Teraz jest 05 wrz 2025, 21:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Dodatek zadaniowy 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 13:15

POSTY        70
Post Dodatek zadaniowy
Czy w Waszych urzedach funkcjonuje coś takiego jak dodatek zadaniowy do wynagrodzenia?

12 sty 2011, 11:13

REJESTRACJA23 gru 2010, 10:41

POSTY        7
Post Dodatek zadaniowy
Tak.

12 sty 2011, 13:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 paź 2009, 13:30

POSTY        58
Post Dodatek zadaniowy
Witajcie:)
Mam takie pytanie i jednocześnie prośbe o włąściwą interpretację przepisów osób-kobiet, które znajdują lub znajdowały się w podobnej sytuacji..
W ub. roku zostałam urzędnikiem mianowanym i od grudnia począwszy - otrzymuję dodatek z tego tytułu. Tak się rónież składa, że jestem w 2 m-cu ciąży i - jeśli taka bedzie dec. ginekologa - będę musiała pójśc na L4. Spotkałam się z 2 interpretacjami przepisów..jedne mowią, że dodatek dla mianowanego - nie należy sie na L4 i macierzyńskim a druga, że się należy. Księgowa w naszym urzędzie jeszcze nie miała takiego przypadku jak mój - więc jak już zajdzie taka konieczność zwroci się o interpretację przepisów. Tak sobie pomyślałam, ze moze ktos z Was wie, jak to wygląda od strony prawnej.
I czy do wyliczenia średniej pensji na urlop macierzyński również uwzględnia się wypłacone za przepracowane m-ce dodatki z tyt. mianowania..Mam również dodatek zadaniowy..i tak mi sie wydaje, ze tak jak 13-nastę i premie - jest on również brany pod uwagę przy liczeniu uśrednionego z 12 m-cy wynagrodzenia na chorobowym "ciążowym" i póżniej macierzyńskim..?? Będę wdzięczna za podpowiedź:)
Pozdrawiam:)

12 sty 2011, 14:37
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 paź 2015, 20:34

POSTY        10
Post Re: Dodatek zadaniowy
W jakiej wysokości są dodatki zadaniowe. W szczególności dotyczy to osób zastępujących osobę przebywającą na długim zwolnieniu.

Ostatnio edytowano 17 lip 2016, 20:09 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

Zamieniłem wielkie litery na małe

17 lip 2016, 19:20
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266
konsternacja                    

Witajcie:)
Mam takie pytanie i jednocześnie prośbe o włąściwą interpretację przepisów osób-kobiet, które znajdują lub znajdowały się w podobnej sytuacji..
W ub. roku zostałam urzędnikiem mianowanym i od grudnia począwszy - otrzymuję dodatek z tego tytułu. Tak się rónież składa, że jestem w 2 m-cu ciąży i - jeśli taka bedzie dec. ginekologa - będę musiała pójśc na L4. Spotkałam się z 2 interpretacjami przepisów..jedne mowią, że dodatek dla mianowanego - nie należy sie na L4 i macierzyńskim a druga, że się należy. Księgowa w naszym urzędzie jeszcze nie miała takiego przypadku jak mój - więc jak już zajdzie taka konieczność zwroci się o interpretację przepisów. Tak sobie pomyślałam, ze moze ktos z Was wie, jak to wygląda od strony prawnej.
I czy do wyliczenia średniej pensji na urlop macierzyński również uwzględnia się wypłacone za przepracowane m-ce dodatki z tyt. mianowania..Mam również dodatek zadaniowy..i tak mi sie wydaje, ze tak jak 13-nastę i premie - jest on również brany pod uwagę przy liczeniu uśrednionego z 12 m-cy wynagrodzenia na chorobowym "ciążowym" i póżniej macierzyńskim..?? Będę wdzięczna za podpowiedź:)
Pozdrawiam:)

Nie wiem co masz na myśli pisząc, że dodatek dla mianowanego należy się/nie należy się. Jest on wliczany do podstawy wyliczenia zasiłku chorobowego i myślę, że o to chodziło w Twoim pytaniu

18 lip 2016, 05:58
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA25 paź 2015, 20:34

POSTY        10
Mam pytanie dodatek zadaniowy w kwocie 700zł jest ok. czy za niski. jakie w ogóle są stawki w us.

21 lip 2016, 19:25
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 gru 2015, 19:53

POSTY        6
forum2015                    

Mam pytanie dodatek zadaniowy w kwocie 700zł jest ok. czy za niski. jakie w ogóle są stawki w us.

Jakie dodatkowe obowiązki wykonujesz? U nas to chyba ok. 400 zł brutto przeważnie.
Ja mam pytanie do osób, które zostały wybrane na koordynatorów i superużytkowników ssp. Czy z tego tytułu otrzymuje ktoś dodatek zadaniowy lub wyższe nagrody. W końcu to dodatkowa praca, na którą poświęca się sporo czasu.

21 lip 2016, 20:38
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA11 gru 2007, 07:18

POSTY        11
Moje pytanie jest następujące: ile wynosi dodatek zadaniowy w us?

22 lip 2016, 08:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 8 ]