Teraz jest 07 wrz 2025, 09:12

Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 94  Następna strona
Wybory AD 2007 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją

Nadir  :piwo: : Od niedzieli czekam kiedy "nocą kolbami w drzwi załomocą." :(

Wasze problemy to pikuś.
Połomocą połomocą i wypuszczczą.

A ja wyglądam dziś sobie rano przez okno, a tu pod moją chałupą (umiejscowioną nie ma zmiłuj na "ziemiach odzyskanych") przejeżdża automobil na wrażych, niemieckich numerach. Wielki, luksusowy z ABS FBI CIA CBA ZNP WZW NSZ RPG itd.
Za Braci to spokojnie dopiłbym zbożową z emaliowanego póllitraka, albo z pamiątkowego fajansa z napisem "GS". A TERAZ!!! Z przerażenia ugięły mi się nogi. Czy to nie niemce przyjechali odzyskiwać porzucone ziemie. Bo to wiadomo,że Nowa Kaczka jest prawie z Wehrmachtu a i jak słyszałem od mądrzejszych ma mieć minister spraw zagranicznych Erikę Steinbach. Mało brakowało z rąk bym wypuścił filiżankę Bernardaud (taka tam francuska firma) wypełnioną parującą Kopi Luwak. Zmiana zastawy i serwowanych napojów z naiwnej radości powyborczej.
I nagle błysk znajomej twarzy za szybą. I ulga. Nic się nie zmieniło na dole. Ziomal po prostu przyciągnął 328 auto na zlecenie z reichu. Życie toczy się dalej.

26 paź 2007, 10:56
Zobacz profil WWW

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:29

POSTY        123

I nagle błysk znajomej twarzy za szybą. I ulga. Nic się nie zmieniło na dole. Ziomal po prostu przyciągnął 328 auto na zlecenie z reichu. Życie toczy się dalej.

Czyli robi za podwykonawcę (parobka) u Niemca? Dziwi mnie ta dziwna fascynacja niemieckością na niektórych ziemiach po 1000 latach odzyskanych...

:rolleyes:

26 paź 2007, 12:05
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją

<!--quoteo(post=17246:date=26. 10. 2007 g. 12:56:name=krychu)--><div class='quotetop'>(krychu @ 26. 10. 2007 g. 12:56) [snapback]17246[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Czyli robi za podwykonawcę (parobka) u Niemca? Dziwi mnie ta dziwna fascynacja niemieckością na niektórych ziemiach po 1000 latach odzyskanych...

:rolleyes:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Nieścisłość. :czytaj:
Zleceniodawcą ziomala jest polski nabywca automobila , sprowadzanego właśnie na to "zlecenie" z dowolnego kraju unii w tym przypadku z Niemiec. Jedyny w tym przypadku element wspólpracy z Niemcami polega na ułatwianiu pozbycia się "złomu motoryzacyjnego" (4 letni Nissan z mordą jak u buldoga). Co oczywiście jest sprzeczne z "polską racją stanu" gdyż takowy "złom" wypiera funkcjonujące od wielu lat na polskich drogach obiekty zwanych niewiadomo dlaczego "samochodami".
Tyle w ramach sprostowania.

Co do fascynacji niemieckością. :glare:
To mieszkam w domu zbudowanym przez Niemca - . tak jakoś wyszło;
Jeżdżę niemieckim automobilem - starym ale jarym.
Piję piwo Heffelweiser (pszeniczne nabywane Plus, w okolicy to jedyna mozliwość napicia się piwa nieprzypominającego nagazowanych szczyn czyli standardu: Tyskie, Lech, Warka itd a portery to nie za bardzo)
itd itp
Wszystko nie dlatego że mi niemieckie imponuje, ale dlatego że jest w dobrym gatunku i jeszcze mnie stać.
B)))

26 paź 2007, 12:40
Zobacz profil WWW
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315
Od kilku miesiecy na półkach TVP leży film „Plusy dodatnie, plusy ujemne” o tajnym współpracowniku „Bolku”. Reżyser Grzegorz Braun przedstawił w nim dokumenty dotyczące tego agenta. Dotarł do kolegów Lecha Wałęsy ze strajku gdańskiego z 1970 r. W czasie kolaudacji przedstawiciele telewizji publicznej zarzucili reżyserowi m.in. brak obiektywizmu. Byli oburzeni także faktem, że w filmie wypowiadało się małżeństwo Gwiazdów, które według nich „znane jest z postawy antywałęsowskiej”.

<a href="http://www.informacje.int.pl/plusy-dodatnie-plusy-ujemne.html" target="_blank">http://www.informacje.int.pl/plusy-dodatni...usy-ujemne.html</a>

26 paź 2007, 12:57
Własny awatar

W czasie kolaudacji przedstawiciele telewizji publicznej zarzucili reżyserowi m.in. brak obiektywizmu. Byli oburzeni także faktem, że w filmie wypowiadało się małżeństwo Gwiazdów, które według nich „znane jest z postawy antywałęsowskiej”.

A mnie szokuje to, że Wałęsa stawia się (pod koniec filmu - od 39 minuty) wyżej Boga. Bo mówi: "Hańbą powinno dla Pana być to, że Panu nawet tak myśl przyszła do głowy"! "Pan nie powinien nawet śmiać (śmieć) mnie zapytać. Gdzie pan wtedy był?!" Albo "żeby ode mnie wymagano tłumaczenia się"?!
A wszystko (nie tylko z tego filmu) wskazuje na to, że jednak donosił, że brał pieniądze, a później jednak się zreflektował. Ale też wyniósł z archiwów dokumenty, które go obciążały.
"Hańba dla Pana...." - wygląda na to, że w ten sposób chce zakrzyczeć fakty i prawdę.
A te darcie dokumentów! (41 min. 30 sek.) Jakby był jedyną wyrocznią  :rolleyes:
Jak mówi Wyrzykowski "ujawnienie, że Wałęsa był jednak agetem SB przyniosłoby większą szkodę niż pożytek" (45 minuta). I chyba w tym tkwi sedno sprawy: wstyd by było gdyby ikona okazała się zwykłym człowiekiem mającym chwile słabości.

26 paź 2007, 19:01
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2007, 16:49

POSTY        36

Od kilku miesiecy na półkach TVP leży film „Plusy dodatnie, plusy ujemne” o tajnym współpracowniku „Bolku”. Reżyser Grzegorz Braun przedstawił w nim dokumenty dotyczące tego agenta. Dotarł do kolegów Lecha Wałęsy ze strajku gdańskiego z 1970 r. W czasie kolaudacji przedstawiciele telewizji publicznej zarzucili reżyserowi m.in. brak obiektywizmu. Byli oburzeni także faktem, że w filmie wypowiadało się małżeństwo Gwiazdów, które według nich „znane jest z postawy antywałęsowskiej”.

<a href="http://www.informacje.int.pl/plusy-dodatnie-plusy-ujemne.html" target="_blank">http://www.informacje.int.pl/plusy-dodatni...usy-ujemne.html</a>

Postanowiłem (jeszcze przed wyborami) nie komentować Twoich bardzo subiektywnych "tekstów", ale się normalnie nie da. Chyba Cię "moherowy berecik"uciska (po przegranych wyborach) i to  w wiadome miejsce i to jest powód, że nie możesz  jakoś intelektualnie zebrać. Zły jest Tusk -bo wygrał, złe PO chociaż jeszcze nie zaczeli rządów, zły Wałęsa, ale dobry Olszewski. Dziewczyno ! Siedzisz na 100% na stołku z nadania PIS-u i się czepiasz wszystkich i wszystkiego. Dlaczego ! A dlatego, że normalny (oznacza: zwykły) pracownik  US,UKS czy IS "zasuwa" w godzinach parcy, a nie pisze na formum (z braku czasu). A poza tym Twoje argumenty to jedna wielka bzdura. Interesuje się m.in. tematami politycznymi pod ponad 20 lat i spokojnie mogę z Toba porozmawiać merytorycznie poza forum (żeby nie nudzić innych). KASIK "wyluzuj"....to już koniec...i OK.

26 paź 2007, 19:03

REJESTRACJA28 wrz 2007, 20:50

POSTY        104

KASIK "wyluzuj"....to już koniec...i OK.

...nie byłbym tego taki pewny, teraz Jarek K. będzie jak ryba w wodzie... będzie walka z "frontem obrony przestępców"... no i ma malutki telefonik (zamiast pistoleciku) z numerem do Pana Prezydenta... :P

26 paź 2007, 20:03
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 cze 2007, 16:49

POSTY        36

<!--quoteo(post=17279:date=26. 10. 2007 g. 19:03:name=Mohikanin Q)--><div class='quotetop'>(Mohikanin Q @ 26. 10. 2007 g. 19:03) [snapback]17279[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
KASIK "wyluzuj"....to już koniec...i OK.

...nie byłbym tego taki pewny, teraz Jarek K. będzie jak ryba w wodzie... będzie walka z "frontem obrony przestępców"... no i ma malutki telefonik (zamiast pistoleciku) z numerem do Pana Prezydenta... :P
Czytam Twoje "posty" i  sie z nimi zgadzam - no bo to jest "oczywista oczywistość". Pozdrawiam i życzę sukcesów....

26 paź 2007, 20:31
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Kokainowe śledztwo prezydenta Kaczyńskiego

"Dziennik": To prezydent Lech Kaczyński pomógł wyśledzić Artura P., swojego doradcę podejrzanego o handel narkotykami. Na początku lipca, po akcji CBA, prokuratura zarzuciła urzędnikowi wprowadzenie do obrotu 1,2 kg kokainy.
"Dziennik" dowiedział się, że część dochodzenia na swoje barki wzięli urzędnicy kancelarii oraz sam prezydent.

Teraz jasne skąd ten brak czasu na spotkanie z Donaldem. Nasz prezydent przeznacza cały czas na swoje hobby.

27 paź 2007, 09:10

REJESTRACJA28 wrz 2007, 20:50

POSTY        104

Zamiast komentarza:

[attachmentid=286]

źródło: Onet.pl

27 paź 2007, 13:43
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
Przedsiębiorcy krytykują pomysł Platformy
(michnikowy szmatławiec, tm/27.10.2007)
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1631256,10,1,1,,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1631256,10,1,1,,item.html</a>

Przedsiębiorcy sprzeciwiają się rezygnacji z dalszego obniżania składki rentowej. Platforma Obywatelska uspokaja, że rezygnuje z obniżki kosztów pracy tylko na jakiś czas - informuje "michnikowy szmatławiec".
Składka rentowa opłacana przez pracownika ma się zmniejszyć od przyszłego roku z 3,5 do 1,5 proc. pensji.
Z kolei składka opłacana przez pracodawcę miała spaść od 2008 roku z 6,5 do 4,5 proc. PO chce to jednak zmienić - zauważa dziennik.
Według Zbigniewa Chlebowskiego z PO, składka spadnie o 4 pkt proc. w przypadku ludzi dopiero wchodzących na rynek pracy i tych, którzy zarabiają najmniej. Platforma wyliczyła, że na zmniejszeniu składki tylko tym dwóm grupom pracowników budżet państwa zaoszczędzi aż 9-11 mld zł, a uzyskane w ten sposób pieniądze będzie można przeznaczyć na podniesienie płac w budżetówce oraz na wyższe renty i emerytury - podaje gazeta.
Przedsiębiorcom z Krajowej Izby Gospodarczej (KIG) ten pomysł nie za bardzo się podoba. Gazeta przytacza fragmenty wczorajszego oświadczenia KIG w którym czytamy.
- Mamy nadzieję, że tego typu propozycje są tylko rodzajem wypowiedzi publicystycznej, a nie realnymi poglądami polityków partii, która otrzymała wśród przedsiębiorców tak szerokie poparcie - napisała KIG w oświadczeniu. Izba zwraca też uwagę na to, że jest to pierwsza od wielu lat obniżka pozapodatkowych kosztów pracy po stronie pracodawcy.
Więcej w "michnikowemu szmatławcowi".

Dodaj swój komentarz >>

> Czyli PO rozpoczyna rządy od podnoszenia podatków  [2] Boże co za obłuda i hipokryzja  ~Antonina

> chyba lepiej obniżać deficyt budżetowy niż składki rentowe co z tego że obniży się każdemu składkę rentową o parę ...  ~oszczędny
> Widocznie PO zamierza kontynuwać praktykę rabunkowych rządów, że to my służymy budżetowi, a nie budżet nam.  ~płatnik

> Pisałem przed wyborami, że PO nie będzie dbało o ludzi biednych, tylko o bogatych, ... ~antymyca  27.10.2007 17:44

> PIS obniżył koszty pracy o 6 proc. A PO to zmienia i to ma być 'liberalna' partia  ~Fafik

>  Zwróćcie uwagę na słowa  "budżet zaoszczędzi"  [1] nikt się nie martwi żeby Polacy zaoszczędzili tylko budżet  ~taka prawda

> po 6 dniach od wyborów już wam uświadomili, że zmarnowaliście na nich głos  Nie minął tydzień, a już was oszukali w 2 kwestiach! ...  ~wyśmiewacz  27.10.2007 12:45

> Jak znam życie to PO obniżając koszty pracy faktyczne je podwyższy!!! W PO główną rolę odgrywa propaganda !!!  ~Obserwator

> Szkoda że nie mieli odwagi tego powiedzieć przed wyborami Może tyle baranów nie nabrałoby się na wizjonerskie ...  ~matylka

> A co z CIT 10% ?? Chlebowski przed wyborami obiecał!!  Klamal???  ~Amiter

> Ilu rąk... i ilu nocnikow beda POtrzebowali zapatrzeni w Tuska i ...  ~modar

> Sprzedaje nocniki by mieli gdzie trzymać swoje ręce czekający na cud Kupujta dziś promocja w cenie jednego drugi gratis!  ~Sprzedawca biznesmen , 27.10.2007 13:33

> Skandal! Głosowałem na PO ale widze ze zrobiłem błąd! to już nie jest śmieszne co mowia.Żałuje zmarnowanego głosu.  ~Michał - Dublin

> Zwiększenie kosztów pracy To prawda głosowałam na nich i już mi ośćią to w gardle ...  ~ANKA

> PO liberałowie komuniści Nie będzie obniżki nie będzie liniowego nie będzie ...  ~szfgk

> Ale ściema to miał byc liberalizm i marsz w przyszłość Mój głos w nastepnych wyborach dostanie ktoś inny ...  ~ expert

> A czego się Państwo spodziewaliście??!! CUDU Tuska??, czego nigdy nie będzie?? Przecież przez dwa ...  ~majax

> Jacy magicy, takie cuda Dochnal wychodzi, podatki w gore... ~Kurt

PYTANIE DO SYMPATYKÓW PO
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36395197,98656353,4229167,0,forum.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36395197...67,0,forum.html</a>

-WASZ SPOT PRZEDSTAWIA BIEDNĄ NAUCZYCIELKĘ  ,której za rządów PIS wysypuje się z lodówki 10-cm kawałek zwyczjnej,może debreczyńskiej, a po 4 latach wsiada do samochodu średniej klasy,w kolorze metalic,troszkę przypominającym ten wóz Pawlaka z reklamy.Pytanie moje brzmi jak chcecie tego dokonać,utrzymując budżetowy charakter finansowania oświaty,utrzymując 18-godzinne pensum,utrzymując Kartę Nauczyciela i dotychczasowy system awansu zawodowego nauczyciela, aw wymiarze bardziej ogólnym pobniżając podatki,podwyższając wydatki-co na to R.Petru? i zmniejszając deficyt.Cuda biblijne to przy tym mały pikuś ~german , 27.10.2007 12:38

> Na żartach się nie znasz ?  ~Donald T 27.10.2007 15:36

> O żesz Ty!! ~Pluto 27.10.2007 16:33

PO zmienia plany budowy dróg
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36392903,98650299,4229167,0,forum.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36392903...67,0,forum.html</a>

Parę  opinii:
Gównażeria  wybrała nam parlament a my podatnicy będziemy musieli się męczyć z drogami  ~Stanisław Żurek   27.10.2007 11:59

- czynne prawo wyborcze powinno być od 25 lat, człowiek  zaczyna pracować, płacić podatki to niech decyduje

- o losie państwa a nie poszły studenciki i teraz będę od nas rodziców wołać na płatne studia  ~45latek   27.10.2007 11:38

Święta racja. Niektórzy już tak sie zapalili, że stracili poczucie rzeczywistości.
W artykule Od dzisiaj stawki notarialne niższe o połowę
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1631351,11,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1631351,11,item.html</a>
jakiś przedstawieciel  Gównażerii PISze:

> I co PiSowcy? Głupio wam? Brawo PO.  ~Tylko PO , 27.10.2007 12:57
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36395803,98658061,4229930,0,forum.htmlpi" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1,15,11,36395803...,0,forum.htmlpi</a>

I niektóre odpowiedzi:
> do szkoły tuskomatole...to rozporzadzenie wydał minister Ziobro  ~obserwator  27.10.2007 13:12

> dziecko, rządy PO rozpoczną się dopeiro 5 listopada. Zejdź z internetu i lepiej poczytaj książkę, może cos ci się w głowie ułoży   ~piotr  27.10.2007 13:22

W artykule "Premier przypomina mi Hitlera w bunkrze"
<a href="http://wiadomosci.onet.pl/1631388,12,1,1,item.html" target="_blank">http://wiadomosci.onet.pl/1631388,12,1,1,item.html</a>
jakiś cwaniak z miodem w uszach pisze:

----------KTO MYŚLAŁ ŻE SIE ROZCHODZI---------O KACZYŃSKIEGO?-----     ~JA   27.10.2007 16:09

I odpowiedzi:
>  Wszyscy wyksztalceni inaczej z PO.    ~POkemon   27.10.2007 16:13

>  KAZDY GŁUPI. Tak pomyślał.  ~Mądry    27.10.2007 16:14

> chyba wszyscy. na tym właśnie polegają manipulacje - czytasz tytuł a dalej cie juz nie obchodzi:PP  ~bartas    27.10.2007 16:16

Niestety nie przeczytacie tego ostatniego watku. "Notka usunięta - zgłoszenie naruszenia zasad forum."
To tylko pokazuje mądrość tych lepszych („młodych i wykształconych”) wyborców...

Ostatnio edytowano 27 paź 2007, 17:25 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

27 paź 2007, 17:12

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Jak to różnie JarKacz ocenia podobne sytuacje - wybrane na podstawie wywiadów opublikowanych w piątkowych gazetach.
Na początek "Rzeczpospolita".
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->  (...) - Dopuszcza pan jakąkolwiek współpracę z PO przy zmianie konstytucji?

- Jeżeli PO będzie popierała nasze wnioski, to nie mamy nic przeciwko temu, żeby zmieniać konstytucję. Ale w tym Sejmie jesteśmy opozycją. Jak nastąpi iluminacja w Platformie i 141 jej posłów przejdzie do PiS, a tyle trzeba, byśmy mieli 307 głosów potrzebnych do zmiany konstytucji, to natychmiast wystąpimy z planem jej zmiany. (...)

(...) - Czy rozłam w PiS jest możliwy? Donald Tusk czeka na pana ludzi.

- I może się doczeka. Nikogo nie wyrzucamy, ale nie mamy też zamiaru całować kogoś w rękę tylko po to, by z nami został. Niewykluczone, że jakiś poseł dostanie propozycję i jego honor okaże się słabszy niż honorarium. Ja dobrze znałem PC. Teraz PiS jest za duże.

- Kto może odejść?

- Nie wiem. Ale Maciej Płażyński wcześniej uczciwie nam powiedział, że nie wstąpi do naszego klubu. Wszyscy inni zobowiązali się na piśmie, że jeśli przestanie im się podobać u nas, to rezygnują z mandatu. To moralne zobowiązanie. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

I "Ich Dziennik"

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) - Na jakich zasadach byłaby możliwa koalicja z PO?

- Koalicja z PO byłaby wtedy możliwa, gdyby Platforma po raz kolejny przegrała i grupa KLD-owska tam rządząca – nieliczna, ale świetnie zorganizowana i trzymająca całą resztę – przegrała i została odrzucona. Wtedy byłaby możliwość koalicji. Póki rządzi tamta grupa, żadnej koalicji nie będzie.

- Stąd też Nelly Rokita na liście PiS i Jan Rokita w odwodzie…

- …i Maciej Płażyński, i stąd zamiennik konstruowania takiego układu, który mógłby przyciągnąć do nas pewną część Platformy Obywatelskiej. Pewnie nawet dużą, tylko że to są ludzie słabi. Nie ma tam żadnego przywódcy. Nie ma nikogo, kto tak naprawdę może się przeciwstawić rządzącym w Platformie. (...) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Oba wywiady dostępne pod linkiem <a href="http://www.kprm.gov.pl/s.php?id=443&month=10&year=2007" target="_blank">http://www.kprm.gov.pl/s.php?id=443&month=10&year=2007</a>

Gdy poseł z Platformy miałby przejść do PiS-u, to wszystko w porządku. Gdy możliwy jest ruch w odwrotnym kierunku, to taki delikwent winien się zrzec mandatu. To gdzie tu jest czarne a gdzie białe...

Dobrze, że chociaż sam się przyznał do prób konstruowania układu. Czarno na białym! Choć czy jemu można wierzyć?

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) - Kilka tygodni temu w „Naszym Dzienniku” mówił pan o zdobyciu 280 mandatów…

- To był żart. (...)<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

A 14 marca 2006 r. na mównicy sejmowaj też żartował? No i jak Ci tu wierzyć były premierze...

27 paź 2007, 18:51
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

Ręce które leczą: Ile można zarobić na uzdrawianiu?

Pomagają czy bardziej szkodzą? Biznes medycyny niekonwencjonalnej to potężna, ale nie podlegająca kontroli gałąź gospodarki. Wystarczy przejrzeć internet, w którym aż gęsto od ofert znachorów, kręgarzy, bioenergoterapeutów. Aby zostać jednym z nich nie potrzebne jest nawet wykształcenie medyczne, wystarczy żyłka do interesów i dobry marketing. A zarobić można sporo. Wizyta kosztuje od 100 do nawet 500 zł.

W Polsce uzdrowiciele trafiają na niezwykle podatny grunt. Lekarze uważają, że jest to spowodowane niskim poziomem edukacji i słabym dostępem do klasycznej opieki medycznej. Czasem bliżej jest do znachora. Na początku lat 90. Polacy przeżywali fascynację Anatolijem Kaszpirowskim. Kto nie pamięta sławnego odliczania: adin, dwa, tri…? Seanse Kaszpirowskiego były nawet pokazywane w telewizji. Rosjanin leczył chorych wysyłając im pozytywną energię. Czy tak było naprawdę, nie sposób zweryfikować. Jednak niedawno rosyjski sąd skazał popularnego przed laty Kaszpirowskiego na grzywnę 70 dolarów, za uzdrawianie ludzi podczas zbiorowych seansów. Po terapii Rosjanina pełne ręce roboty mieli psychiatrzy i rosła liczba nerwic. Jednak dzięki swojej działalności Kaszpirowski, jak sam przyznał, stał się jednym z pierwszych radzieckich milionerów…

<a href="http://www.bankier.pl/wiadomosc/Rece-ktore-lecza-Ile-mozna-zarobic-na-uzdrawianiu-1568889.html" target="_blank">Źródło</a>

27 paź 2007, 18:54
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:46

POSTY        315

<!--quoteo(post=17256:date=26. 10. 2007 g. 12:57:name=Kasik)--><div class='quotetop'>(Kasik @ 26. 10. 2007 g. 12:57) [snapback]17256[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Postanowiłem (jeszcze przed wyborami) nie komentować Twoich bardzo subiektywnych "tekstów", ale się normalnie nie da. Chyba Cię "moherowy berecik"uciska (po przegranych wyborach) i to  w wiadome miejsce i to jest powód, że nie możesz  jakoś intelektualnie zebrać. Zły jest Tusk -bo wygrał, złe PO chociaż jeszcze nie zaczeli rządów, zły Wałęsa, ale dobry Olszewski. Dziewczyno ! Siedzisz na 100% na stołku z nadania PIS-u i się czepiasz wszystkich i wszystkiego. Dlaczego ! A dlatego, że normalny (oznacza: zwykły) pracownik  US,UKS czy IS "zasuwa" w godzinach parcy, a nie pisze na formum (z braku czasu). A poza tym Twoje argumenty to jedna wielka bzdura. Interesuje się m.in. tematami politycznymi pod ponad 20 lat i spokojnie mogę z Toba porozmawiać merytorycznie poza forum (żeby nie nudzić innych). KASIK "wyluzuj"....to już koniec...i OK.

A kolega chętnie pewnie zdjąłby mi ten berecik razem ze skalpem a potem wypalił fajkę pokoju.
:brawa:

Gdybym była złośliwa, ale nie będę (jak mawia Donald) to powiedziałabym, że Ty pewnie już przebierasz nóżkami aby zająć stołek z nadania PO.

Sorry, że nie będę z Tobą dyskutować merytorycznie, bo po pierwsze nie dyskutuję z ludźmi którzy obrażają innych za to tylko, ze mają inne zdanie (aczkolwiek widzę, że najbardziej zdenerwowało Cię obejrzenie filmu "Plusy..."), a po drugie Twoje interesowanie sie polityką od 20 lat (1987r) powoduje, że o wielu sprawach nie moglibyśmy rozmawiać.

Pozwól jednak, że nadal będę swobodnie korzystać (też jako zwykły skarbowiec) z tego forum.

A tu krótka historyjka dla HELVET (w ramach wyluzowania się) przypominająca jak powstawała koalicja PO-PiS.
<a href="http://www.informacje.int.pl/przed-i-po" target="_blank">http://www.informacje.int.pl/przed-i-po</a>

Ostatnio edytowano 28 paź 2007, 09:42 przez Kasik, łącznie edytowano 1 raz

28 paź 2007, 09:31
Ten tematjest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1309 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 94  Następna strona