No, ale czy jest ładna? Oczywiście, że jest ładna! I ma ładne niebieskie oczy.
I wcale nie "blądynka" !
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
19 wrz 2017, 20:34
Re: Pośmiejmy się
Rozmawiają dwaj kumple: - Ty, jaki masz plan na poniedziałek ? - Będę czekał na piątek.
Kowalski siedzi na kozetce u psychiatry. - Panie doktorze, wydaje mi się, ze u nas w lodówce ktoś mieszka. - Dlaczego pan tak sądzi? - Bo, żona nosi tam jedzenie.
20 wrz 2017, 02:38
Załącznik:
q.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
23 wrz 2017, 09:28
Na 9 liter. Zaczyna się na K.
Załącznik:
Na 9 liter. Zaczyna się na K.jpg
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
25 wrz 2017, 21:20
- U nas w urzędzie zrobili eksperyment: wzięli ochotnika i operacyjnie rozdzielili mu obie półkule mózgowe. Dwie rozdzielone półkule to jak dwa niezależne mózgi. Chodziło o to by mógł jednocześnie robić dwie rzeczy w tym samym czasie. No wiesz praca za dwóch, ale za jedna wypłatę. - Wow i co? - Już nie pracuje w urzędzie. - Zmienił pracę? - Nie! Jednocześnie gadał przez telefon i pił herbatę i się kur... utopił!
04 paź 2017, 14:20
W sklepie z zabawkami: - Macie lalki Barbie? - Ależ oczywiście: Barbie sportsmenka - 65 zł, Barbie ogrodniczka - 60 zł, Barbie lekarka - 70 zł, Barbie na plaży - 50 zł, Barbie na kempingu - 65 zł, Barbie rozwódka - 563 zł ... - Zaraz, zaraz, a dlaczego Barbie rozwódka kosztuje 563 zł skoro pozostałe nie więcej niż 70 zł? - Bo ten model ma masę akcesoriów: samochód Kena, dom Kena, stereo Kena, telewizor Kena, DVD Kena, rower Kena i jeszcze wiele innych.
Poszedł skarbowiec na ryby z wędką i złapał złotą rybkę. - Puść mnie dobry człowieku, a spełnię twoje życzenie! - No dobra. Chciałbym się wreszcie dowiedzieć jak to jest dostawać na kwartał nagrodę 6000 zł. - Oczywiście! Jeszcze dziś się o tym przekonasz. Urzędnik wypuścił rybkę i wrócił do domu. Patrzy, a w skrzynce leży jakiś list. Otwiera, a w środku pismo z Ministerstwa Finansów: "W związku z pana zapytaniem "jak to jest dostawać na kwartał nagrodę 6000 zł" informujemy, że to jest zaje...cie!"
Nad rzeczką koło mostka siedzą wędkarze i łowią ryby. Pojawia się kondukt pogrzebowy. Jeden z wędkarzy wstaje, zdejmuje kapelusz i w skupieniu, z pochyloną głową czeka. Kondukt przechodzi przez mostek i znika w oddali. Wędkarz wkłada kapelusz, siada i kontynuuje połowy. Chwila pauzy, po czym zwraca się do niego jeden z kolegów: - No Stefan, nie wiedziałem, że masz taki szacunek do zmarłych. - Cóż robić, jak by dożyła do piątego to mielibyśmy 20 rocznicę ślubu... Ech!
13 paź 2017, 09:27
Lista żądań lekarzy-rezydentów
Załącznik:
lista żądań lekarzy-rezydentów.jpg
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
15 paź 2017, 20:59
Recepta rezydenta
Załącznik:
Recepta rezydenta.jpg
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
17 paź 2017, 18:59
A ja znalazłem coś takiego:
Załącznik:
co lekarz miał na mysli.jpg
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
18 paź 2017, 15:41
Chyba widać skąd wracam!
Załącznik:
jak to skąd wracam!.jpg
19 paź 2017, 21:42
Na jednym z wielu egzaminów pułkownik pyta żołnierza: - Podchorąży, ilolita jest lufa? Podchorąży: - Jednolita. Płk.: - Zaliczone. *
Kapral pyta szeregowca: - Z czego zrobiona jest lufa karabinu? - Ze stali. - Dobrze. Z czego zrobiony jest zamek karabinu? - Też ze stali - Źle. - Dlaczego źle? - Spójrzcie sami, szeregowy, co tu w książce napisali: "Zamek zrobiony jest z tego samego materiału" *
Kapral wchodzi wieczorem do sypialni rekrutów i pyta: - Który z was był w cywilu elektrykiem? - Ja! - zgłasza się jeden z żołnierzy. - W porządku. Jesteś odpowiedzialny za to, żeby co wieczór o dziesiątej światło w sali było zgaszone. *
- Jak brzmi definicja wojskowa kałuży? - Jest to niewielki zbiornik wodny o małym znaczeniu strategicznym. *
Czasoprzestrzeń w wojsku jest wtedy gdy kapral powie: - Sprzątaj korytarz od tego miejsca aż do obiadu.
____________________________________ Jedynie prawda jest ciekawa.
Ostatnio edytowano 21 paź 2017, 18:31 przez gyokuro, łącznie edytowano 1 raz
21 paź 2017, 18:30
11 ajfonów
Załącznik:
11 ajfonów.jpg
21 paź 2017, 23:16
Nadir
A ja znalazłem coś takiego:
Załącznik:
co lekarz miał na mysli.jpg
Ja pikolę, Nadir, już dawno tak mnie boki ze śmiechu nie bolały .
22 paź 2017, 11:23
pare
Ja pikolę, Nadir, już dawno tak mnie boki ze śmiechu nie bolały .