

Henryk Stokłosa
TVN24

Niemiecki sąd zdecyduje jutro, czy zatrzymany Henryk Stokłosa zostanie osadzony w areszcie tymczasowym. Poinformował o tym prokurator Martin Appelbaum z Prokuratury Generalnej Dolnej Saksonii w Celle. Do prokuratury trafiły już dokumenty dotyczące byłego senatora i biznesmena.
W rozmowie z Polskim Radiem prokurator potwierdził, że Stokłosa został zatrzymany na podstawie Europejskiego Nakazu Aresztowania wystawionego przez prokuraturę w Warszawie. Nakaz zawiera zarówno wniosek o tymczasowe aresztowanie, jak i przekazanie Henryka Stokłosy polskiemu wymiarowi sprawiedliwości.

Prokurator Appelbaum powiedział, że jutro o losie zatrzymanego zdecyduje sąd. Jeśli orzeknie o jego tymczasowym aresztowaniu, otworzy to drogę do przekazania Stokłosy stronie polskiej. Taka decyzja ma wprawdzie zapaść później, ale jak dowiedziało się Polskie Radio, procedura decyzyjna nie powinna trwać dłużej niż dwa tygodnie. - Można wyjść z założenia, że postępowanie w sprawie będzie toczyło się dość szybko - powiedział jeden ze związanych z nią prokuratorów. Sprawą zatrzymanego Henryka Stokłosy zajmuje się jednostka do zwalczania przestępczości zorganizowanej i korupcji w prokuraturze w Celle.

Żona Henryka Stokłosy powiedziała w rozmowie z RMF FM, jej mąż sam mógł się ujawnić przed niemiecką policją. Anna Stokłosa dodaje, że polskiej prokuraturze nie zależało na odnalezieniu byłego senatora. Stokłosa ma bowiem posiadać dowody na bezpodstawność zarzutów korupcyjnych.

- Myślę, że pewne rzeczy były już mężowi obojętne i on chciał do Polski wrócić. Obojętnie jaką drogą, chciał stanąć przed wymiarem sprawiedliwości. Jak długo można się ukrywać i udawać, że nic się nie stało? Trudno się stawić przed prokuratorem ze świadomością, że wszystko będzie zgodnie z prawem - dodaje Anna Stokłosa.

Stokłosę zatrzymali policjanci podczas rutynowej kontroli w miejscowości Winsen. Funkcjonariusze sprawdzili go w Systemie Informacyjnej Schengen - poinformował rzecznik komendanta głównego policji Mariusz Sokołowski.

Prof. Zbigniew Ćwiąkalski, kandydat na ministra sprawiedliwości, ujawnił RMF FM, że dzisiaj przestał być obrońcą Henryka Stokłosy.

Stokłosę poszukiwano między innymi za afery podatkowe w Ministerstwie Finansów.

Jak dodał, do zatrzymania doszło ok. godziny 4 rano. Stokłosa jechał samochodem osobowym marki Audi. - Gdy kontrolujący go policjanci sprawdzili jego dane w SIS, okazało się, że wystawiono za nim Europejski Nakaz Aresztowania (ENA) i stawiane mu są 22 zarzuty - dodał Sokołowski.

Jak podkreślił, procedura przekazania Stokłosy Polsce - na podstawie ENA - może potrwać do dwóch tygodni.

Śledczy chcą postawić Stokłosie zarzut uzyskiwania nienależnych umorzeń podatków dzięki powiązaniom ze skorumpowanymi urzędnikami.

W lutym wystawiono międzynarodowy list gończy za byłym senatorem. W sierpniu prokuratura wystawiła Europejski Nakaz Aresztowania. Zabezpieczono też majątek Stokłosy o wartości ok. 20,7 mln zł, w tym nieruchomości i ruchomości. Mienie to pokrywa domniemane straty, wynikające ze stawianych mu zarzutów. Ćwiąkalski w osobnym wniosku, który będzie rozpoznany w innym terminie, chce uchylenia tego zabezpieczenia majątkowego.

Stokłosa w 1980 r. założył rzemieślniczą firmę utylizacji odpadów rolno-hodowlanych Farmutil, dzięki której dorobił się znacznego majątku. Zespół firm Stokłosy obejmuje przetwórnie przemysłu rolno- spożywczego, ale także lokalną prasę i radio oraz sieci handlowe. W roku 2007 r. Stokłosa - z majątkiem wycenianym na 750 mln zł - uplasował się na 33. miejscu na liście najbogatszych Polaków tygodnika "Wprost" (rok wcześniej był 16.).

Miejsce pobytu ściganego było nieznane - on sam w oświadczeniu z września twierdził, że jest za granicą. Media spekulowały, że przebywał w Ameryce Południowej bądź Skandynawii. Pojawiły się też informacje, że Stokłosa przebywa w Niemczech, a nawet że jest w Polsce.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No to - dla równowagi - zobaczmy co napisano w Dzienniku.

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--><!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Biznesmen nie chciał, by go rozpoznali<!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Stokłosa krzyczał do policji, że jest dyplomatą.<!--sizec--></span><!--/sizec-->

Żona zatrzymanego dzisiaj w Niemczech Henryka Stokłosy twierdzi, że jej mąż sam się chciał ujawnić. Ale czy osoba, która rzeczywiście chce się poddać, przed policją zarzeka się, że jest dyplomatą i broni przed okazaniem dokumentów? A właśnie tak, według DZIENNIKA, biznesmen zachowywał się w chwili zatrzymania.
Według Anny Stokłosy, jej mąż sam mógł się ujawnić przed niemiecką policją. Dlaczego? "Myślę, że pewne rzeczy były już mężowi obojętne i on chciał do Polski wrócić. Obojętnie jaką drogą, chciał stanąć przed wymiarem sprawiedliwości" - mówi radiu RMF Anna Stokłosa. "Jak długo można się ukrywać i udawać, że nic się nie stało? Trudno się stawić przed prokuratorem ze świadomością, że wszystko będzie zgodnie z prawem" - dodaje.

Żona byłego senatora twierdzi dodatkowo, że polskiej prokuraturze tak naprawdę nie zależało na odnalezieniu jej męża. Stokłosa ma bowiem posiadać dowody na bezpodstawność zarzutów korupcyjnych.

Ale wszystko wskazuje na to, że Anna Stokłosa się myli. Bo to, jak zachowywał się jej mąż w trakcie zatrzymania, świadczy raczej o tym, że za żadne skarby nie chciał być kontrolowany.

Jak dowiedział się DZIENNIK, subaru, którym jechali były senator i jego dwóch synów, policjanci zatrzymali około czwartej rano w miejscowości Winsen. "Gdy chcieli wylegitymować trzech mężczyzn, biznesmen zaczął krzyczeć, że jest dyplomatą, że nie może być kontrolowany. Ale w końcu dał swoje dokumenty" - relacjonuje w rozmowie z DZIENNIKIEM oficer komendy Głównej policji, znający szczegóły zatrzymania.

Wtedy funkcjonariusze wpisali nazwiska do komputera i sprawdzili je w bazie Systemu Informacyjnego Schengen. Okazało się, że nazwiska Łukasza S. oraz Tomasza S. są czyste. Jednak przy Stokłosie seniorze pojawiła się informacja, że jest poszukiwany europejskim nakazem aresztowania. Policjanci od razu zatrzymali biznesmena.

Kilka godzin po zatrzymaniu biznesmena, prof. Zbigniew Ćwiąkalski, kandydat na ministra sprawiedliwości, zrezygnował z obrony Stokłosy. "Ja już i tak nie mógłbym nic zrobić w jego sprawie" - mówi DZIENNIKOWI prof. Ćwiąkalski.

Niemiecki sąd zdecyduje jutro, czy Stokłosa zostanie tymczasowo aresztowany.

Synom biznesmena nic nie grozi za pomaganie ściganemu ojcu, bo kodeks karny nie karze w takich wypadkach osób najbliższych.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

<a href="http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=67263" target="_blank">http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=...ArticleId=67263</a>

To chyba nie jest takie jednoznaczne jak podniesiono we wcześniejszych komentarzach.

13 lis 2007, 07:34

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123
Czytam, i ze śmiechu łzy mi lecą... Sam chciał się ujawnić, bo jego adwokat zostanie ministrem... Widać naród przyzwyczaił się przez 2 lata Ziobry, że jak minister jest nasz, to sprawiedliwość jest po naszej stronie, a jak nie to się zmieni 30 prokuratorów i w blasku fleszy koleś okaże się czysty niczym łaza. A zatem Senator zamiast pójść na pierwszy lepszy posterunek policji jeździł sobie 8 godzi po autobanie mając nadzieję, że go drogówka dopadnie... I teraz będzie czekał kilka miechów w celi niemieckiego aresztu aż go deportują do Polski. Nie pomyślała bowiem biedny Senator, że za półtora miesiąca będzie mógł przekroczyć Odrę z zachodu na wschód bez przeprowadzenia nawet najmniejsze kontroli tożsamości. Zamiast zatem siedzieć (w przyzwoitych warunkach mimo wszystko) w niemieckim areszcie mogł się zatem pobyczyć jeszcze troche w swojej podhamburskiej willi, a pod koniec grudnia spokojnie wrócić do Ojczyzny. Jednym słowem chyba jakiś głąb z tego Pana... :)

13 lis 2007, 09:52
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315
"Naród" tylko pyta, czy nie budzi to wątpliwości.
Natomiast Ty RAF WIESZ jak robił Ziobro.  

A czy ten Pan jest głąb czy po prostu poczuł sie bezkarny to sie okaże. Chyba że już WIESZ że jest niewinny. Przecież nie ma zaległości podatkowych.

I pierwsze słysze, że w związku z wejściem Polski do strefy Schengen drogówka niemiecka przestanie działać.  Sądziłam że kontrole zostaną zniesione tylko na granicach, ale pewnie (jak zwykle) masz racje, że także na autostradach.

13 lis 2007, 13:35

POSTY        123
Czy ktoś odpowie Pani Kasi? Mi sie już nie chce...

13 lis 2007, 13:42

REJESTRACJA24 paź 2007, 19:35

POSTY        255
Raf - spójrz na problem z pewnego dystanu bądź wprowadź do tej dyskusji, jakieś elementy rozluźniające, gdyż w przeciwnym wypadku będzie Ci się musiało chcieć, bo to twój broblem jest. A może wspólnie poszukacie kreatywnego rozwiązania, aby uniknąć sytuacji bez wyjścia. Wydaje mi się, że choćby nie wiadomo jak czarno rysowała się przyszłość w tej dyskusji, to spojrzenie na sytuację z innego punktu widzenia może na nią rzucić nowe swiatło. Przypomniała mi się taka historyjka o kolejarskim egzeaminatorze, który starał się przedstawić zwrotnicowej sytuację bez wyjścia.
Załóżmy - mówił - że jest pani na górze i widzi pociąg pędzący w jednym kierunku oraz drugi o milę od niego pędzący po tym samym torze, lecz w przeciwnym kierunku. I jeden nie widzi drugiego. Co by pani wtedy zrobiła? Odpowiedź padła nastepująca - wystrzeliłabym rakietnicą w ich kierunku! A skąd by pani wzięła tę rakietnicę. A, to jest dobre pytanie - stąd, skąd pan te pociągi.
Pozdrawiam!

13 lis 2007, 15:28
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Czy ktoś odpowie Pani Kasi? Mi sie już nie chce...

Misie chce. Więc odpowiem.
Masz rację Kasiu. Ty, ja  i wielu innych ludzi (ktorzy niejedno w życiu widziało ) w, być może zbiegu okoliczności, widzi prawdopodobieństwo pomocy temu przypadkowi. Życie już nie raz pokazało jak to jest z tymi "zbiegami".
My się ZASTANAWIAMY. Bo mamy watpliwości. Helvet również. Pisząc: "To chyba nie jest takie jednoznaczne". Raf - WIE!
Zacytuję "Według Anny Stokłosy, jej mąż sam mógł się ujawnić przed niemiecką policją"
Wie lepiej od żony Stokłosy!
Czy ktoś odpowie Rafowi? Bo misie nie chce...

inspektor                    

Kolejny przykład relatywizmu. Zadziwiły (w zasadzie rozbawiły) mnie dziś Fakty TVN
(...)
znów PO będzie musiała zabłysnąć zdolnościami wróżbiarsko-okulistyczno-kabalistycznymi (nie bierzemy się za to, bo Prezydent i tak zawetuje...)  :rotfl:

I zawsze będzie można winę zrzucić na Kaczora :lol:
Na prezydenta albo na premiera.
Na byłego lub... obecnego. TEŻ Kaczor!  
A co. Jak na odlew, to na odlew.

Ostatnio edytowano 13 lis 2007, 15:37 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2007, 15:48

POSTY        123
No to jednak mi się zachce. Problem Kominiarzu nie w tym, że ja nie widze jakoś w tym zdarzeniu celowego oddania się w ręce niemieckich władz na autostradzie. Są osoby, które twierdzą inaczej, i o tym możemy oczywiście podyskutować. Mi po prostu nie chce się odpowiadać na posty, które są ni przypiął ni załatał do tego co powiedziałem, sama zamiennik odkręcania tego co zrozumiała szanowna forumowiczka sprawia, że wyjdzie z tego niepotrzebny mętlik, no ale let's try...  

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Natomiast Ty RAF WIESZ jak robił Ziobro. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No wiem, że wiem, bo, przez ostatnie 2 lata z kraju nie wyjeżdżałem...

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Chyba że już WIESZ że jest niewinny. Przecież nie ma zaległości podatkowych.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Jako zwolennik PO w ostatnich wyborach, w dodatku elektorat więzienny, z definicji muszę wierzyć w niewinność S., K., ministra K. i paru innych. Wskaż mi tylko w którym miejscu coś takiego obwieściłem...

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->I pierwsze słysze, że w związku z wejściem Polski do strefy Schengen drogówka niemiecka przestanie działać.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ja też pierwsze słyszę. Ale o co ci chodzi w tym twoim wkręcie to doprawdy nie wiem...

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Sądziłam że kontrole zostaną zniesione tylko na granicach, ale pewnie (jak zwykle) masz racje, że także na autostradach.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Znowu jakaś nowość. Ale jak wczytasz sie w mojego posta, to zobaczysz tam zwrot: przekorczenie Odry. Tradycyjna linia graniczna pomiedzy dwoma wielkimi Narodami. A teraz powolutku - granica, Schengen, brak kontroli paszportowej, niezakłócony ruch ze wschodu na zachód, z zachodu na wschód. Acha, i brak autobanów przechodzących przez granicę... teraz już bliżej?

pozdro i tradycyjne:

godzina 17 Ziobro, Ziobro...

;)

13 lis 2007, 16:59
Zawodowiec

POSTY        3465

A tak przy okazji, to może wiesz co słychać u <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->"Towarzysza Mniej niż Zero Leszka M."?<!--colorc--></span><!--/colorc--> Czy już skończył?
Jestem niezmiernie ciekaw. :o
Bo moim zdaniem jednak, mimo wszystko lepiej być "Zerem" niż Millerem.
:piwo:
Godzina 17.18-ta minus Leszek M.

Ostatnio edytowano 13 lis 2007, 17:20 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2007, 17:18

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Masz rację Kasiu. Ty, ja  i wielu innych ludzi (ktorzy niejedno w życiu widziało ) w, być może zbiegu okoliczności, widzi prawdopodobieństwo pomocy temu przypadkowi. Życie już nie raz pokazało jak to jest z tymi "zbiegami".
My się ZASTANAWIAMY. Bo mamy watpliwości. Helvet również. Pisząc: "To chyba nie jest takie jednoznaczne". Raf - WIE!
Zacytuję "Według Anny Stokłosy, jej mąż sam mógł się ujawnić przed niemiecką policją"
Wie lepiej od żony Stokłosy! (...)

Widzę, że Kominiarz czyta moje komentarze ( wielkie podziękowania ) a nawet je cytuje ( jeszcze większe ). Tylko czemu nie robi tego w całości lecz wybiera część pasującą do własnej tezy.
Dodając relację z "Dziennika" chciałem zwrócić uwagę na fakt, że tak do końca nie znamy szczegółów z zatrzymania Henryka S. i na dobrą sprawę to nie wiemy, czy pierwszy niesolidarnościowy senator III Rzeczpospospolitej chciał zostać zatrzymany czy wręcz przeciwnie.
Kasik inteligentnie ( w formie pytania ) zasugerowała, że cała ta operacja ma podtekst związany z wyborem prof. Ćwiąkalskiego na nowego MS-a a Kominiarz od razu jej przyklasnął. Do tego doszedł materiał dziennikarski wrzucony przez Inspektora i właściwa teoria gotowa.

Z artykułu zamieszczonego w "Dzienniku" wygląda to trochę inaczej. Ba, dziennikarz podważa wersję żony poszukiwanego ( choć proszę zauważyć, że w relacji słowa żony ujęte są w trybie przypuszczającym a nie oznajmującym. To świadczy raczej o tym, że nie znała intencji męża ).
Mnie scenariusz zaproponowany przez powołanych wyżej interlokutorów wydaje się nieprawdopodobny ( wręcz wysoce nieprawdopodobny ). Gdyby Stokłosa chciał się ujawnić po prostu to zrobił. I o tym - całkiem logicznie - napisał Raf.
Choć ja - jako obserwator naszej sceny politycznej - nie wykluczam niczego.

kominiarz                    

I zawsze będzie można winę zrzucić na Kaczora :lol:
Na prezydenta albo na premiera.
Na byłego lub... obecnego. TEŻ Kaczor!  
A co. Jak na odlew, to na odlew.

A tu się z Tobą zgadzam. Każde zawetowanie ( lub zapowiedź veta ) ustawy próbującej porządkować dziedziny zabałaganione lub zaniedbane przez PiS, daje PO do ręki arument, że przeciwnik polityczny ( bo Prezydent wcale tego nie ukrywa ) rzuca legalnie wybranemu rządowi, kłody pod nogi.

Choć trudno wyrokować jak to będzie naprawdę. Wróżką nie jestem i przyszłości przewidywać nie zamierzam. Po prostu po jakimś czasie ( może po dwóch latach ) sprawdzę ilość sporów pomiędzy konstytucyjnymi organami RP. IV RP i III RP.
Pamięta ktoś, ile razy Lech Kaczyński skorzystał z prawa wynikającego z art. 122 ust. 5 Konstytucji RP? Raz ( słownie jeden raz ). Idealny materiał wyjściowy do porównań. Przynajmniej nie pomylę się w liczeniu.

kominiarz                    

A tak przy okazji, to może wiesz co słychać u <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->"Towarzysza Mniej niż Zero Leszka M."?<!--colorc--></span><!--/colorc--> Czy już skończył?
Jestem niezmiernie ciekaw. :o
Bo moim zdaniem jednak, mimo wszystko lepiej być "Zerem" niż Millerem.
:piwo:
Godzina 17.18-ta minus Leszek M.

Skąd Ci do głowy przyszedł ten Miller? Czy widziałeś kiedyś post Rafa dobrze się o nim wyrażający?
A o trupach politycznych już nie piszemy. Chyba, że masz zamiar założyć jakieś archiwum pokrytych kurzem figur woskowych...

13 lis 2007, 17:33
Zawodowiec

POSTY        3465

Skąd Ci do głowy przyszedł ten Miller?
Czy widziałeś kiedyś post Rafa dobrze się o nim wyrażający?

Jak to skąd? Z komisji śledczej. To przecież on jest autorem "zera" czy "prawdziwego mężczyzny".  O mężnym sercu w kształtnej piersi nie wspomnę.
Wcale nie "piję" do Rafa z powodu, by LM był był jego idolem. Tylko skoro złośliwe napisał "godzina 17 Ziobro, Ziobro...", to "zemściłem" się nazywając autora "Towarzyszem Mniej niż Zero". I kpiąc przy okazji z jego "kończenia".
Przypomnę.
Zbigniew Ziobro uzyskał 164.681 głosów. Zajął I miejsce.
Leszek Miller ok. 4.500 głosów. 0,95 %  I też zajął I miejsce. Od końca.
TO KTO TU JEST ZEREM???

Ostatnio edytowano 13 lis 2007, 17:56 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2007, 17:55

REJESTRACJA28 wrz 2007, 20:50

POSTY        104
A ja nigdy nie sądziłem, że kiedyś przyznam w jakiejś sprawie Millerowi rację.
No niestety słowa o Ziobrze że to "mniej niż zero" okazały się prorocze.
Musze z przykrością stwierdzić, że kiedy Ziobro ogłosił swój raport dot. "afery Rywina"... to myślałem, że wreszcie ktoś ma odwagę powiedzieć prawdę! Niestety przez 2 lata rządów PiS nic Ziobro nie zrobił (?), aby ta sprawa znalazła swój finał w sądzie, za to zajął się tropieniem lekarzy "morderców" i podsłuchiwaniem własnych kolegów. Niczego nie wyjaśnił w sprawie "afery Rywina"... a przecież to Afera Rywina wykreowała Ziobrę na "błędnego rycerza" sprawiedliwości i doprowadziła go do fotela ministra !!

Jak to mówią PO CZYNACH GO POZNACIE  :nonono:

13 lis 2007, 18:57
Zawodowiec

POSTY        3465

A ja nigdy nie sądziłem, że kiedyś przyznam w jakiejś sprawie Millerowi rację.
No niestety słowa o Ziobrze że to "mniej niż zero" okazały się prorocze.

BŁĄD!
"Zero" - to Ziobro według Millera.
"Mniej niż zero" to Miller według Ziobry.
I wyborców. Vide 2 posty wyżej  :D

Kanadyjczyk                    

Jak to mówią PO CZYNACH GO POZNACIE

Poznali go niektórzy, poznali. Aż za granice pospieprzali.
Przypomnieć czyny Millera???  :nonono:
PS
Myślisz może że Ćwiąkalski sprowadzi Mazura z Juesej?

Ostatnio edytowano 13 lis 2007, 20:07 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2007, 20:03

REJESTRACJA28 wrz 2007, 20:50

POSTY        104

Poznali go niektórzy, poznali. Aż za granice pospieprzali.

Kto? Masz na myśli tych od "afery Rywina"... Czerwoną Baronową i in., chyba jednak mają się świetnie  :angry:

ps. Ziobro ma pecha urodził się o jakieś 55 lat za późno... w tamtych czasach ze swoimi metodami byłby świetnym prokuratorem :P

Ostatnio edytowano 13 lis 2007, 22:25 przez Kanadyjczyk, łącznie edytowano 1 raz

13 lis 2007, 22:08
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94  Następna strona