Ohohoho to w Krakowie chyba będzie z 5000 tys. brutto pije-===[
Nam w Gdańsku wystarczyłyby 4 tys...
To zapraszam pod IAS Olsztyn. Średnia na kask 4000 zł brutto. Nie wiem czy to wraz z oszczędnościówką...
13 gru 2017, 15:02
Re: Nagrody 2017
Deywid06
biedroneczka1
A Wrocław coś cichutko :( żeby to nie była cisza przed burzą :mellow:
Wrocław średnia na pracownika 3000 brutto pije-===[
No to macie na Dolnym Śląsku fajnie. My na Górnym Śląsku średnio 900 zł brutto na głowę Czy ktoś może wyjaśnić z czego wynikają aż tak drastyczne różnice? Czuję się W końcu nie wierzę, że Wrocław jest o tyle lepszy od innych
13 gru 2017, 17:32
Ja w najlepszym okresie swojego "nagradzania kwartalnego" dostałam jakieś 1100 na rękę i byłam obiektem nienawiści połowy urzędu, bo jakoś się rozniosło, że dostałam dużo - nikt nie patrzył, że długo odwalałam robotę za niemal stale nieobecnego pracownika. Ale to było kilka lat temu, przed konsolidacją jeszcze, gdy naczelnik dysponował funduszem nagród.
Jak czytam o 2000 tysiach to jakbym bajkę czytała...
____________________________________ Całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji. A.S. Narrenturn Cicho, cicho (...). To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. A. S. Wieża jaskółki
13 gru 2017, 19:40
Yennefer
:blink: :rolleyes: :o Ja w najlepszym okresie swojego "nagradzania kwartalnego" dostałam jakieś 1100 na rękę i byłam obiektem nienawiści połowy urzędu, bo jakoś się rozniosło, że dostałam dużo - nikt nie patrzył, że długo odwalałam robotę za niemal stale nieobecnego pracownika. Ale to było kilka lat temu, przed konsolidacją jeszcze, gdy naczelnik dysponował funduszem nagród.
W 2000 zł jeszcze uwierzę, ale w 2000 tysięcy już nie...
13 gru 2017, 19:49
Tak czytam i oczom nie wierze ... 2 tys., 3 tys. i 4 tys brutto nagrody to jakieś eldorado. U nas 1500 brutto to jest szczyt możliwości
13 gru 2017, 20:56
Czy to wszystko to sarkazm, czy już srakazm, Kraków?
13 gru 2017, 20:59
Yennefer
:blink: :rolleyes: :o Ja w najlepszym okresie swojego "nagradzania kwartalnego" dostałam jakieś 1100 na rękę i byłam obiektem nienawiści połowy urzędu, bo jakoś się rozniosło, że dostałam dużo - nikt nie patrzył, że długo odwalałam robotę za niemal stale nieobecnego pracownika. Ale to było kilka lat temu, przed konsolidacją jeszcze, gdy naczelnik dysponował funduszem nagród.
Ale przecież te Twoje 1100 zł na rękę to niewiele mniej niż te 2 tys brutto. Nikt tu nie pisze o 2 tys na rękę. Więc nie taka bajka znowu. U nas w zachodniopomorskim jest 2 tys, ale co z tego jak nie było nic na "Mikołaja". W zeszłym roku z Mikołajem, nagroda i oszczędnościówka wychodziło w sumie więcej niż te 2 tys.
13 gru 2017, 21:18
Poznań- ktoś coś wie jaka średnia?
13 gru 2017, 21:22
Prima aprilis w kwietniu
13 gru 2017, 22:07
No to macie na Dolnym Śląsku fajnie. My na Górnym Śląsku średnio 900 zł brutto na głowę :( Czy ktoś może wyjaśnić z czego wynikają aż tak drastyczne różnice? Czuję się :sex: W końcu nie wierzę, że Wrocław jest o tyle lepszy od innych ;)
Może to wynikać z bardzo dużej ilości osób, którym w tym roku nie przedłużono umów (emerytura z reguły). Jakiś czas temu wiedziałam takie zestawienie - Dolnośląskie było w czołówce. Dopiero w tym miesiącu rozstrzygane są castingi na wolne stanowiska z datą zatrudnienia 2018 rok. Jak jest dużo wakatów - to jest dużo oszczędności.
13 gru 2017, 22:08
IAS Olsztyn - nagrody wstrzymane. Funkcjonariusze się wkurzyli, że dostali mniejsze nagrody. Ciągle otrzymują wyższe nagrody i wynagrodzenia, ale jak raz dostaliśmy większe premie to reakcja była szybka. Wojna domowa się zapowiada. Ludzie co to się dzieje...
14 gru 2017, 11:46
Nagrody IS Wawa jutro
14 gru 2017, 18:37
A czy ktoś wie cokolwiek na temat IAS Bydgoszcz, jakoś od dawna cisza. Jakieś nagrody?