Nagrody za IV kwartał i środki z funduszu socjalnego
Autor
Treść postu
Re: Nagrody za IV kwartał i środki z funduszu socjalnego
paulina32
Flow
W DOL podział pozostałych środków (podkreślam) z ZFŚS, kwoty od 100 zł do 400zł, terminu wypłaty brak. Zawsze coś :piwo:
a skąd ta wiadomość? Na intranecie nic nie widzę
Jest na intranecie w aktualnościach i w zakładce ZFŚS. Zgodnie z mailem wypłata dzisiaj.
02 gru 2016, 14:52
tiplasho
Jednocześnie informujemy że świadczenie pieniężne i bony towarowe dla pracowników podlegają opodatkowaniu. No cóż skarbowcy to nie posłowie czy senatorowie i mają brutto
____________________________________ jan
02 gru 2016, 20:07
paulina32
Flow
W DOL podział pozostałych środków (podkreślam) z ZFŚS, kwoty od 100 zł do 400zł, terminu wypłaty brak. Zawsze coś :piwo:
a skąd ta wiadomość? Na intranecie nic nie widzę
Pieniądze są już DZIŚ na koncie
Ostatnio edytowano 02 gru 2016, 21:09 przez roxette, łącznie edytowano 1 raz
02 gru 2016, 21:07
faktycznie już są,szału nie ma,ale lepsze to niż nic
02 gru 2016, 21:37
A wiadomo coś o IS Rzeszow?
02 gru 2016, 21:39
Co z IS Szczecin?
03 gru 2016, 14:33
Marjolka
1Jan1osik
Zachodniopomorskie : 19-go pierwsza część a po Świętach reszta
a kiedy kasa z socjala? Wiadomo coś o kwotach nagród? w zeszłym roku nagrody były duuuuże. Niecałe 900 zł 15-go grudnia i 30-go niecałe 600 zł netto.
Poczucie humoru widzę dopisuje... to który Urząd jest tak hojny, bo ja na wysokość nagród w swoim dziale nie mogę narzekać, a jednak do takich kwot nagród mi daleko :/
05 gru 2016, 06:59
Czy wiadomo coś o IS Warszawa? Podali kwoty ale o dacie wypłaty ani o premiach ani widu ani słychu
05 gru 2016, 08:45
A IS Olsztyn zdradzi informacje o terminach, kwotach itd.?
05 gru 2016, 09:23
Kejti
Czy wiadomo coś o IS Warszawa? Podali kwoty ale o dacie wypłaty ani o premiach ani widu ani słychu
Podobno mają być jeszcze jakieś pieniądze. Słyszałam o części premii.
05 gru 2016, 10:41
Najlepsza jest IS Łódź, ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Nikt nic nie wie, ani ile, ani kiedy. Chodzą tylko plotki, że stolica województwa przehulała pienądze na teatry, koncerty i teraz na święta mało zostało.
05 gru 2016, 11:20
Czy wiadomo coś o końcu świata, bo chciałbym wiedzieć czy doczekam tej fortuny.
05 gru 2016, 14:31
aspa
Najlepsza jest IS Łódź, ciemno wszędzie, głucho wszędzie... Nikt nic nie wie, ani ile, ani kiedy. Chodzą tylko plotki, że stolica województwa przehulała pienądze na teatry, koncerty i teraz na święta mało zostało.
Czy to znaczy, że ktoś dostał dofinansowanie działalności sportowo-kulturalnej? Bo ja czekam od maja i dowiedziałam się, że prawdopodobnie nie starczy na to pieniędzy z ZFŚS po wypłacie wczasów pod gruszą... były komunikaty i termin na składanie wniosków
05 gru 2016, 19:57
można pić IS Gdańsk jutro wypłaci na Mikołaja to bony świąteczne nie nagrody za IV kw