Uprawnienia członka korpusu służby cywilnej Art.85.1. Wynagrodzenie pracownika służby cywilnej składa się z wynagrodzenia zasadniczego przewidzianego dla zajmowanego stanowiska pracy oraz dodatku za wieloletnią pracę w służbie cywilnej. 2.Wynagrodzenie urzędnika służby cywilnej składa się z wynagrodzenia zasadniczego przewidzianego dla zajmowanego stanowiska pracy, dodatku za wieloletnią pracę w służbie cywilnej oraz dodatku służby cywilnej z tytułu posiadanego stopnia służbowego. 3.Wynagrodzenie osoby zajmującej wyższe stanowisko w służbie cywilnej składa się z wynagrodzenia zasadniczego przewidzianego dla zajmowanego stanowiska pracy, dodatku funkcyjnego oraz dodatku za wieloletnią pracę w służbie cywilnej.
sorki chyba nie widzę zapisu w którym jest mowa, że wynagrodzenie składa się również z nagrody uznaniowej, bo jestem taka super!
29 cze 2020, 12:19
Re: Nagrody 2020
Premia za drugi kwartał w lipcu czy we wrześniu?
01 lip 2020, 17:17
Pierwszy kwartał za nami i nagrody z nim związane to już historia. Teraz czas na batalie o nagrody za drugi kwartał. ZZ do boju, skubać DIASy. Pamiętajcie, nie odpuszczamy!
01 lip 2020, 17:18
Mamy 6 lipca, II kwartał za nami, wiadomo coś o nagrodach za ciężką pracę w okresie kwiecień-czerwiec? Znowu tylko wybrańcy, że nic nie słychać?
Olsztyn jest debata, bo chcą kasę dać tym co pracowali zdalnie i z podatnikiem. Osoby co siedziały na opiekuńczym albo były na pracy zdalnej ale z pododu braków dodatkowych laptopów nie miały możliwości pracy tylko były pod telefonem mają dostać możliwość pozbierania sobie szczawiu na trawniku pod US. Niedaleko w parku rosną te dzikie mirabelki.
06 lip 2020, 11:26
Dolnośląskie dzisiaj dzieliło premie czy to fakt news?
06 lip 2020, 16:31
Herbatnick
Olsztyn jest debata, bo chcą kasę dać tym co pracowali zdalnie i z podatnikiem. Osoby co siedziały na opiekuńczym albo były na pracy zdalnej ale z pododu braków dodatkowych laptopów nie miały możliwości pracy tylko były pod telefonem mają dostać możliwość pozbierania sobie szczawiu na trawniku pod US. Niedaleko w parku rosną te dzikie mirabelki.
I prawidłowo. Za co ma niby dostać nagrodę ten co przesiedział epidemię na zasiłku opiekuńczym?! Przecież to jest nagroda za pracę. Jak nie pracowałeś, to nie dostajesz. Nareszcie normalność. Brawo Olsztyn.
06 lip 2020, 18:28
Herbatnick
Osoby, które siedziały na zdalnej i były "pod telefonem" powinny cieszyć się, że dostały za ten okres 100% wynagrodzenia bez obowiązku świadczenia pracy. I jeszcze mają roszczenia co do premii?
06 lip 2020, 18:49
Brawo Olsztyn! Nie wiem za co miałyby te osoby dostać premie.
06 lip 2020, 19:45
Brawo Olsztyn, premie powinni dostać Ci co faktycznie pracowali. Za przebywanie na zasiłku i oczekiwanie pod telefonem nic się nie powinno należeć.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
06 lip 2020, 20:07
Niektóre ,,madki" są oburzone, bo przecież to nie ich wina. Argumenty nie trafiają do tych ludzi, że inni w tym czasie pracowali za dwóch albo i trzech.
07 lip 2020, 06:25
skarbnik17
Dolnośląskie dzisiaj dzieliło premie czy to fakt news?
Dzielenie skóry na niedźwiedziu, stary niedźwiedź mocno śpi, my się go boimy i do pracy nie chodzimy
07 lip 2020, 07:41
Jeśli w Wielkopolsce znowu będzie, że 30-50% dostanie nagrody, to znak, że się bawią nami i mają gdzieś nasze wysiłki w pracy. Ostatnio było mówione, że tylko za I kwartał było takie poróżnienie i od II kwartału ma być już normalnie. To co wymyślą, za III i I V kwartał. Znów Covid, że jest ciężko i proszę o wyrozumiałość? Ludzie też proszą o zrozumienie, bo wszystko drożeje, a my biedniejemy ...