Gratuluję, bo na prawdę w tym roku zdać ten egzamin to był wyczyn. Za pierwszym razem?
____________________________________ TW-57, TU 29
30 sie 2016, 15:13
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Tak, za pierwszym. jednak to prawdą z tą loterią...
30 sie 2016, 15:15
Mi też się udało nie wierzę własnym oczom!
30 sie 2016, 15:32
Udało się! Za czwartym razem! Do czterech razy sztuka!
30 sie 2016, 15:41
Mi też się udało - 2 podejście. Gratulację dla pozostałych 120 szczęśliwców i do zobaczenia na mianowaniu. Powodzenia dla reszty, która będzie chciała walczyć za rok.
____________________________________ Mors terribilis est iis, quorum *** vita omnia exstinguuntur, non iis, quorum laus emori non potest.
Boso, ale w ostrogach.
30 sie 2016, 15:43
Jestem na liście - chyba. Niby nazwisko, imię, drugie imię i imię ojca się zgadza, ale jakoś nie wierzę. Poczekam na meila z KSAP. Zdawałam drugi raz, w tym roku 91 pkt. To jakaś kpina, że nawet limitu nie wyczerpali. W przyszłym roku musi być łatwiej i będzie większy limit. Gratulacje dla szczęśliwców.
30 sie 2016, 15:44
Może ja też za wcześnie się cieszę. Lepiej poczekać na e-maila z KSAP.
30 sie 2016, 15:47
Gratuluję wszystkim szczęśliwym z listy. Ja niestety poza nią jestem, więc .
30 sie 2016, 15:54
Ustawy pod moim domem
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ 2016 r. U-45 + W-54 = 99 - PASSED - SZOK! 2015 r. U-43 + W-53 = 96 - PASSED - w limicie 200-jest miejsce - z absolwentami-ni ma miejsca :( 2014 r. U-14 + W-61 = 75 - FAILED Jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik.
30 sie 2016, 18:04
Ja również w gronie szczęśliwców
30 sie 2016, 18:15
wympar
Może ja też za wcześnie się cieszę. Lepiej poczekać na e-maila z KSAP.
Ja też nie dowierzam ale dane się zgadzają Logowałam się na koncie internetowym, tam nic nie ma nowego. Gratuluję wszystkim którym się udało!
30 sie 2016, 18:15
MARZENIE, gratulacje! Cieszę się że w tym roku Ci się powiodło, ciężka praca i determinacja jak widać popłacają
30 sie 2016, 19:33
Ją również gratuluję jestem też w gronie szczęśliwców
30 sie 2016, 19:36
Pierwszy raz się zdarzyło żeby limitu mianowań nie wykorzystano. To jest jakaś kpina, co to za egzamin, że przy tak żenująco niskim limicie (200 -35) na mianowanie łapało się 120 osób. To postępowanie kwalifikacyjne traci chyba sens, staje się powoli w ogóle nieosiągalne. A może o to chodzi, żeby za jakiś czas postępowanie znieść, a nam urzędnikom zabrać mianowania. Czy nauczyciel żeby być mianowanym też ma tak trudno? Niedobrze mi się robi jak to wszystko czytam i śledzę. Limit powinien wynosić 1500 a egzamin powinien być na takim poziomie, by na mianowanie łapało się 1000 osób. Wtedy to ma sens, a tak to nie.