IAS Rzeszów wniosek złożony 15.09.2018 do te pory cisza o wypłacie
06 gru 2018, 19:26
Re: Dofinansowanie do wczasów
Wniosek o dofinansowanie wczasów pod gruszą poszedł do IAS w-wa w marcu, zastanawiam się czy otrzymam dofinansowanie w obecnej sytuacji?
15 kwi 2020, 12:56
Telewizji nie oglądasz ? Co wczoraj Minister Zdrowia powiedział na temat wczasów w tym roku ?
15 kwi 2020, 13:37
Czytać ze zrozumieniem nie umiesz? To się nie wypowiadaj.
15 kwi 2020, 14:37
unavailable
Wniosek o dofinansowanie wczasów pod gruszą poszedł do IAS w-wa w marcu, zastanawiam się czy otrzymam dofinansowanie w obecnej sytuacji?
Też w marcu złożyłem ale nie do Warszawy, teraz trzeba czekać i zobaczymy czy się dostanie? Zastanawiam się też czy dojdzie do skutku refundacja za okulary?
15 kwi 2020, 16:36
Kablówkę odłączyli ?
15 kwi 2020, 17:11
Badyl600
Telewizji nie oglądasz ? Co wczoraj Minister Zdrowia powiedział na temat wczasów w tym roku ?
Kompletnie niepotrzebna wypowiedź. Zapytał merytorycznie, a tu taka odpowiedź. Nie od dziś wiadomo, że "milczenie jest złotem", szkoda, że tak rzadko funkcjonuje w obecnych czasach... .
unavailable
Sam jestem ciekaw tej odpowiedzi, możemy oczywiście rozważać różne opcje, ale najlepiej chyba zadzwonić do źródła, czyli do swojej Izby i dopytać się jak to obecnie wygląda, bez spekulacji tutaj . Prościej, pewniej i szybciej!
Pozdrawiam.
15 kwi 2020, 18:42
Ha, a u mnie gruszka w ogrodzie rośnie, więc na wczasy "pod gruszą" mogę sobie pozwolić bez łamania rządowych zakazów i nakazów. Wniosek do ZFŚS składam no i zobaczymy ...
15 kwi 2020, 19:10
IAS W-wa?
15 kwi 2020, 19:23
Blaskzmroku
Sam jestem ciekaw tej odpowiedzi, możemy oczywiście rozważać różne opcje, ale najlepiej chyba zadzwonić do źródła, czyli do swojej Izby i dopytać się jak to obecnie wygląda, bez spekulacji tutaj . Prościej, pewniej i szybciej!
Pozdrawiam.
Tak się szczęśliwie składa, że już nie jestem pracownikiem skarbowości nie dowiem się u źródła bo zwyczajnie nie mam chęci na jakikolwiek kontakt z „przeszłością”, także czekam cierpliwie.
15 kwi 2020, 22:57
Gościu rano pyta się co z jego wnioskiem o dofinansowanie wczasów, a wieczorem pisze, że nie jest juz pracownikiem skarbowości. Od razu wyczułem, ze coś z nim nie tak. To jakiś prowokator. Normalnie rozdwojenie jaźni.
16 kwi 2020, 08:39
A może przed zwolnieniem wykorzystał urlop, który zgodnie z kodeksem pracy nie przechodzi do nowego pracodawcy i dofinansowanie się należy? Wczasy pod grusza sa wypłacane tylko z tytułu pójścia na urlop. Nie trzeba przedkładać żadnych potwierdzeń wyjazdu etc. Kasa z ZFŚS powinna iść zgodnie z terminami określonymi w regulaminie. A wczasy mają być, nawet program 1000+ będzie na tą okoliczność.
16 kwi 2020, 09:11
Dokładnie, jest tak jak mowisz.
16 kwi 2020, 13:52
Teraz aby dostać urlop trzeba iść bezpośrednio do NUS i się wytłumaczyć, kierownicy nie podpisują.