Mam zamiar uczestnictwa w naborze do UKS w pionie kontoli. Obecnie jestem pracownikiem US - komórki wymiarowej. Proszę o opinie, czy warto, jakie wynagrodzenia, atmosfera, ...
19 paź 2007, 08:24
Warto, jeśli lubisz tą robotę! Atmosfera zależy od ludzi, z którymi pracujesz i od Ciebie! Co do wynagrodzenia - chyba nieco lepiej niż w US, ale wielkiej różnicy nie ma. Powodzenia!
19 paź 2007, 08:57
kali626
Mam zamiar uczestnictwa w naborze do UKS w pionie kontoli. Obecnie jestem pracownikiem US - komórki wymiarowej. Proszę o opinie, czy warto, jakie wynagrodzenia, atmosfera, ...
Pion kontroli - szerokie pojęcie, a konkretnie?
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.
19 paź 2007, 11:00
... jeśli moża zapytać do UKS'u w jakim mieście ??
19 paź 2007, 11:50
polecam !!! sam niedawno uczyniłem podobnie!!! PRZESZEDŁEM DO uksu ... I JEST O WIELE LEPIEJ!!!
19 paź 2007, 16:38
Jeśli masz możliwość trafienia do wydziału "unijnego" to się opłaca istnieje możliwość, że "typowych podatków" nie będziesz oglądać a i kasa może być minimalnie większa niż w innych wydziałach :blush: .
19 paź 2007, 18:10
Tiaa ... w hujnijnych nie musisz: użerać z typami z pod ciemnej gwiazdy, pełnomocniko-chamami, wchodzić z kopem w drzwi o 6 rano itp ... Polecam hujnijne, pełna kultura.
20 paź 2007, 12:05
bob
Tiaa ... w hujnijnych nie musisz: użerać z typami z pod ciemnej gwiazdy, pełnomocniko-chamami, wchodzić z kopem w drzwi o 6 rano itp ... Polecam hujnijne, pełna kultura.
Tak jest! Dokładnie! Polecam wydziały nieujawnionych źródeł! Tam to jest dopiero kulturWa!
20 paź 2007, 13:52
Taka kultura jakie źródło.
20 paź 2007, 17:40
kali626
Jak nie masz 5 lat w US to nie przechodz , ponieważ bedziesz musial od nowa liczyć 3 lata w kontroli aby startowac na IKsa, a pensja pracownika merytorycznego w UKS minimalnie może byc wieksza niż w US na wymiarze, ale za to IKS'y będą ciebie poniżać przez kilka lat...wybór należy do ciebie
____________________________________ przeczekać zimię i można uciekać...
20 paź 2007, 23:26
Co za bzety wypisujesz: poniżać? Nie słyszałem o takim przypadku, a jeżeli wystepują, to nie zależy od instytucji tylko konkretnego człowieka.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
21 paź 2007, 06:38
...uderz w stół a nożyce się odezwą...
____________________________________ przeczekać zimię i można uciekać...
21 paź 2007, 14:14
Uważaj młodu forumowiczu ... bo Ci Administrator walnie qpe /ostrzeżeń, jak mi za powyższe wypowiedzi/.
Ostatnio edytowano 21 paź 2007, 14:56 przez bob, łącznie edytowano 1 raz
21 paź 2007, 14:55
kali626
A ja zapraszam do UKS. Prawdopodobnie już po 3-4 miesiącach będziesz się pytał "i po cho.. ja się tu pchałem" ale tak ogólnie jest OK. Co do IKS w 2-3 lata to bajka. Zobacz na forum wyniki kilku ostatnich egzaminów. IKS też człowiek i bywa lepszy lub gorszy, ale jak masz wiedzę to cię każdy będzie szanował. Nie wiem na jak długo ta przesiadka (projekt KAS) ale warto robić w życiu różne rzeczy.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.