Teraz jest 05 wrz 2025, 23:47

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Wiceminister Marian Banaś oczekuje 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

Wydaje mi się że 3/4 pracowników skarbówki będzie pracować nawet za mniejsze pieniądze i nigdzie nie pójdą bo to są ludzie którzy nic nie potrafią , a przy tym wychodzą z założenia że "czy się stoi czy się leży to się należy".

Dlaczego NAS obrażasz?
Sam nie masz na tyle odwagi, aby post wysłać pod własnym nickiem (ten zarejestrowałeś 27.09.2007 r.).
Może jednak warto zrobić rachunek sumienia i powiedzieć sobie wprost:
To ja jestem miernotą, chcę to ukryć i dlatego obrażam innych wyzywając ich od miernot.
Nawet początkujący psycholog rozpoznaje te objawy.
Do Poradni Zdrowia Psychicznego nie trzeba skierowania. Zgłoś się póki czas, tam ci pomogą.

03 paź 2007, 06:50
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 cze 2007, 18:29

POSTY        26
Dlaczego nasze Ministerstwo nie widzi wielkich róznic w wynagrodzeniu pracowników US i IS a pracowników UKS, oni tylko się prześcigają w doknywaniu na siłę wielkich przypisów a urzędy skarbowe niech się martiwą.
Tam młodzi pracownicy zarabiają dwa razy tyle co praconicy US i IS z 20 letnim stażem w skarbowości.Ostatno słychać było że szarzy pracownicy UKS zajmujący się temtayką unijną dostali po 1.500 zł podwyżki, jeżeli to prawda to sa szczyty jakich jeszcze nie było.

03 paź 2007, 18:54
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 09:06

POSTY        52
Zgadzam sie z przedmówcą , który napisał , że najgorsze jest to , że na wszystko sie zgadzamy. U mnie też są ludzie , którzy widząc , że nagrody , podwyżki ( bo takie były, ale dla wybrańców) dostają młodzi pracownicy nie zawsze wyróżniający sie w pracy , a starszych się pomija ( bo przecież i tak będą pracować , bo gdzie pójdą)  mówią -  trudno , tak musi być. Obecne kierownictwo wyraźnie faworyzuje swoich wybrańców. Nie wiem czy ludzie się tak boją, czy jest to postawa na przeczekanie. Bo nie ma co ukrywać , tworzy sie "nowy układ".

03 paź 2007, 19:14
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lut 2007, 19:14

POSTY        14
a wracając do tematu: (Czego) WiceMin Marian Banaś oczekuje? Naszych głosów oczekuje mili skarbowcy :)
<a href="http://www.marianbanas.pl" target="_blank">www.marianbanas.pl</a>

"MARIAN BANAŚ   Wiceminister w Ministerstwie Finansów i  Szef  Służby Celnej. Kandydat PIS na posła w okręgu nowosadeckim."

03 paź 2007, 19:28

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Bo nie ma co ukrywać , tworzy sie "nowy układ".

A ostatnio "najlepszymi" specjalistami od układów stały się Kaczki...

04 paź 2007, 07:10
Znawca

REJESTRACJA21 paź 2006, 21:56

POSTY        127

Zapomniałem dodać że kadra kierownicza z rozdania PIS jak wszyscy wiedzą wyszkoliła sie tylko w znakach interpunkcjnych. Wiedzą gdzie wstawić przecinek lub też zamienić "iż" na "że". O szkoleniach to nawet żadnej nie ma mowy, bo na jaki temat.

A Ty kim jesteś aby nas oceniać ? Nie wiem gdzie pracujesz i chyba mnie to nie obchodzi ale twoje wypowiedzi świadczą o zupełnej niewiedzy na temat skarbowowści i ich pracowników i w większości są niesprawiedliwe i krzywdzące.  Chyba nie jesteś jednym z nas?!

04 paź 2007, 08:01
Specjalista

REJESTRACJA26 paź 2006, 07:46

POSTY        788

LOKALIZACJAEuropa Środkowa z lekką północnowschodnią aberracją

<!--quoteo(post=16095:date=02. 10. 2007 g. 21:10:name=jaro1)--><div class='quotetop'>(jaro1 @ 02. 10. 2007 g. 21:10) [snapback]16095[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->...

... Chyba nie jesteś jednym z nas?!
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
No Jaro1!
Czy to prawda?
NIE JESTEŚ JEDNYM Z NAS?!? Znaczy z "NICH". No jednym "z kogoś tam".
Zaraz mi tu proszę się wytłumaczyć ty "brzydki chłopaku"! :nonono:

04 paź 2007, 08:46
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
A tu posłuchacie min. Banasia (nt. jego osiągnięć, oczekiwań, życzeń itd.) związanych w szczególności z realizowaną czystką tudzież reformą służb...

<a href="http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/2007/09/2007.09.20.akt03.mp3" target="_blank">http://www.radiomaryja.pl/dzwieki/2007/09/...09.20.akt03.mp3</a>

miłego odbioru...

04 paź 2007, 11:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 paź 2006, 06:21

POSTY        84
Niestety na słuchanie Radia Maryja w pracy szlaban. :stop:

Sieć firmowa to filtruje, czyżby jakaś prowokacja

<!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--fonto:Arial--><span style="font-family:Arial"><!--/fonto--><!--coloro:#FF6666--><span style="color:#FF6666"><!--/coloro--> AKCJA OSTRZEGAWCZA <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--fontc--></span><!--/fontc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

04 paź 2007, 12:17
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Czy ja wyglądam na prowokatora ? Wytrzymaj w niepewności jeszcze chwilę i zapuść w domu...

04 paź 2007, 13:29

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Raczej naczelnik do wymiany...

04 paź 2007, 13:40
Fachowiec

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=16159:date=04. 10. 2007 g. 14:17:name=Tom's)--><div class='quotetop'>(Tom's @ 04. 10. 2007 g. 14:17) [snapback]16159[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Raczej naczelnik do wymiany...

Cóż Helvecie, błądzić rzeczą ludzką jest, stąd może u Toms'a zachowała się jakaś zbłąkana owieczka, ludowi zgromadzonemu dostępu do (multi)mediów zabraniając...

04 paź 2007, 14:02
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

A tu posłuchacie min. Banasia (nt. jego osiągnięć, oczekiwań, życzeń itd.) związanych w szczególności z realizowaną czystką tudzież reformą służb...

Marian, wymieniłeś wszystkich dyrektorów i połowę naczelników bo byli oficerami SB? Marian, nie pal więcej tego świństwa...

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
miłego odbioru...
Ja tak sobie myślę, skoro min. Banaś nałogowo słucha Radia Toruń, to może RSK powinna wykupić tam płatne ogłoszenia żeby dotrzeć do niego?

04 paź 2007, 17:14
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:34

POSTY        59

LOKALIZACJAworldwide

Ja tak sobie myślę, skoro min. Banaś nałogowo słucha Radia Toruń, to może RSK powinna wykupić tam płatne ogłoszenia żeby dotrzeć do niego?

chyba nie tylko min. Banaś .... ELSINORE też jest stale na łączach .... nałogowo ?  :nonono:

04 paź 2007, 18:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 56 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona