Teraz jest 05 wrz 2025, 19:53

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Pożegnania odchodzących z KAS 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Post Re: Pożegnania odchodzących z KAS
@Nadir będzie Ciebie na forum brakowało. Mam nadzieję, że odchodząc z pracy, z forum nie odnajdziesz. Dlatego nie opowiem żegnaj a tylko do zobaczenia. Jak za jakiś czas tu zajrzę liczę na to, że Ty tu nadal będziesz.

23 cze 2019, 06:52
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA27 paź 2009, 20:32

POSTY        202
nowa                    

@Nadir będzie Ciebie na forum brakowało. Mam nadzieję, że odchodząc z pracy, z forum nie odnajdziesz. Dlatego nie opowiem żegnaj a tylko do zobaczenia. Jak za jakiś czas tu zajrzę liczę na to, że Ty tu nadal będziesz.

Na emeryturze zapraszamy do kolejnych naborów.
Emerytura+pensja= godny zarobek  :)

23 cze 2019, 08:19
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 kwi 2017, 10:32

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
@Nadir w takim razie życzę Ci aby zdrowie dopisywało na tej emeryturze jak najdłużej. Żebyś mógł korzystać z jej uroków będąc w dobrej formie :)

szarotka1977                    

nowa                    

Na emeryturze zapraszamy do kolejnych naborów.
Emerytura+pensja= godny zarobek  :)

Nie nie ja tak źle nie będę życzył, bo emerytura ma być spokojna a nie stresująca :)

23 cze 2019, 12:44
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Forumowiczyni                    

Super! Gratuluję nowego etapu życia! Troszkę zazdroszczę  ;)

Wierzę, bo kiedy rano o piątej się budzę
to wstawaniem z łóżka w ogóle się nie trudzę!
Spać mi się wcale nawet nie chce z tej radości,
bo nawet duch mój tego stanu mi zazdrości...

24 cze 2019, 04:16
Zaawansowany

REJESTRACJA29 wrz 2018, 15:40

POSTY        52
To musi być wspaniałe uczucie  :lol:

24 cze 2019, 19:36
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Forumowiczyni                    

To musi być wspaniałe uczucie :lol:  

A więc stało się! Dzisiaj byłem ostatni dzień w pracy!
Komputer wyświetlił mi komunikat "Za 5 dni stracisz możliwość logowania się. Czy chcesz zmienić hasło?"
Kliknąłem: nie! Dziwne uczucie...

Było sympatycznie i miło.
Wszyscy życzyli mi dobrze.
Wielu zazdrościło.
Niby radość, a dziwne uczucie...

28 cze 2019, 20:43
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Tak niedawno żeśmy się spotkali, a już pożegnania nadszedł czas
tyle żeśmy ze sobą przebywali, a dziś już wspomnienia łączy nas.

Zarejestrowałem się na portalu skarbowców 21 października 2006 roku. Po około 3 latach aktywności otrzymałem propozycję od Adminów moderowania forum. Uznałem to za zaszczyt, więc bez wahania wyraziłem zgodę. I w ten sposób zostałem moderatorem. Rok później otrzymałem kolejną propozycję - administrowania portalem. Nie mogłem odmówić! I tak zleciało prawie 10 kolejnych lat. Aż nadszedł nieunikniony czas pożegnania i podziękowania za ten wspólnie spędzony czas.

Z dniem 1 lipca odchodzę na emeryturę. W piątek pożegnałem się z urzędem. Czyli z Koleżankami, Kolegami i Kierownictwem.
Dzisiaj żegnam się także ze Skarbowcami. Czyli z Forumowiczami i Administracją.
Napisałem 7776 postów. To jest moj ostatni post. Oczywiście od czasu do czasu zajrzę ze zwykłej ludzkiej ciekawości. Nie tak łatwo odzwyczaić się od otwierania przeglądarki stroną http://www.skarbowcy.pl/blaster/home.php. :D

Dzisiaj bardzo dziękuję wszystkim Forumowiczom za te wspólnie spędzone lata i za wszystkie wymiany opinii i myśli. Przepraszam jeśli w trakcie ich kogoś uraziłem.
Życzę Wam zadowolenia z wykonywanej przez Was pracy, zasłużonych awansów, wysokich (i częstych) podwyżek wynagrodzeń i doczekania swoich emerytur w dobrym zdrowiu.

Nadir

30 cze 2019, 22:09
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307
Bardzo dziękuję Ci Nadir, że byłeś i być może nadal będziesz z nami, choć już "po drugiej stronie mocy". Życzę Ci wszystkiego najlepszego na emeryturze, żebyś jak najdłużej ją pobierał, co roku dostawał trzynastkę, no i ...  dotrwania w zapracowaniu na NIEBO !!! A gdybyś miał problem z uzyskaniem kompletu punktów do dostania się tam, wspomnij, że również udzielałeś się na tym forum - ja mogę być świadkiem, że bardzo pozytywnie ! - Ech, płakać się chce..., chociaż i uśmiech pojawia się na mojej twarzy, że są jeszcze jednak tacy ludzie jak TY !
Ps. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i całą Twoją Rodzinę.

01 lip 2019, 12:53
Specjalista

REJESTRACJA22 paź 2006, 10:48

POSTY        427
Nadir - Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia.
I pamiętaj, ze zaproszenie - pozostaje aktualne.
Trzymaj się !!!

01 lip 2019, 13:43
Znawca

REJESTRACJA05 maja 2016, 08:13

POSTY        164
@Nadir:
dzięki za Twą pracę dla skarbowości. Udanej emerytury!

02 lip 2019, 20:43
Zaawansowany

REJESTRACJA07 lip 2009, 13:45

POSTY        48
Bez Pana to nie będzie już to samo forum boje--==
Życzę zdrówka i spełnienia wszelkich planów i marzeń, na które wcześniej nie miał Pan czasu.
Pozdrawiam serdecznie 3mmsie--

03 lip 2019, 13:58
Specjalista

REJESTRACJA23 paź 2006, 15:14

POSTY        307
No i jak tam się wypoczywa na zasłużonej emeryturze Nadir i inni emeryci...? Mam nadzieję, że nie był to ostatni kontakt z Wami, mimo że nazywa się "Pożegnanie odchodzących z KAS", liczę na co nieco informacji np. czy w ogóle warto odchodzić na emeryturę i czego się na niej można spodziewać - wszak czas przebywania na niej też się kiedyś nieuchronnie skończy ?!
Pozdrawiam Wszystkich Emerytów KAS !

19 lip 2019, 14:54
Nowicjusz

REJESTRACJA09 gru 2018, 09:55

POSTY        1
Życzę zdrowia radości z życia godnej emerytury. W tym roku też nabywam prawo do emerytury po 45 latach pracy, z tego prawie 36 w skarbowości. Pozdrawiam serdecznie.

22 wrz 2019, 09:11
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 kwi 2017, 10:32

POSTY        212

LOKALIZACJAWrocław
Post Gdzie jeśli nie w KAS - czyli gdzie do pracy.
Pytanie: gdzie uciekliście lub planujecie uciec z pracy w KAS?

W dobie zapowiedzi o zwolnieniach, obniżaniu wynagrodzenia zapewne do płacy minimalnej nasuwa się pytanie, gdzie uciekać, skoro z wynagrodzenia w KAS człowiek nie będzie w stanie się utrzymać. Za płace minimalną można przeżyć, ale spłacać kredyt hipoteczny już nie...

Macie więc jakieś nowe plany zawodowe ;)
Może już zrezygnowaliście z pracy w KAS i jesteście z tego faktu zadowoleni i chcecie się podzielić swoimi odczuciami? :)

Patrząc na zainteresowanie pracą w KAS i poziomem naborów, w których potrafią wygrać ludzie, którzy nie byli w stanie zdać matury, mam poważne wątpliwości, czy chce swoją wiedzę zdobytą w US wykorzystywać za minimalne wynagrodzenie w KAS czy działać po drugiej stronie przeciw KAS...

A Wy jak uważacie?

17 kwi 2020, 16:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 81 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona