Ten film z błąkającym się Wałęsą powinni pokazywać dzieciakom w szkole.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 07 gru 2018, 12:27 przez kasowski, łącznie edytowano 1 raz
07 gru 2018, 12:26
Re: Pośmiejmy się
To akurat nie jest śmieszne, a raczej tragiczne. Można cenić Lecha Wałesę lub nie za to co w życiu zrobił, ale akurat na samym pogrzebie dał plamę na całej linii. Jeśli to kogoś śmieszy to lepiej niech się zastanowi co tu jest zabawnego ...
07 gru 2018, 13:42
paoloss
To akurat nie jest śmieszne, a raczej tragiczne. Jeśli to kogoś śmieszy to lepiej niech się zastanowi co tu jest zabawnego ...
Może i masz racje. To było chyba zbyt mało śmieszne. Tutaj jest śmieszniej - wałęsający się Wałęsa z fonią:
Ostatnio edytowano 07 gru 2018, 17:51 przez kasowski, łącznie edytowano 1 raz
07 gru 2018, 17:51
- Dziadku, daj chociaż trochę chleba! - Matka mówiła, że nie można cię zmusić do jedzenia, a ty co, po czterech dniach wymiękasz?!
- Coś ty Marian taki skwaszony? - Jechaliśmy dzisiaj z Heleną się rozwieść... - No i? - No i nie dojechaliśmy. - Dlaczego?! - Pokłóciliśmy się.
Dobra rada: Podczas gotowania zawsze wybieraj takie przepisy, które mówią "dodaj trochę wina". Dzięki temu 50 ml wina wlejesz do potrawy, a 700 ml będziesz mógł wypić podczas gotowania.
11 gru 2018, 02:49
Przechodzi rodzina obok Sejmu i słyszy głosy dobiegające z budynku: „100 lat! 100 lat!”. - O pewnie ktoś ma urodziny – mówi mąż. - Nie. W Platformie rozmawiają o wieku emerytalnym – słyszy w odpowiedzi." /premier Mateusz Morawiecki w Sejmie/
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 gru 2018, 18:56
Trzy etapy seksu w małżeństwie: I - w kuchni (byle gdzie) II - w sypialni (w wygodnym w łóżku) III - w przedpokoju (podczas mijania się): p...l się!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 gru 2018, 17:05
.
Załącznik:
05ff64f44b75b07eb58cea4faa20e150.jpg
Załącznik:
525419bd82368e61491d095300cf3463.jpg
15 gru 2018, 21:06
Coraz Bliżej Święta
Załącznik:
CBŚ..jpg
Załącznik:
Niedługo świeta.jpg
Załącznik:
W tym roku nie zabijam karpia..jpg
Załącznik:
4 etapy w życiu mężczyzny.jpg
Załącznik:
Tymczasem u Świętego Mikołaja.jpg
16 gru 2018, 11:57
Na forum dla dietetyków piszą, że podobno już jeden banan dziennie wspomaga perystaltykę jelita grubego. Mam nadzieję, że chodziło im o jedzenie banana.
Ponieważ Igor pociągnął hamulec awaryjny, został ukarany grzywną w wysokości trzech tysięcy rubli. Ale upadek teściowej z najwyższej leżanki w kuszetce był tego wart.
W czasach stanu wojennego był kryzys i kupowało się po to, by było na zapas. W szóstej klasie kupili mi dres na wyrost, dorastałam, skończyłam szkołę, uniwersytet, wyszłam za mąż, urodziłam, i teraz ten dres pasuje na mnie w sam raz.
17 gru 2018, 03:48
Nadir
Coraz Bliżej Święta
Święty Mikołaj coraz bliżej!
Załącznik:
Santa is coming to town.jpeg
Załącznik:
nie kupuj przez internet.jpg
Załącznik:
Trudne sprawy.jpg
Załącznik:
Mikołaj ze Śnieżynką.jpg
Załącznik:
igraszki pod choinką.jpg
Załącznik:
Święty Mikołaj.jpg
18 gru 2018, 18:50
Święta w Polsce
Załącznik:
moja wana, moja sprawa.jpg
Załącznik:
Granica dobrego smaku.jpg
Załącznik:
Święty Mikołaj w Polsce.jpg
Załącznik:
3-krolowie-demokracji.jpg
i w Europie
Załącznik:
Kobieta z bombką.jpg
Załącznik:
Święta w Europie.jpg
Załącznik:
Europa wschodnia - Europa zachodnia.jpg
21 gru 2018, 16:45
Na środku oceanu na statku zachorował nawigator. Obejrzał go lekarz okrętowy i się zamyślił. Po dłuższej chwili nawigator go pyta: - To coś poważnego, doktorze? - Nie, nie...po prostu staram sobie przypomnieć, kto jeszcze na pokładzie umie coś z nawigacji.
Rozmawia dwóch arabskich szejków: - Preferuję sportowy typ kobiet - mówi jeden z nich. - Ja też - odpowiada drugi. - Ostatnio, na przykład, poślubiłem damską drużynę siatkarską.
1. Coś zaczyna boleć. 2. Idziesz do lekarza. 3. Lekarz przepisuje leki. 4. Sprawdzasz możliwość picia alkoholu podczas przyjmowania tych leków. 5. W sumie nie tak bardzo boli.
Dostałam francuskie rękawiczki. Bardzo eleganckie i dobrej jakości. W pięknym opakowaniu. Na opakowaniu wszystko jest w języku francuskim. Nawet napis "fabriqué au Kazakhstan" po francusku …
- Mosze, dlaczego nie dbasz o siebie? Teraz nie jesteś tak dobrze ubrany, jak wówczas, gdy nie byliśmy jeszcze małżeństwem. - Sata, jak możesz nie pamiętać?! Dokładnie w tej koszuli byłem na naszej pierwszej randce!
22 gru 2018, 19:09
Świątecznie i patriotycznie
Załącznik:
OTUA!.jpg
Załącznik:
OTUA !.jpg
Maja Ostaszewska – aktorka, obrończyni żywych karpi
Załącznik:
moja wanna moja sprawa.jpg
Załącznik:
OTUA.jpg
23 gru 2018, 13:36
Święta na wesoło i sympatycznie...
Załącznik:
Ja tym panom bardzo, ale to bardzo współczuję1.jpg
Załącznik:
Ja tym panom bardzo, ale to bardzo współczuję2.jpg
Załącznik:
Ja tym panom bardzo, ale to bardzo współczuję3.jpg
Załącznik:
Ja tym panom bardzo, ale to bardzo współczuję4.jpg
Załącznik:
Życzenia od komornika.jpg
Załącznik:
Gwiazada na choince może być tylko jedna.jpg
Załącznik:
Cicha noc.jpg
Załącznik:
propozycja na święta.jpg
Załącznik:
Prezent.jpg
Załącznik:
Życzenia.jpg
Załącznik:
Życzenia..jpg
...i filozoficznie...
Załącznik:
Dla tych zagonionych..jpg