IAS Warszawa nie zamierza juz wypłacić tych dodatków covidowych? W całym kraju wypłacają A tu co się dzieje ????
16 gru 2020, 16:29
Re: Nagrody 2020
[Do "Brzos" W takim razie pracujesz w UCS lub IAS, bo pracownicy zwykłych urzędów skarbowych dostali figę.
16 gru 2020, 16:46
A co to jest dodatek covidowy i kto go dostaje? U mnie w US (małopolskie) nie słyszałam o czymś takim.
16 gru 2020, 16:54
@skarbek1972 ja pracuję w izbie i nie dostałam dodatku zadaniowego.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
16 gru 2020, 17:05
Potwierdzam że pracownicy US z Izby Wrocławskiej dostali dodatki dwa dni temu
16 gru 2020, 17:37
Skarbek1972
[Do "Brzos" W takim razie pracujesz w UCS lub IAS, bo pracownicy zwykłych urzędów skarbowych dostali figę.
Pracownicy zwykłych urzędów też dostali dodatki zadaniowe.
Co ciekawsze - Wrocław wypłacił, ale i tak gigantyczne oszczędności zablokowano po piśmie ministerstwa. Tak przynajmniej wynika z informacji przekazanych przez związki zawodowe.
16 gru 2020, 17:44
brzos
Skarbek1972
(...) Żeby nie było, że ta IAS Wroclaw taka super... ostatnia wyplata dodatków poszla TYLKO do funkcjonariuszy. Informacji o tym nie bylo na Intranecie - poszla tylko do zainteresowanych. Cóż cywile nie chodzą do pracy, nie narażają się na zakażenie. Wszyscy jesteśmy przecież na pracy zdalnej. Tylko funki pracują. Cóż.
Nie wiem, o której ostatniej wypłacie mowa, ale na moim koncie już dwa dodatki zadaniowe się znalazły, ostatni 2 dni temu. Nie jestem funkcjonariuszem. Co do info na intranecie o jakichś wypłatach (nawet wynagrodzenia), to odkąd nastał obecny dyr. rzadko się coś pojawia.
i podwyżka pewnie też sowita... ( jaki dział)
16 gru 2020, 17:58
skarbnik17
Skarbek1972
Pracownicy zwykłych urzędów też dostali dodatki zadaniowe.
Co ciekawsze - Wrocław wypłacił, ale i tak gigantyczne oszczędności zablokowano po piśmie ministerstwa. Tak przynajmniej wynika z informacji przekazanych przez związki zawodowe.
Pewnie podpisał inny dyro...
16 gru 2020, 17:59
Pracuję w średnim US, SKI Z tego co wiem u nas były różne kwoty (chyba dwie), a niektórzy nie dostali wcale, ale jaki był klucz podziału nie mam pojęcia
16 gru 2020, 18:21
No właśnie. Jaki klucz? U nas wypłacili 16.11. i wtedy wiadomo bylo ile komu i dlaczego. Teraz nikt nie dostał żadnej kasy i informacji też brak. To na jakich zasadach DIAS rządzi sie pieniędzmi wspólnymi dla wszystkich jednostek podległych?
16 gru 2020, 20:13
Skarbek1972
No właśnie. Jaki klucz? U nas wypłacili 16.11. i wtedy wiadomo bylo ile komu i dlaczego. Teraz nikt nie dostał żadnej kasy i informacji też brak. To na jakich zasadach DIAS rządzi sie pieniędzmi wspólnymi dla wszystkich jednostek podległych?
Pytanie postawione niewłaściwie, na czyich zasadach...odp. na własnych
16 gru 2020, 20:19
Chyba tak. Wrrrrrrrr Najlepsze jest to, że jak zwykle nikt nic nie wie... Nadużywane wyrażenia: chyba, nie wiem jak inni, ale słyszałem rct. Takie rzeczy powinny wynikać z: regulaminów, zarządzeń, a przynajmniej - uzgodnień? N'es pas?
16 gru 2020, 20:23
A ja dziękuję mojemu PANU .... dziękuję Panie Dyrektorze W -wa za 500 zł pomocy świątecznej, nawet tej jednorazowej., dzięki Panu mogę coś kupić na wyprzedaży w Biedronce, może zdążę. Ja i moje koleżanki bardzo PANU Naszemu dziękujemy i obiecujemy , że w Nowym Roku zadbamy o nasze zdrowie aby być bardziej wydajnym i gotowym do realizowania stawianym przed nami zadań. Niech MIERNIKI będą z nami ... tak nan dopomóż PANIE.
16 gru 2020, 20:46
Ostatnio płacił Wrocław, dziś podobno Łódź... Czyli dalej inne izby wypłacają. Mniej lub więcej, ale jednak... a co z Warszawą? Powie mi ktoś o co tu chodzi...???