Nowi Dyrektorzy IS i Naczelnicy US - Zmiany na lepsze?
Autor
Treść postu
Cytat z linku zapodanego przez Drago'na: MB: <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... Nie tak ważne są zimne mury jak duch ciepły i klimat więzi rodzinnej panującej wśród urzędników... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
... trochę mieszane uczucia mam co do interpretacji tekstu literackiego...
____________________________________ always look on the bright side of life
15 paź 2007, 21:06
A ci nowi Dyrektorzy IS będą z układu czy ze sprawiedliwego konkursu, chyba że konkurs rozstrzygnięto na grzybobraniu przy piwku? :blush:
____________________________________ przeczekać zimię i można uciekać...
15 paź 2007, 21:14
elsinore
Cytat z linku zapodanego przez Drago'na: MB: <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> ... Nie tak ważne są zimne mury jak duch ciepły i klimat więzi rodzinnej panującej wśród urzędników...
... trochę mieszane uczucia mam co do interpretacji tekstu literackiego... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Mi akurat powiało ciepłem wzorcowej rodziny... Italia..
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
15 paź 2007, 21:39
Nawet południe Italii rzekłbym... Sycylia.
15 paź 2007, 21:43
teges
Czy wiadomo Wam coś nt. nowych 14 dyrektorów izb i naczelników. Kiedy można spodziewać się informacji o wynikach ich naboru??
W Kraju Podziemnej Pomarańczy przesunięto termin składania ofert do połowy listopada.
15 paź 2007, 22:02
Brak zainteresowania, czy jedynie słuszny sie spóźnił ?
15 paź 2007, 22:04
elsinore
Brak zainteresowania, czy jedynie słuszny sie spóźnił ?
Jedynie słuszny zrezygnował, bo z pracy dydaktycznej wyciąga większą kasę :excl: :excl: :excl: Otoczenie zamarło z rozdziawionymi pycholami.
15 paź 2007, 22:12
teges
Czy wiadomo Wam coś nt. nowych 14 dyrektorów izb i naczelników. Kiedy można spodziewać się informacji o wynikach ich naboru??
Powinno być na BIP Izb Skarbowych albo chociaż ministerstwa. Ale to widać tajne przez poufne, bo nie ma. :rolleyes:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
16 paź 2007, 18:20
Może byc co najwyżej na BIP Ministerstwa Finansów, bo to minister finansów ogłosił i prowadzi konkurs. BIP-y izb nie mają tu nic do rzeczy.
16 paź 2007, 19:44
Postów: 7 Dołączył: 09. 05. 2007 g. 18:33 Nr użytkownika: 3.031 -------------------------------------------------------------------------------- (teges @ 15. 10. 2007 g. 12:07) Czy wiadomo Wam coś nt. nowych 14 dyrektorów izb i naczelników. Kiedy można spodziewać się informacji o wynikach ich naboru??
W Kraju Podziemnej Pomarańczy przesunięto termin składania ofert do połowy listopada
QUAL mam pytanie: to żart czy można to gdzieś przeczytać? Jestem zainteresowany - szczególnie jednym w woj. śląskim.
16 paź 2007, 23:11
A co Zibi chcesz go wysłać w ramach bratniej pomocy do Pyrlandii ?
17 paź 2007, 08:35
gosia
Może byc co najwyżej na BIP Ministerstwa Finansów, bo to minister finansów ogłosił i prowadzi konkurs. BIP-y izb nie mają tu nic do rzeczy.
Wyniki konkursu na BIP Ministerstwa Finansów - oczywiście. OK. Ale kandydaci do konkursu mogliby być wymienieni na BIP poszczególnych Izb, nie?
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
17 paź 2007, 15:55
Elsinore - byle daleko od ludzi bo nie nadaje się do rządzenia nimi. Ani pod względem merytorycznym ani organizacyjnym nie nadaje się na naczelnika. Jak miałby/aby przejść - to uciekać jak najdalej. Już sporo ludzi odeszło z naszego US a teraz pojawiło się światełko w tunelu - byle by nie zgasło.
bo kto zamknie drzwi za tym ostatnim ?
17 paź 2007, 23:01
Jak sądzicie czy znowu czeka nasz karuzela z NUS-ami. Czy można traktować to jako nową "świecką tradycję"? Co wybory to wymiana kadry ... :mur: