Czy tego 28.12.2017 we wszystkich is są planowane jakieś pieniądze ?
27 gru 2017, 09:49
Re: Planowane podwyżki w 2017 roku
sold3r
Czy pracownicy IAS Katowice zatrudnieni na zastępstwo zostali objęci grudniowymi podwyżkami?
Tak. Wypłaty wraz z podwyżkami były już w czwartek na koncie.
27 gru 2017, 12:34
Witajcie, forumowicze - w nawiązaniu do rozmowy chciałbym zapytać czy osoby przebywające na urlopie macierzyńskim również zostaną objęte podwyżkami po powrocie do pracy? Pozdrawiam wszystkich
29 gru 2017, 15:42
nulka189
Witajcie, forumowicze - w nawiązaniu do rozmowy chciałbym zapytać czy osoby przebywające na urlopie macierzyńskim również zostaną objęte podwyżkami po powrocie do pracy? Pozdrawiam wszystkich
Tak
29 gru 2017, 18:25
Marjolka
madaff
Szczecin W piątek na kontach to było, ale wynagrodzenie z wyrównaniem od września...
Chyba wiem co miałam na mailu i na koncie później? Wyrównanie za grudzień. Amen.
Ja dziś dopiero na koncie miałam wyrównanie za grudzień...i że by nie było umiem czytać maila ze zrozumieniem
29 gru 2017, 22:34
Czy te podwyżki są przeznaczone również dla osób przebywających na zwolnieniu długoterminowym (w momencie ich powrotu do pracy) to pewna sprawa?
01 sty 2018, 18:50
Mam pytanie: czy w łódzkiej IAS zapadły już jakieś wytyczne co do grudniowych podwyżek ? Mam tu na myśli kryteria podziału, kwoty, etc ?
03 sty 2018, 10:13
Re: Planowane podwyżki w 2018 roku
Wiadomo na kiedy jest planowana pierwsza tura podwyżek naszych marnych wynagrodzeń w 2018r. Słyszałam coś o marcu?
23 sty 2018, 17:22
Cycero skąd masz informacje że w marcu 2018 maja być jakieś nowe regulacje płacowe... to jest pewne?
25 sty 2018, 11:58
Pytanie do pracowników IAS Wawa: czy wy również dostaliście za styczeń wynagrodzenie w dwóch transzach? Pierwsza z uwzględnieniem podwyżki za listopad a druga z tytułem rezerwa IFP-1 p
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
26 sty 2018, 13:00
Witam, czy wiadomo coś nt. podwyżek w tym roku (w szczególności w IAS Katowice)? Plotki krążą że ma być coś w marcu. Ktoś? coś?
26 sty 2018, 13:54
cob
Pytanie do pracowników IAS Wawa: czy wy również dostaliście za styczeń wynagrodzenie w dwóch transzach? Pierwsza z uwzględnieniem podwyżki za listopad a druga z tytułem rezerwa IFP-1 p
Tak, zgadza się. Wypłatę oraz drugi przelew, który stanowiący kwotę podwyżki przyznaną w grudniu ubiegłego roku.
26 sty 2018, 13:56
kocur87
Mam pytanie: czy w łódzkiej IAS zapadły już jakieś wytyczne co do grudniowych podwyżek ? Mam tu na myśli kryteria podziału, kwoty, etc ?
Halo, tu ziemia Grudniowe podwyżki dawno podzielone i wypłacone. Jeszcze w grudniu. Tylko tym razem dotyczyły jedynie kierowników ( wreszcie ! ) i pracowników ze stażem ponad 10 czy 20 lat. Zapomniałam. Ale to były grosze. Średnio 70 zł.
26 sty 2018, 20:47
matkamatka
Witam, czy wiadomo coś nt. podwyżek w tym roku (w szczególności w IAS Katowice)? Plotki krążą że ma być coś w marcu. Ktoś? Coś?
Jeśli chodzi o te podwyżki od marca br to one mają być dla wszystkich i w jakiej kwocie ? Jaki ma być podział?