A może mianują nas wszystkich skoro w zeszłym roku nie wykorzystano całego limitu...
____________________________________ 2017 - U44, W48, o 2 za mało do szczęścia... 2018 - U38, W44, o 8 za mało do szczęścia... 2019 - U44, W62, wystarczyło...
29 sie 2017, 16:45
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Czy informacja jaką ilość punktów za poszczególne testy otrzymałam zostanie mi przesłana na e-mail? Czy ktoś na forum się orientuje w tym temacie?
____________________________________ CR
29 sie 2017, 17:00
zozolek2013
Gratuluję wszystkim, którym w tym roku się udało a w szczególności Lidce, Carli, Marge, Dilkowi uzyskaliście świetne wyniki i w pełni na nie zasłużyliście. Mi brakło 2 pkt do mianowania.
29 sie 2017, 17:14
Pragnę pogratulować wszystkim szczęśliwcom, którym udało się załapać w tym roku na mianowanie, a w szczególności Carli, Atrizie i Dilkowi. Tych, którzy nie mieli tyle szczęścia bardzo zachęcam by się nie poddawali: włożyliście w to już tyle wysiłku, poświęciliście tyle czasu, więc się nie poddawajcie! Walczcie za rok (tym bardziej, że limit będzie większy)!
Carla, Informacja o ilości otrzymanych punktów z poszczególnych części zostanie przesłana na e-mail.
29 sie 2017, 17:19
Bardzo dziękuję wszystkim udzielającym się na forum, Wasze wskazówki były nieocenione, chociaż w tym roku u mnie sprawdziła się zasada "miej wyje..., a będzie ci dane", a może też "do trzech razy sztuka", do tego stopnia, że gdyby nie koleżanki z pracy, to nawet nie sprawdziłabym dziś wyników Gratulacje dla wszystkich mianowanych
29 sie 2017, 17:26
Marge
Pragnę pogratulować wszystkim szczęśliwcom, którym udało się załapać w tym roku na mianowanie, a w szczególności Carli, Atrizie i Dilkowi. Tych, którzy nie mieli tyle szczęścia bardzo zachęcam by się nie poddawali: włożyliście w to już tyle wysiłku, poświęciliście tyle czasu, więc się nie poddawajcie! Walczcie za rok (tym bardziej, że limit będzie większy)!
Carla, Informacja o ilości otrzymanych punktów z poszczególnych części zostanie przesłana na e-mail.
Dziękuję bardzo. Tobie Marge gratuluję z całego serca. Dzięki za wspólny czas, wsparcie, naukę. Ciesze się, że mogłyśmy się poznać tutaj na forum, w grudniu mam nadzieję, że zobaczymy się w realu. Zozolek, Madizka proszę się nie poddawać. Macie ogromną wiedzę, uda Wam się za rok. Gratuluję Wszystkim mianowanym.
____________________________________ CR
29 sie 2017, 17:31
Witajcie, czy ktoś otrzymał już e-maila z KSAP?
29 sie 2017, 17:49
Wszystko wskazuje na to, że 94 punkty dają mianowanie. Jutro chyba wyślą na maila oficjalne powiadomienia. Gratuluję wszystkim którzy zdali. Nie było łatwo...
29 sie 2017, 17:56
Marge
Marge dziękuję Ja też gratuluję Tobie i wszystkim, którym się udało Pod słowami do mniej dziś szczęśliwych podpisuję się obiema rękami - nie odpuszczajcie, szkoda by było tego poświęconego na naukę czasu. Wytrwałość się opłaca!
29 sie 2017, 18:00
Chciałabym już dostać potwierdzenie mailem, bo nie wierzę, że chodzi o mnie. Jeśli nie ma drugiej osoby o tych samych imionach i nazwisku (i imieniu ojca), to zdobyłam grubo ponad 100 pkt! Szok!
29 sie 2017, 18:02
Nadal nie wierzę, że się udało... Ale na swoim przykładzie mogę potwierdzić, że wcale nie trzeba uczestniczyć w kursach żeby zdać. Uwierzę, że się udało, jak dostanę maila. Czy może ktoś napisać jak wygląda mianowanie?
29 sie 2017, 20:44
Dziękuję wszystkim za wspólną naukę! Udało się, ale według mnie każdy za poniesiony wysiłek na to zasługiwał Będę kibicować Wam za rok i wspierać jak tylko mogę...
29 sie 2017, 21:58
Pod koniec listopada jedziesz do KPRM, składasz uroczyste ślubowanie razem z resztą mianowanych, odbierasz akt mianowania i wracasz do domu Podobno trwa to niecałą godzinę
29 sie 2017, 22:03
Witam wszystkich po wczorajszej nerwówce. I ja dołączyłam do grona szczęśliwców. Za drugim podejściem. Hurrrra! Gratuluję tym, którzy zdali i życzę wytwałości pozostałym. Radość po zdanym egzaminie - bezcenne.