Mąż rozlał piwo na nową sofę, a jego żona z gniewu oblała go wodą z trzymanego akurat kubka. Tak w dziesiątym roku wspólnego życia przeciętni małżonkowie wymieniają płyny.
Wyniosłem śmieci, wyprowadziłem psa, ugotowałem obiad, posprzątałem. Wszystko na próżno! Dziś boli ją głowa.
Po trzydziestce niezamężna kobieta nie szuka męża - czeka w zasadzce.
22 sie 2018, 02:13
Re: Pośmiejmy się
- Jeśli dziecko nie chce jeść mięsa, to czym je zastąpić? - Psem. Pies zawsze zje mięso.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 sie 2018, 18:48
Przychodzi facetem do sex-shopu po gumową lalę. Sprzedawca pyta: - Ma być zwykła czy inteligentna? - Inteligentna. Następnego dnia chłop wraca do sklepu: - Wymień na normalną. - A co z tą nie tak? - Nie dała.
Wszystkie najważniejsze wydarzenia w życiu człowieka zdarzają się, gdy jest całkowicie goły. Narodziny, pierwszy seks, ostatnia rata kredytu hipotecznego.
Wiejska dyskoteka. Stoi samotnie dziewczyna - nikt z nią nie tańczy. Nagle podbiega do niej jakiś chłopak i zaczynają tańczyć. Ona: - Powiedz mi, czy jesteś stąd? - Tak. - Dlaczego cię wcześniej nie widziałam? - Siedziałem... 15 lat. - Tak? Za co? - Zabiłem swoją żonę siekierą! Ona poprawia włosy, obciąga sukienkę i mówi z figlarnym uśmiechem: - Więc mówisz mi, nie jesteś żonaty...?
Żona dzwoni do męża na komórkę: - Wania, gdzie jesteś? - Na polowaniu. - A kto tak głośno dyszy? - Niedźwiedź. - A czemu jęczy? - Bo go raniłem. - A dlaczego głos żeński? - A skąd mam wiedzieć? Jestem myśliwym, nie weterynarzem.
- Mamo, a ty chciałaś syna czy córkę? - Kochanie, ja po prostu chciałam zawiązać buty.
- Hej, panienko, dasz się zaprosić na kolację? - Na noc nie jadam. - To może pójdziemy do kina? - Ściągam z torrentów. - To może po prostu skoczymy do mnie pooglądać tv. - Swój telewizor wyrzuciłam trzy lata temu, tam nie ma czego oglądać. - To może pokażę ci zdjęcia. - No proszę cię. Mam się gapić na nieznajomych facetów i babki? Sorry, nie. - To może sama mi podpowiedz, co lubisz? - Lubię seks, ale, sądząc po propozycjach, ciebie on mało interesuje.
28 sie 2018, 17:24
Magsli
- Mamo, a ty chciałaś syna czy córkę? - Kochanie, ja po prostu chciałam zawiązać buty.
Ina wersja: - Córciu, ja chciałam tylko zmyć podłogę.
Załącznik:
Nigdy nie poddawaj się!.jpg
Załącznik:
Ojcostwo.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
28 sie 2018, 18:07
Dwaj kumple siedzą w barze. Nagle przechodzi obok nich fajna laska. Jeden z przyjaciół komentuje: - Tydzień bym nie jadł i nie pił, gdybym tylko mógł się z nią przespać. Dziewczyna usłyszawszy tę zapowiedź, obiecała: - Dobrze! Jeśli przez tydzień nie będziesz jadł ani pił, to ci się oddam. Przyprowadziła chłopaka do siebie i zamknęła w szafie. Po tygodniu wypuszcza go i zgodnie z obietnicą kładzie się naga na łóżku. Chłopak podchodzi do niej, głaszcze pierś, uciska lekko i mówi z rozmarzeniem: - Taka mięciutka... jak chlebuś.
- W jaki sposób typowy policjant urozmaica swoje życie seksualne? - Przykuwa żonę kajdankami do łóżka...i idzie do sąsiadki.
05 wrz 2018, 01:31
Magsli
Po tygodniu wypuszcza go i zgodnie z obietnicą kładzie się naga na łóżku. Chłopak podchodzi do niej, głaszcze pierś, uciska lekko i mówi z rozmarzeniem: - Taka mięciutka... jak chlebuś.
To dowód, że instynkt przetrwania jest silniejszy od instynktu rozmnażania
Może i faceci myślą tylko o jednym, ale...
Załącznik:
może i faceci myślą tylko o jednym, ale....jpg
A kobietom czasami lepiej nie stawiać zbyt dużych wymagań, bo...
Załącznik:
a jednak da się.jpg
Czasami jednak potrzebujesz żeby cię ktoś przytulił...
Załącznik:
czasami potrzebujesz.jpg
Ciekawe natomiast jest to...
Załącznik:
skoro wszystkie kobiety są wierne.jpg
A tak w ogóle to...
Załącznik:
baby to mają super.jpg
06 wrz 2018, 15:57
Czas na grzybobranie!
Załącznik:
to dopiero kozak!.jpg
12 wrz 2018, 10:57
A ty całuj mnie!
Załącznik:
bobry.jpg
Załącznik:
misie.jpg
Załącznik:
A ty całuj mnie.jpg
Załącznik:
Całowanie.jpg
Załącznik:
Całowanie spala kalorie.jpg
Załącznik:
Im wczesniej tym lepiej.jpg
13 wrz 2018, 13:14
Do obrazka z wierszykiem: A za tę zupę pocałuję Cie...
____________________________________ "Ludzie cały czas żyją w strachu. Boimy się pogody, boimy się władzy, boimy się nocy i potworów, które czają się w mroku. Boimy się starości i śmierci. Niektórzy boją się nawet życia. Ludzie czują strach w prawie każdej minucie swego istnienia."
13 wrz 2018, 16:54
Szef: Wiem, że nie lubisz pracować w weekend, ale musimy skończyć ten projekt do poniedziałku. Przyjdź w sobotę do pracy. Ja: No dobra szefie, ale wie pan, w weekendy komunikacja miejska działa dużo wolniej, więc trochę się spóźnię. Szef: No dobra, to o której będziesz? Ja: W poniedziałek.
Szukam nowego domu dla psa. Taki mały, rasy terrier, sporo szczeka. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to proszę dać znać, skoczę na posesję sąsiada i przyniosę.
Świadkowie Jehowy zadzwonili do mieszkania pijanego czelabińskiego profesora filozofii. Po trzydziestu minutach nie przeszli nawet przez domofon, za to przeszli na islam.
17 wrz 2018, 02:13
Pewien pan zapragnął kupić swojej ukochanej urodzinowy prezent, a że byli ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupić jej parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry swojej ukochanej, poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majteczek. Podczas pakowania ekspedientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a ukochana majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do swojej sympatii dołączając następujący list: Kochanie, Ten prezent wybrałem dla ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem. Gdybym miał kupić dla twojej siostry, to wybrałbym długie z guziczkami, ale ona już nosi takie krótkie i łatwe do zdejmowania. Te są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością, Twój ukochany.
18 wrz 2018, 19:31
Pokłóciłam się z mężem. Wrzuciłam mu do barszczu viagrę. Jak on za mną biegał, jak przepraszał!
22 wrz 2018, 01:35
Zrobiłem wazektomię, ponieważ nie chciałem mieć dzieci. Ale kiedy wróciłem do domu, wciąż tam były.
- Czy to prawda, że jak się bierze ślub w piątek, to jest się nieszczęśliwym całe życie? - Oczywiście. Dlaczego piątek miałby być wyjątkiem?
Turysta pojechał w dzikie kraje. Gdzieś na końcu świata zasiada do kolacji przy ognisku razem z tubylcami. Turysta pyta: - A czy ludzi to jadacie? - Nie no, jesteśmy cywilizowani. - A jakie są wasze ulubione dania? - No, na przykład rolada turystyczna. - Co to jest? - Bardzo proste. Pyton połyka turystę, a my łapiemy, pieczemy i jemy tego pytona.
- Och, mój Boże, tak źle się czuję, myślę, że umrę. Co jest ze mną nie tak? - Uspokój się, jesteś po prostu trzeźwy.
22 wrz 2018, 20:00
Magsli
Pokłóciłam się z mężem. Wrzuciłam mu do barszczu viagrę. Jak on za mną biegał, jak przepraszał!
Krótki, a jaki treściwy!