Jak sądzę - wszyscy karniści dostali Procedurę dot. przejmowania spraw w zw. z wejściem w życie ustawy o KAS. Mam pytanie - czy dobrze rozumię, że po 01.03.2017 r. grzywny z mandatów wystawionych przez US wpływały będą na rachunek bankowy US Nowy Targ? Patrz : Rozdział 7 Gospodarka mandatowa pkt 5, odnośnik drugi. Ewentualnie - czy autor zapomniał dodać słowo "przykładowo" - jak w odnośniku pierwszym?
22 lut 2017, 11:51
Re: Mandaty US - nowe konto?
Mandaty nakładane przez UCS- na rachunek US Nowy Targ. Mandaty nakładane przez US- po staremu.
____________________________________ "Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie. Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę."
22 lut 2017, 12:10
Wera29 masz na myśli karnistów z US? Do mnie nic nie dotarło, o żadnej procedurze mi nie wiadomo
22 lut 2017, 14:11
Radzę dopytać w kancelarii... Wpłynęło wczoraj - dotyczy przekazywania akt KS do UCS/US , inwentaryzowania mandatów itp. Określa szczegółowo terminy czynności - 24,28 luty...