witam czy ktoś ze zdających w tym roku mógłby w skrócie napisać jakie były zagadnienia i ile pytań do danego zagadnienia z testu umiejętności?
07 wrz 2023, 09:20
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Mam na sprzedaż materiały do nauki z części wiedzy oraz umiejętności. Posiadam również książkę "Postępowanie kwalifikacyjne w służbie cywilnej". Chętnych zapraszam do wysłania wiadomości ew-mail na adres: monika.egzamin@o2.pl
23 wrz 2023, 16:11
Witam serdecznie, Czy ktoś już ma informacje o dokładnym terminie mianowania w tym roku? Czy zaproszenia do Warszawy zostały wysłane? Chciałabym też zapytać czy nowym USC będzie już przysługiwał dodatkowy urlop lub jego część za rok 2023r.
07 lis 2023, 13:58
Cześć. Czy ktoś z Was był kiedyś na omówieniu swojej pracy? Chodzi mi konkretnie o omówienie testu z umiejętności? Jak to wygląda i czy dowiedzieliście się konkretnie co było nie tak? Wiem, że test nie jest do wglądu, tylko jest omawiany. Będę wdzięczna za odpowiedź.
08 lis 2023, 11:09
zabka4
Witam serdecznie, Czy ktoś już ma informacje o dokładnym terminie mianowania w tym roku? Czy zaproszenia do Warszawy zostały wysłane?
Ja też czekam i już przebieram nogami. Brak info. Chyba nie wytrzymam i zadzwonię do KSAPu.
08 lis 2023, 14:24
Scribulus
zabka4
Witam serdecznie, Czy ktoś już ma informacje o dokładnym terminie mianowania w tym roku? Czy zaproszenia do Warszawy zostały wysłane?
Ja też czekam i już przebieram nogami. Brak info. Chyba nie wytrzymam i zadzwonię do KSAPu.
Przyszło pismo. Zapraszają na mianowanie 2 grudnia o 12.00 w Kancelarii Prezesa Rady Ministrów.
09 lis 2023, 13:20
Gdzie najlepiej zrobić kurs pod egzamin z angielskiego B2?
10 lis 2023, 11:14
Hmm, a nie 1. grudnia? Ja dostałam informację z kadr, że właśnie 1.grudnia
10 lis 2023, 13:30
A to pismo przychodzi do domu czy do pracy?
10 lis 2023, 15:34
Przyszło pismo do Izby jako pracodawcy z informacją kiedy ma się odbyć i kto jest zaproszony na uroczystość oraz że dyrektor ma umożliwić obecność. Pisma na oczy nie widziałam, tylko dostałam telefon z kadr i dziewczyna mi przeczytała co przyszło. Osobiście nie dostałam żadnego pisma ani nawet maila, dlatego zastanawiam się skąd ta rozbieżność w datach...
10 lis 2023, 16:04
Dzięki. Dam znać jak do mnie coś przyjdzie...
10 lis 2023, 16:35
1 grudnia o godzinie 12:00 w KPRM
10 lis 2023, 18:29
Sorki. Źle zapamiętałam, a jak zobaczyłam pismo osobiście to okazało się, że jednak 1 grudnia.
13 lis 2023, 07:55
Uff, dzisiaj przyszedł mail. Z tej okazji gratuluję Wam i sobie