W kwietniu też straszyli zwolnieniami, a jakoś nikogo nie zwolnili, mało tego osobom na zastępstwo dali etat, a kilka osób doceniono awansem za szczególne zaangażowanie i dyspozycyjność w trudnym czasie, kiedy to inni siedzieli bezpiecznie w domku na pracy zdalnej albo z dziećmi na opiece covid.
NO raczej, "pupilki" i "plecaczki", nagroda za 2 kwartał, 380 brutto... trzymać tak dalej...zaraz nagrody , a wcześniej wyrównania
04 wrz 2020, 20:21
Re: Awanse
jacekplacek
U mnie w urzędzie awans za covid dostała osoba która miała najwięcej nieobecności – jak nie opieka to paca zdalna. Na logikę, wyciągając wnioski z powyższego, nie zdziwię się jak pierwszymi do odstrzału będą ci, co wtedy zapierdzielali za dwóch czy trzech.
Gdzie jest taki burdel?
04 wrz 2020, 22:53
Uskarb
jacekplacek
U mnie w urzędzie awans za covid dostała osoba która miała najwięcej nieobecności – jak nie opieka to paca zdalna. Na logikę, wyciągając wnioski z powyższego, nie zdziwię się jak pierwszymi do odstrzału będą ci, co wtedy zapierdzielali za dwóch czy trzech.
Gdzie jest taki burdel?
Czytaj dokładnie wpisy i opinie
05 wrz 2020, 08:47
Dziś zmieniło się na wyższe moje stanowisko w systemie MARS... Nie mam w tym momencie żadnych informacji ani z kadr ani od NUS... Więc coś się ruszyło
23 wrz 2020, 15:05
serwaksi
Dziś zmieniło się na wyższe moje stanowisko w systemie MARS... Nie mam w tym momencie żadnych informacji ani z kadr ani od NUS... Więc coś się ruszyło
No to jutro zerknij na pasek wypłatowy Gratulacje.
23 wrz 2020, 17:13
Co to za system? Ogólnopolski czy któreś województwo?
Ktoś wie kiedy decyzje w sprawie awansów na Dolnym Śląsku? Dzień KAS za nami, więc już coś powinno być wiadomo w temacie rozpatrzenia wniosków o awanse.
Ostatnio edytowano 23 wrz 2020, 20:29 przez skarbnik17, łącznie edytowano 2 razy
23 wrz 2020, 20:27
W Warszawie były jakieś awanse ?
23 wrz 2020, 20:43
Były w tamtym tygodniu
24 wrz 2020, 04:42
Karnica
Były w tamtym tygodniu
Szybko... Spać nie można...
24 wrz 2020, 06:30
skarbnik17
Co to za system? Ogólnopolski czy któreś województwo?
Ktoś wie kiedy decyzje w sprawie awansów na Dolnym Śląsku? Dzień KAS za nami, więc już coś powinno być wiadomo w temacie rozpatrzenia wniosków o awanse.
Naczynia połączone, jak ktoś "odejdzie", to i ktoś awansuje... ale, żeby tak od święta...zależały awanse, to tylko w naszej "branży", jest jak jest, widać może być jeszcze gorzej
24 wrz 2020, 07:23
Karnica
Były w tamtym tygodniu
Czy pójdzie za tym papier? Ja również mam zmianę stanowiska w marsie i nic poza tym...
25 wrz 2020, 10:18
piracio
serwaksi
No to jutro zerknij na pasek wypłatowy Gratulacje.
119 zł brutto więcej... szału niema ale i tak się cieszę że się udało
25 wrz 2020, 11:45
.... szału niema ale i tak się cieszę że się udało[/quote] Ziarnko do ziarnka, to może i jakaś "premiunia" świąteczna... Ja raczej nie liczę, "starzy" nie dostają...., są nieudolni i niewydajni...już zostali "wydojeni" przez lata zamrożeń...
25 wrz 2020, 11:59
Gdzie na pasku? Dochód narastająco? Mi zmienili w marsie stanowisko, a wypłata taka sama jak ostatnio. Oczywiście nikt nie informował jeszcze o jakiejkolwiek zmianie stanowiska.