Zwracam honor Masz rację, ustalenia są całkiem inne.
Czyli?
07 cze 2016, 11:50
Re: Znowu bez podwyżek...
Wszyscy min. 1,5; inspektor podobno 1,57; SW wyrównywanie z EA. Tyle co do mnie doszło. Poprawkę weźcie, że to z 3. ręki.
07 cze 2016, 12:03
Czy informacja o spotkaniu DIS Kraków ZZ w piątek jest potwierdzona, bo podobno spotkanie miało odbyć się w poniedziałek
07 cze 2016, 12:09
Skarbek7
Czy informacja o spotkaniu DIS Kraków ZZ w piątek jest potwierdzona, bo podobno spotkanie miało odbyć się w poniedziałek
miało się odbyć ale się nie odbyło, może ZZ i DIS obrazili się na siebie:) A tak na serio to też słyszałem, że spotkanie ma być w piątek wiec coś w tym chyba jest.
07 cze 2016, 12:27
Czy naprawdę to musi być wszystko taką tajemnicą? Czy informacja na intranecie typu "spotkanie w dniu... ze związkami w sprawie podwyżek - brak porozumienia" zrobiłaby komuś krzywdę? Przynajmniej bym wiedziała czy mogę zarezerwować hotel w Krakowie na wakacje czy kupić sadzonki bo lato spędzę na działce :/ Nikt by nie wędrował po korytarzach w poszukiwaniu informacji i plotek czy jest, czy będzie...
07 cze 2016, 12:28
spartmen
Skarbek7
miało się odbyć ale się nie odbyło, może ZZ i DIS obrazili się na siebie:) A tak na serio to też słyszałem, że spotkanie ma być w piątek wiec coś w tym chyba jest.
Żadne oficjalne spotkanie nie było na wczoraj (poniedziałek) ustalane. Najbliższe (nie wiadomo tylko czy ostatnie) zaplanowane jest w ten piątek.
07 cze 2016, 12:33
Treść komunikatu na stronie intranetowej IS w Katowicach:
Na 8 czerwca 2016 r. planowane jest kolejne spotkanie z organizacjami związkowymi w sprawie podwyżek w 2016 r. Celem spotkania są dalsze negocjacje i podpisanie porozumienia, tak aby w już w czerwcu 2016 r. wynagrodzenia pracowników mogły być wypłacone z podwyżkami.
____________________________________ Bądź zmianą, którą pragniesz ujrzeć w świecie.
07 cze 2016, 13:03
Oficjalnie potwierdzone spotkanie w piątek.
07 cze 2016, 13:43
chodzi oczywiście o spotkanie z DIS w Krakowie.
07 cze 2016, 13:43
Szkoda, że IS Szczecin takich komunikatów nie udostępnia :/
07 cze 2016, 14:03
Patatajka
Czy naprawdę to musi być wszystko taką tajemnicą? Czy informacja na intranecie typu "spotkanie w dniu... ze związkami w sprawie podwyżek - brak porozumienia" zrobiłaby komuś krzywdę? Przynajmniej bym wiedziała czy mogę zarezerwować hotel w Krakowie na wakacje czy kupić sadzonki bo lato spędzę na działce :/ Nikt by nie wędrował po korytarzach w poszukiwaniu informacji i plotek czy jest, czy będzie...
Ja bym proponowała jednak sadzonki... I to takie wieloletnie, byliny w sensie
Już nie wiem czy śmiać się, czy płakać... Traktują nas jak tanią siłę roboczą, ale wymagania... Wymagania to mają nie z tej planety
07 cze 2016, 15:56
a wiadomo co słychać w lubuskim?
07 cze 2016, 16:19
w IS Rzeszów wyrównanie na koncie
07 cze 2016, 18:01
biedronki15
Zwracam honor Masz rację, ustalenia są całkiem inne.
Ale jakie?
Jeśli nie masz mnożnika poniżej 1,5 albo nie jesteś dyrektorem/naczelnikiem/kierownikiem to nie licz na zbyt wiele...