Ciekawe co tym razem powiedzą herbatniki, nowe i inne ciastkarze
Widzimy się przy wręczaniu nowych angaży.
Bez odbioru
Herbatnik powie tyle, że KASu to nie dotknie. Może parę osób w wieku emerytalnym dostanie sugestię, że pora iść do domku odpoczywać ale zwolnień nie będzie.
26 sie 2020, 06:37
Re: Podwyżki 2020
Dokładnie jak pisze Herbatnick. Nie siej paniki badyl, weź się lepiej do pracy.
To i tak bardzo ładnie, jako starszy referent otrzymałem w IAS Warszawa 28 złotych brutto
26 sie 2020, 07:48
Czy doczekamy kiedyś podwyżek zatwierdzanych przez bezpośredniego przełożonego, który faktycznie najlepiej wie ile komu się należy za wykonywaną pracę i jakość,żeby zniknęły dysproporcje typu ściemniacz dostał kiedyś spory mnożnik to ma więcej od rzetelnego pracownika...
To i tak bardzo ładnie, jako starszy referent otrzymałem w IAS Warszawa 28 złotych brutto pije-===[
Nie wiem jak te ostatnie podwyżki były liczone, ja dostałam 271 zł na miesiąc. W czerwcu dostałam właściwie tyle samo ( 13 lat pracy i stanowisko samodzielne), także nie narzekam, wręcz mogę powiedzieć, że zadowolona jestem i nie oczekiwałam aż tyle.
26 sie 2020, 08:38
26 sie 2020, 14:02
Donatella
Czy doczekamy kiedyś podwyżek zatwierdzanych przez bezpośredniego przełożonego, który faktycznie najlepiej wie ile komu się należy za wykonywaną pracę i jakość,żeby zniknęły dysproporcje typu ściemniacz dostał kiedyś spory mnożnik to ma więcej od rzetelnego pracownika...
Pod warunkiem, że kierownik to prawdziwy szef a nie książątko, otaczające się swoimi ludźmi , któremu nikt nic nie może zarzucić a nawet naczelnik boi się go zwolnić
26 sie 2020, 16:29
A tu już nasze zwolnienia nabierają mocy legislacyjnej:
To może pora byś uprzedził fakty i sam się zwolnił? Oszczędzisz sobie nerwów i paniki.
26 sie 2020, 19:55
Donatella
Rzetelnych pracowników rozpoznajemy po tym, że dyskutują na forum Skarbowcy.pl w godzinach pracy...
26 sie 2020, 21:01
Gary
Donatella
Rzetelnych pracowników rozpoznajemy po tym, że dyskutują na forum Skarbowcy.pl w godzinach pracy...
Rzetelny pracownik znajdzie czas na wszystko i że wszystkim jest wyrobiony na czas, sciemniaczowi nie chce się nawet do neta wchodzić...