Chodząc słuchy że jutro wietrzenie magazynów w zachodniopomorskim !
w Kamieniu Pomorskim "magazyn już wyczyszczony".
04 paź 2016, 13:11
Re: Odwołania i powołania DIS i NUS 2015 i 2016
Nareszcie
Orzelek
In BN ft[code][/code]
biedronki15
Chodząc słuchy że jutro wietrzenie magazynów w zachodniopomorskim !
w Kamieniu Pomorskim "magazyn już wyczyszczony".
04 paź 2016, 16:57
A Dolny Śląsk nadal czeka... i nic. Niektórzy siedzą na stołkach tak długo, że sami już chyba zapomnieli od kiedy
04 paź 2016, 17:43
To tylko karuzela na stołkach Nie na to czekaliśmy
blubis
A Dolny Śląsk nadal czeka... i nic. Niektórzy siedzą na stołkach tak długo, że sami już chyba zapomnieli od kiedy
04 paź 2016, 17:51
Nie wiem czym tu się podniecać, myślicie że jak odejdzie obecny to ten który przyjdzie będzie lepszy? "Dobra zmiana" polega na tym, aby przy korycie byli swoi i nie bardziej kompetentni.
05 paź 2016, 08:33
Nadir - dziękuję za uwagę, nie wiem skąd mi się wyrwało to niefortunne określenie. Miało być faktycznie "PiSowcami". Widzę , że czuwasz i ok
05 paź 2016, 22:50
Niektórym bezrefleksyjnie, automatycznie przychodzi pisanie o innych z pogardą, nawet nie wiedząc iż tak napisali. Wyrwało się z prawdziwej natury i faktycznym myśleniu o innych. Jak może się wyrwać, sam sobie napis "pisiory'. To tak jak w kawale z teściami przy stole: miał powiedzieć do żony : podaj mi kochanie sól, a powiedział : zmarnowałaś mi k...o całe życie. No i dać się złapać na typowo bolkowym zaprzeczaniu. Żenada.
05 paź 2016, 23:37
shoto
Niektórym bezrefleksyjnie, automatycznie przychodzi pisanie o innych z pogardą, nawet nie wiedząc iż tak napisali. Wyrwało się z prawdziwej natury i faktycznym myśleniu o innych. Jak może się wyrwać, sam sobie napis "pisiory'. To tak jak w kawale z teściami przy stole: miał powiedzieć do żony : podaj mi kochanie sól, a powiedział : zmarnowałaś mi k...o całe życie. No i dać się złapać na typowo bolkowym zaprzeczaniu. Żenada.
Żenada - jakie wulgarne porównanie .SHOTO zastanów się nad sobą, bo sam piszesz o innych z pogardą. Ja tak to odebrałam. Mam już dość tej płytkiej wymiany zdań.
Dobrej nocy życzę wszystkim skarbowcom.
06 paź 2016, 21:08
ocotuchodzi
Nie wiem czym tu się podniecać, myślicie że jak odejdzie obecny to ten który przyjdzie będzie lepszy? "Dobra zmiana" polega na tym, aby przy korycie byli swoi i nie bardziej kompetentni.
Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
07 paź 2016, 20:16
Badman
ocotuchodzi
Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego :zeby:
Niekoniecznie. Lepszego też można mieć.
07 paź 2016, 20:21
gyokuro
Niekoniecznie. Lepszego też można mieć.
Można, tylko że wszystkie wpisy, to narzekania na swoich szefów, a jakoś nie widzę aby ktoś żałował swoich.
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
07 paź 2016, 20:28
ocotuchodzi
Jestem przeciwnikiem dojnej zmiany, ale akurat w urzędach chroni nas ustawa o służbie cywilnej i gówniane zarobki, więc desantu niekompetentnych politykierów nie widzę. W moim urzędzie zmiany po wygranej PiS są zdecydowanie na lepsze.
07 paź 2016, 20:34
Badman
ocotuchodzi
Szanuj szefa swego, bo możesz mieć gorszego :zeby:
jeśli szef szanuje Ciebie oczywiście
08 paź 2016, 07:09
sks
ocotuchodzi
Jestem przeciwnikiem dojnej zmiany, ale akurat w urzędach chroni nas ustawa o służbie cywilnej i gówniane zarobki, więc desantu niekompetentnych politykierów nie widzę. W moim urzędzie zmiany po wygranej PiS są zdecydowanie na lepsze.
Tak się składa, że w moim też.
____________________________________ Jedynie prawda jest ciekawa.