____________________________________ "Głowa do góry!" — rzekł kat zarzucając stryczek.
01 gru 2017, 16:45
Re: Pośmiejmy się
Samochody
Załącznik:
Doroczny kongres przeciwników wymiany opon na zimowe.jpg
Załącznik:
chińskie auto vs japoński rower.jpg
Załącznik:
Było tak blisko!.jpg
Załącznik:
dźwignie nie pedały!.jpg
Załącznik:
ale zapłacil za 2 miejsca.jpg
Kobiety i samochody
Załącznik:
coś nowego.jpg
Załącznik:
czy bardzo rozbite.jpg
Załącznik:
Cholera no... Ale który to był!.jpg
Ale dzisiaj jeździła mama!
Załącznik:
dzisiaj jeździła mama.jpg
Zwierzątka i samochody
Załącznik:
a on już czeka....jpg
Załącznik:
Było 1 miejsce wolne na parkingu.jpg
Załącznik:
Apel do kierowców.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 gru 2017, 12:22
Damsko-męskie sprawy...
Załącznik:
kwiaty.jpg
Załącznik:
Pamiętnik Romantyka.jpg
Załącznik:
mąż to osoba.jpg
Załącznik:
idźcie z tym instagramem, jestem głodny!.jpg
Załącznik:
Japończycy nie przestają mnie zadziwiać..jpg
Załącznik:
Nasze kochane kobiety.jpg
Załącznik:
Promocja!.jpg
Załącznik:
Sposób na oszczędzanie.jpg
Załącznik:
Logika.jpg
Załącznik:
Gdzie sens i logika.jpg
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 gru 2017, 22:17
W kościele Franek zaczepił w drzwiach księdza: - Czy to w porządku, jeśli jedna osoba czerpie korzyść z pomyłki drugiej? - Oczywiście, że nie! - W takim razie - powiedział młody człowiek - chciałbym, żeby ksiądz rozważył zwrócenie mi pięciuset złotych, które zapłaciłem za ślub w lipcu.
Norwegia: Kobieta widzi 10 płaczących mężczyzn. - Dlaczego płaczecie? - Widzieliśmy, jak mężczyzna wyrywa kobiecie torebkę, ale baliśmy się podejść i zareagować. - To wezwijcie policję. - To my jesteśmy policja.
Córka pyta matki: - Mamo, czemu brat ma takie dziwne imię - Ikar? - Bo jak byłam z nim w ciąży, to miałam straszny apetyt na raki. A ''Ikar'' to ''raki'' od tyłu. - A, to rozumiem. Dziękuję. - Nie ma za co, Lana
Zmęczony wielogodzinną podróżą samochodem udałem się do kawiarni. Zamówiłem kawę z podwójnym Red Bullem. Po dwustu kilometrach zorientowałem się, że zostawiłem auto na parkingu.
Żona wysłała mi smsa: "Kiedy wrócisz z pracy, założę seksowną bieliznę i zatańczę dla ciebie na rurze." Do teraz wyrobiłem 94 nadgodziny i jeszcze się jakoś trzymam.
13 gru 2017, 10:12
- Niczego nie zauważyłeś? - Włosy podcięłaś? - Nie! - Nowa sukienka? - Nie. - No to nie wiem... - Włosy podcięłam! - Toż na początku to mówiłem! - Zgadłeś, a miałeś zauważyć.
17 gru 2017, 06:31
"- Zgadłeś, a miałeś zauważyć!"
Logika mężczyzn nigdy nie nadąży za logiką żon.
A co dopiero za logiką teściowych?!
Załącznik:
Małżeństwo swojego syna oczami teściowej.jpg
Załącznik:
teściowa - jedyny prezent ślubny.jpg
Załącznik:
Ta nieukrywana miłość do teściowej.jpg
Załącznik:
wina_za_rozwód.jpg
Załącznik:
Info dla teściowej.jpg
Załącznik:
Teściowa na oddziale ludzi w śpiączce..jpg
Załącznik:
idealna teściowa.jpg
Załącznik:
Do teściowej przyszły koleżanki.jpeg
Załącznik:
Pokazać mamusi.png
Załącznik:
przebiera ojciec czy matka.jpg
Załącznik:
ulubiona fotografia teściowej.jpg
Załącznik:
to nieprawda że teściowa jest niepotrzebna.jpg
17 gru 2017, 21:06
Stoję na poczcie przede mną kobieta nadaje ze 100 przesyłek. Kolejka coraz większa, ludzie się denerwują. - Co Pani tyle wysyła?! woła ktoś. - Konstytucje do znajomych, mówi kobieta. Ludzie jak to usłyszeli zaczęli bić brawo i skandować #KONSTYTUCJA! #KONSTYTUCJA! #KONSTYTUCJA! Niektórzy płakali. Wzruszająca scena...
Wchodzę do apteki. Kątem oka widzę czteroletnią dziewczynkę z papugą na ramieniu. Dziewczynka czytała szeptem #KONSTYTUCJĘ. Gdy kończyła czytać stronę, papuga przewracała kartkę na następną. Wzruszająca scena...
Jechałem pociągiem z Amsterdamu do Brukseli. W Rotterdamie zauważyłem, że zapomniałem egzemplarza #KONSTYTUCJI. Przerażony pobiegłem do maszynisty. Gdy usłyszał moją historię, wzruszony zawrócił...
Żona chciała abym wyrzucił śmieci, ale jak zobaczyła, że czytam #KONSTYTUCJĘ popłakała się, wzięła nasze śmieci i jeszcze zebrała z całego bloku.
Jak urodzi mi się syn, to dam mu na imię Trybunał, a jak córka to nazwę ją #KONSTYTUCJA .
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 20 gru 2017, 20:45 przez kominiarz, łącznie edytowano 2 razy
20 gru 2017, 20:44
A WY co kupicie swojemu tacie pod choinkę ?
Załącznik:
a WY co kupicie swojemu tacie pod choinkę.jpg
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
22 gru 2017, 22:03
Mąż do żony: - Kochanie, chodź zobacz co jest pod choinką! Podekscytowana żona przybiega schyla się, szuka, rozgląda się za prezentem, ale nic nie znajduje, w końcu pyta męża: - No co tam dla mnie masz? Na to mąż wstaje, schyla się, pokazuje palcem pod choinką i mówi: - Patrz ile tam jest kurzu.
Marysia-blondynka martwiła się, że mechanik okaże się kolejnym naciągaczem. Z ulgą przyjęła wiadomość, że jej samochód wymaga tylko wymiany płynu do kierunkowskazów.
23 gru 2017, 19:21
. W powietrzu już czuć świąteczną atmosferę...
Załącznik:
W powietrzu już czuć świąteczną atmosferę....jpg
Załącznik:
Wesołych Świąt Drogie Panie!.jpg
Wesołych Świąt Drogie Panie!