Mnie to najbardziej pasjonuje ten sprawdzian z umiejętności - zastanawiałem się parę tygodni jak wiąże się z moją pracą a także z perspektywą jej rozwoju. Bardzo chciałbym poznać osobę, która wytłumaczyłaby mi nie korzystając z oklepanych frazesów, jaki jest ten związek?:)
A jakie to są oklepane frazesy?
Sprawdzian z umiejętności niekoniecznie musi wiązać się z Twoją pracą bezpośrednio. To nie jest sprawdzian znajomości z tego co ty robisz czyli np., ogólnie mówiąc, znajomości podatków. To jest sprawdzian czy jako przyszły urzędnik służby cywilnej dasz sobie radę na dowolnie innym stanowisku usc. Urzędnik służby cywilnej to nie tylko pracownik KAS. Tak to rozumiem. 9 lat temu też miałem wątpliwości.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
04 sie 2018, 18:38
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Nadir słuszna uwaga . Pozwolę sobie ją rozwinąć: nie tylko z każdym innym stanowiskiem, ale z każdym innym nietypowym zadaniem, które zawsze "dziwnym" trafem zaszczyca nieoczekiwanie... Po pomyślnym wykonaniu pozostaje tylko , bo czasem mam nieodparte wrażenie, że będąc usc od (także) 9 lat ciągle jestem . Mam nadzieję, że to tylko wrażenie .
Nadir słuszna uwaga . Pozwolę sobie ją rozwinąć: nie tylko z każdym innym stanowiskiem, ale z każdym innym nietypowym zadaniem, które zawsze "dziwnym" trafem zaszczyca nieoczekiwanie... Po pomyślnym wykonaniu pozostaje tylko , bo czasem mam nieodparte wrażenie, że będąc usc od (także) 9 lat ciągle jestem Mam nadzieję, że to tylko wrażenie
A ja mam wrażenie, że to nie tylko wrażenie...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 sie 2018, 17:55
Wyniki już za tydzień, uff...
21 sie 2018, 06:39
Jak sądzicie, wyniki będą 28. czy 29.?
21 sie 2018, 13:51
Co tam wyniki- trzeba zbierać na porządny garnitur bo mianowanie blisko
21 sie 2018, 15:36
vashafanka
Jak sądzicie, wyniki będą 28. czy 29.?
Mam na myśli, na kiedy szykować szampana, bo mam tylko 1
22 sie 2018, 06:08
Dobrze, że są wśród nas optymiści
22 sie 2018, 09:56
To co dzisiaj czy jutro dowiemy się, że nie zdaliśmy?
____________________________________ Murzyn zrobił swoje, Murzyn może odejść (Friedrich von Schiller).