Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
24 cze 2016, 06:22
Re: Znowu bez podwyżek...
w portalu pracownika w Izbie katowickiej jest wyrównanie podwyżki za maj, ktoś coś wie dlaczego tylko za maj? i kiedy to mają zamiar wypłacić? bo wisi od wczoraj i oczywiście nikt nic nie wie
24 cze 2016, 07:11
Levy181
majap18
wypłata w is warszawa jutro już po podwyżce a kiedy wyrównanie nic nie wiadomo
Wypłaty jutro ? A nie w poniedziałek ?
Mają dziś wyjść po 12.00 a wyrównanie mają nam wypłacać w ratach. Na początku lipca wyrównanie za maj ma iść
24 cze 2016, 07:50
Mają dziś wyjść po 12.00 a wyrównanie mają nam wypłacać w ratach. Na początku lipca wyrównanie za maj ma iść
Jak to w ratach? Pieniądze są od stycznia zabezpieczone, a oni chcą płacić w ratach?
24 cze 2016, 07:55
Czy to prawda, że w IS Warszawa mają dziś płacić podwyższone wynagrodzenia ?
24 cze 2016, 08:17
Fiufiureczka
Czy to prawda, że w IS Warszawa mają dziś płacić podwyższone wynagrodzenia ?
Czy wiadomo coś, czy faktycznie wypłaty poszły o magicznej godzinie 12.00?
24 cze 2016, 11:22
na kontach cisza,na intranecie tez i na email
24 cze 2016, 12:13
Warszawa- na koncie wynagrodzenie za czerwiec z podwyżką. Wyrównania brak. Co do podwyżki ciężko dostrzec różnice. Po tym wszystkim co się działo przez ostatnie pół roku żal ściska
____________________________________ "Nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi? Cham się uprze i mu daj, skąd wezmę jak nie mam?"
24 cze 2016, 17:43
Freedie
Warszawa- na koncie wynagrodzenie za czerwiec z podwyżką. Wyrównania brak. Co do podwyżki <_< ciężko dostrzec różnice. Po tym wszystkim co się działo przez ostatnie pól roku żal ściska
A w jakim banku masz? Bo ja mam w pko bp i niestety nie mam.pensji
24 cze 2016, 17:52
Freedie
Warszawa- na koncie wynagrodzenie za czerwiec z podwyżką. Wyrównania brak. Co do podwyżki ciężko dostrzec różnice. Po tym wszystkim co się działo przez ostatnie pół roku żal ściska
To jeżeli można wiedzieć to jakiej wysokości jest twoja podwyżka?
24 cze 2016, 18:07
Flame123
Freedie
Warszawa- na koncie wynagrodzenie za czerwiec z podwyżką. Wyrównania brak. Co do podwyżki ciężko dostrzec różnice. Po tym wszystkim co się działo przez ostatnie pól roku żal ściska
A w jakim banku masz? Bo ja mam w pko bp i niestety nie mam.pensji
,
ja w Millennium i również brak wypłaty
24 cze 2016, 18:21
Ing też brak wypłaty
24 cze 2016, 18:50
Zmieńcie bank, jeśli macie tak biadolić w tym temacie.