A można wiedzieć jaki ten mnożnik i na jakim stanowisku bo może mam jeszcze mniejszy jak na dość wysokie stanowisko eksperta bo wiem, że kontrolerzy mają podobne mnożniki
główny ekspert w dziale SKA - mnożnik 2,297 staż w skarbowości ponad 20 lat w moim US kontroler skarbowy w dziale SOB ma 2,292 staż sporo mniej niż 20 lat w skarbowości...
13 lip 2021, 18:55
Re: Nagrody 2021
ekspert z mnożnikiem 2,35 - czyli jest delikatnie lepiej ale też szału nie ma i kilkunastoletnim stażem....a niektórzy kontrolerzy mają koło 2.5
13 lip 2021, 19:20
Xeska
ekspert z mnożnikiem 2,35 - czyli jest delikatnie lepiej ale też szału nie ma i kilkunastoletnim stażem....a niektórzy kontrolerzy mają koło 2.5
Ciekawe stwierdzenia, ekspert z większym mnożnikiem od starszego eksperta. Ale w KAS to norma - widełki i królik, podstawa zasada zarządzania, w tle nagrody i wyróżnienia (regulaminowo) .
13 lip 2021, 22:14
Ekspert jak ekspert ale ci kontrolerzy z jeszcze większym mnożnikiem.... chyba nic już tu mnie nie zdziwi jeszcze rok dwa i referenci dogonią ekspertów mnożnika mi bo co raz im coś " równają" w górę...
14 lip 2021, 04:32
Xeska
Ekspert jak ekspert ale ci kontrolerzy z jeszcze większym mnożnikiem.... chyba nic już tu mnie nie zdziwi jeszcze rok dwa i referenci dogonią ekspertów mnożnika mi bo co raz im coś " równają" w górę...
Za to możemy podziękować ZZ bo to oni tak dbają o młodych dzieląc wszystkie podwyżki kwotą brutto...
14 lip 2021, 06:04
W IAS Warszawa dzielą dla wszystkich ? Czy tylko dla wybranych za szczególne osiągnięcia?
14 lip 2021, 09:08
Warszawa dzieli nagrody za "szczególne osiągnięcia w pracy zawodowej" - wg wytycznych dla 70% pracowników us.
14 lip 2021, 12:59
IAS Warszawa już coś dzieliła około 2 tyg temu ...czyżby teraz musiała dzielić to samo ponownie czy jakimś cudem są dwa źródła i będzie coś podwójnie? Aż trudno w to uwierzyć ....
14 lip 2021, 14:37
A wogole coś wypłacili? U mnie na koncie cisza...
14 lip 2021, 17:07
Nic nie płacą ....tylko co raz słychać, że coś dzielą ....ciekawe co zobaczymy na koncie po tylu podziałach
14 lip 2021, 17:48
Xeska
Nic nie płacą ....tylko co raz słychać, że coś dzielą ....ciekawe co zobaczymy na koncie po tylu podziałach
PIn iondze wirtualne to zoaczymy ..ciemnośś, widzę ciemność
14 lip 2021, 21:49
Śląskie, jest info o nagrodach za I półroczne, kwota 1.200 zł.
16 lip 2021, 15:26
No to jak? Szykujemy się do strajku?
Powiem krótko. Nic nie mam do ludzi z długoletnim stażem pracy, nic nie mam do ludzi, którzy już swój wiek życiowy mają ale jeżeli i Ci ludzie nie staną z resztą pracowników na "barykadzie" przy organizacji zgodnie z przepisami prawa protestu... To oznacza tylko jedno! Nic więcej Wam się nie należy.
Jesteśmy jednością! Każdy walczy o lepsze!
Koniec z podziałami na świeżych, młodych pracowników i koniec z podziałami na tych co mają swoje doświadczenie, staż pracy i wiek.
Walczymy wszyscy o jedno i wszyscy chcemy tego samego czyli sprawiedliwego wynagrodzenia za wykonywaną pracę.
Wiadome jest, że żaden młody, ambitny, z wiedzą, z wykształceniem pracownik nie będzie przychodzić tutaj robić za grosze.
To samo jest wiadome, że Wy jako doświadczona kadra pracowników, ze stażem pracy galantym, z ogromnym, praktycznym doświadczeniem powinniście zarabiać o wiele więcej.
Prawda jest po środku. Tyle.
Trzeba się pogodzić i zrozumieć jedno, że to nie młodzi pozwolili na to aby zamrozić płace.
Teraz jest czas i miejsce aby się upomnieć za to co powinno być wcześniej i za to co powinno być teraz na wyższym poziomie.
Ps. Jedna z drugą, jeden z drugim, jeżeli Ci odpowiada to co masz i nie chcesz więcej to po prostu powiedz to oficjalnie i oficjalnie pochwal się również swoim mnożnikiem na stanowisku jakie zajmujesz a kolegom, koleżankom z działu, referatu powiedz co wykonałeś/aś aby to mieć.