to cham pion wszystkich debat, a takie teksty o Nim wyPiSują na necie:
Puste gesty, puste słowa, puste serce, pusta mowa, puste, choć zacięte usta, pusty wzrok i głowa pusta, pusty program i projekty, do cna pustych stek inwektyw, pusty jazgot, próżne żale, krzyk, puste hasła, obietnice, wszystko puste - poza picem! Słowem zero, nicość, próżnia - tym się w świecie Tusk wyróżnia.
Na takich to tylko małym PiStolecikiem splunąć .
[attachmentid=279]
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
16 paź 2007, 19:54
Tak czytam to forum i mam nieodparte wrażenie, że za PiSem gardłują stale ci sami ludzie Zielonka, Millan80 i Kominiarz... dziwne... ? :blush:
A co do zwycięzców debat to Pawlak powiedział, że wszystkie trzy debaty wygrał... PSL Można i tak na to spojrzeć
Ostatnio edytowano 17 paź 2007, 11:09 przez Kanadyjczyk, łącznie edytowano 1 raz
17 paź 2007, 11:05
Kanadyjczyk
Tak czytam to forum i mam nieodparte wrażenie, że za PiSem gardłują stale ci sami ludzie Zielonka, Millan80 i Kominiarz... dziwne... ? :blush: [...]
A co w tym dziwnego ?
____________________________________ always look on the bright side of life
17 paź 2007, 11:21
elsinore
<!--quoteo(post=16718:date=17. 10. 2007 g. 13:05:name=Kanadyjczyk)--><div class='quotetop'>(Kanadyjczyk @ 17. 10. 2007 g. 13:05) [snapback]16718[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak czytam to forum i mam nieodparte wrażenie, że za PiSem gardłują stale ci sami ludzie Zielonka, Millan80 i Kominiarz... dziwne... ? :blush: [...]
A co w tym dziwnego ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
No właśnie! Jedni są za PO, inni za PiS. A jeszcze inni za LiD. Albo SO, PSL czy UPR. Normalka. Według sondy na PIS głos oddało 156 osób czyli 1/4 spośród nas.
Nienormalne jest tylko sformułowanie Kanadyjczyka "gardłują" Spytam więc: a kto gardłuje przeciw PiSowi? Też stale ci sami ludzie. Dapa, Drago, Raf, Helvet, Ronin0767. (Przedtem Zoltar i Praktyk)
Spytam także: a kto gardłuje za PO? Jakoś mimo wielokrotnych pytań stawianych tu na forum nie ma odważnych? Np. tutaj Millan pytał Dapa: <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=656&view=findpost&p=16487" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...indpost&p=16487</a> Pytam po raz 3 :"Odpowiedz nam jakie masz te tajemnicze "sympatie polityczne?"
PS A Ty Kanadyjczyk? Za kim gardłujesz?
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
17 paź 2007, 15:52
elsinore
<!--quoteo(post=16718:date=17. 10. 2007 g. 13:05:name=Kanadyjczyk)--><div class='quotetop'>(Kanadyjczyk @ 17. 10. 2007 g. 13:05) [snapback]16718[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Tak czytam to forum i mam nieodparte wrażenie, że za PiSem gardłują stale ci sami ludzie Zielonka, Millan80 i Kominiarz... dziwne... ? :blush: [...]
A co w tym dziwnego ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nic, właściwie nawet mnie to cieszy, że tylko trzech
Ostatnio edytowano 17 paź 2007, 16:11 przez Kanadyjczyk, łącznie edytowano 1 raz
17 paź 2007, 16:06
Założenie butów - 30 sekund Spacer do lokalu wyborczego 600 sekund Oddanie głosu 120 sekund Mina Kaczora po wyborach - BEZCENNE!!!
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->
17 paź 2007, 19:50
kominiarz
Spytam więc: a kto gardłuje przeciw PiSowi? Też stale ci sami ludzie. Dapa, Drago, Raf, Helvet, Ronin0767. (Przedtem Zoltar i Praktyk)
Jak przedtem Zoltar i Praktyk... a teraz pozostali wyżej wymienieni... to chyba jednak nie "stale ci sami" :glare:
17 paź 2007, 20:10
Ciekawe fakty przedostają się do opinii publicznej.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->PiS doradzało Kwaśniewskiemu przed debatą<!--sizec--></span><!--/sizec--> "Dziennik": To sztabowcy PiS namówili otoczenie Aleksandra Kwaśniewskiego, by w debacie z Donaldem Tuskiem zapytał lidera PO o prywatyzację szpitali i odczytał mu fragment programu Platformy. Według ustaleń gazety Adam Bielan przed poniedziałkową debatą Kwaśniewski - Tusk przekazał współpracownikowi Kwaśniewskiego program PO z zakreślonym fragmentem, który wskazywał słaby punkt.
Waldemar Dubaniowski nie chciał ujawnić, skąd pomysł, by Kwaśniewski w debacie wykorzystał argument będący kanwą kampanii PiS. Nie zaprzeczył jednak, że to Bielan podpowiedział mu tę strategię. (...) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A czemu mnie nie wymieniono wśród zwolenników PO? :angry2: polecam POuczajacy link <a href="http://www.grzegorzkarpinski.pl/gra/" target="_blank">http://www.grzegorzkarpinski.pl/gra/</a>
18 paź 2007, 07:42
danny
A czemu mnie nie wymieniono wśród zwolenników PO? :angry2: (...)
Może za mało "gardłowałeś"...
Ostatnio edytowano 18 paź 2007, 11:46 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
18 paź 2007, 11:45
Millan - nie śpij! Skoro tak lubisz powoływać się na tygodnik "Wprost"...
millan80
Jeśli jesteś za wprowadzeniem KAS-u to wybór powinien być jasny - zagłosuj za PIS. Jeśli wynik wyborów będzie taki jak ankiety na stronach "WPROST" to w skarbówce będą pracować najlepsi . WYNIKI ANKIETY Na kogo oddasz swój głos w wyborach parlamentarnych? Platformę Obywatelską 15.57% Prawo i Sprawiedliwość 50.97% Lewicę i Demokratów 10.56% Ligę i Samoobronę 6.51% Polskie Stronnictwo Ludowe 0.91% Prawicę Rzeczpospolitej 0.34% Platformę Janusza Korwina-Mikke 13.84% inne ugrupowanie 1.29% (...)
millan80
super <a href="http://www.wprost.pl/ar/?O=113463&K=1&KI=6030" target="_blank">http://www.wprost.pl/ar/?O=113463&K=1&KI=6030</a>
... na pewno zaraz wrzucisz najnowszy sondaż.
Czekam z niecierpliwością
Ostatnio edytowano 18 paź 2007, 14:04 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
18 paź 2007, 14:02
Brak odzewu - niestety. Trudno. Wyręczę Cię.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Z najnowszego sondażu Pentora przeprowadzonego na zlecenie „Wprost” wynika, że partia Donalda Tuska po wyborach może rządzić samodzielnie.
Na PO chce głosować aż 43 proc. ankietowanych, na PiS – tylko 29 proc. Do Sejmu weszłyby jeszcze LiD (16 proc.) i PSL (6 proc.). Te wyniki oznaczają, że platforma mogłaby rządzić sama, bo miałaby w Sejmie 235 posłów.
Sondaż przeprowadzono w dniach 16-17 października na 800-osobowej reprezentatywnej próbie Polaków. Badanie rozpoczęto już po konferencji CBA, w czasie której ujawniono taśmy z podsłuchami Sawickiej.
Na jaką partię będziesz głosował? PO – 43 proc. PiS – 29 proc. LiD – 16 proc. PSL – 6 proc. Samoobrona – 2 proc. LPR – 2 proc. Inne partie – 2 proc.
Podział mandatów PO – 235 PiS – 149 LiD – 68 PSL – 8
Źródło: Pentor dla „Wprost" <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Tak, tak. Wiem, że ciężko... Ale nie przejmuj się. Kto by tam wierzył sondażom. Do tych wyników ( podobnie jak i do innych ) trzeba podchodzić z dystansem...
Tylko jedno mnie nurtuje. Po wyborach mam się zwalniać z pracy w urzędzie czy nie ( ja chcę tylko pracować z najlepszymi )...
Nie chcę
18 paź 2007, 14:49
Bardzo ciekawy i optymistyczny wynik . Mam taką małą nadzieję, że w wyborach wygra (ponad 50 % mandatów w Sejmie) 1 partia i w parlamencie będzie tylko PIS, PO i LID. PSL już ponad 100 lat dba o nasz dobrobyt (w myśl reklamy działają skutecznie!?) myślę, że już wystarczy. Pozdrawiam i zgodnie ze zwyczajem :piwo:
Ostatnio edytowano 18 paź 2007, 15:24 przez millan80, łącznie edytowano 1 raz