msbn Szczecin - podobno się dogadali: 1 gr. wyrównanie do 1,5, 2 gr. po 20 - 50 zł, 3 gr. 0 zł.
Głupot nie opowiadaj
Wiem, ale nie powiem.
Człowiek dzieli się informacjami, na które czeka wielu, w formie i treści o jakiej sam się dowiedział. W podzięce jest "strolowany" przez osobę, która napisała to tylko po to, żeby zaistnieć. Ja "pierwszego sortu" nie będę się z plebsem dzielić żadnymi informacjami. "Drugi sort" głupoty opowiada, ale nie powiem, gdzie jest błąd czy minięcie się z prawdą, niech się sami domyślą.
Jeżeli to prawda , to to jest dramat,2 gr. 20-50 zł śmiechu warte 3. gr na którą z tego mówili miało zostać przeznaczone ponad 1 mln zł. - jeżeli nie dadzą nic , to gdzie zostaną przeznaczone te pieniądze ,chyba można się tylko domyślać
06 cze 2016, 08:17
Re: Znowu bez podwyżek...
dzodzo
Jeżeli to prawda , to to jest dramat,2 gr. 20-50 zł śmiechu warte 3. gr na którą z tego mówili miało zostać przeznaczone ponad 1 mln zł. - jeżeli nie dadzą nic , to gdzie zostaną przeznaczone te pieniądze ,chyba można się tylko domyślać :za2:
Z ocenianiem się wstrzymajmy - podobno się dogadali, a jak widać niektórzy wiedzą coś innego. Czekajmy.
06 cze 2016, 09:26
Nadir
jeszczepracuje
pracując w us z doświadczeniem zarabiam ponad 4 tys netto na miesiąc będąc szeregowym pracownikiem. Więc jak widać i jak pisałem mam inne wymagania na rynku pracy niż młodzi.
Brutto ok. 6 tys? Chyba netto pomyliłeś z brutto. Bujaj las, a nie nas
Jeśli ktoś rzetelnie pracuje i zdał egzamin SC (+ kolejne stopnie) to może nieźle zarabiać, ja jako pracownik zarabiam 4 tys. netto. I jest fajnie. Pozdrawiam Urzędników SC.
06 cze 2016, 10:47
Lumpzlodzi
Jeśli ktoś rzetelnie pracuje i zdał egzamin SC (+ kolejne stopnie) to może nieźle zarabiać, ja jako pracownik zarabiam 4 tys. netto. I jest fajnie. Pozdrawiam Urzędników SC.
Oczywiście. Jeśli ktoś pracuje w kontroli, ma mnożnik 1,7-1,8, dodatek kontrolerski 40-50 %, 20 lat stażu pracy i jest urzędnikiem mianowanym, w dodatku II lub III stopnia, to może mieć i 5.000 zł netto. Ale "jeszczepracuje" urzędnikiem mianowanym nie jest.
Dzięki za pozdrowienia od USC I stopnia.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
06 cze 2016, 11:43
Izba Skarbowa Łódź -referent, st. referent, księgowy - min. mnożnik 1,5 -inspektor, kontroler rozliczeń - 1,53 -st. inspektor, st. kontroler rozliczeń -1,56 -komisarz skarbowy, specjalista - 1,6 -st. komisarz skarbowy - 1,7 Kadra kierownicza, naczelnicy, dyrektorzy - bez zmian w wynagrodzeniu Wypłaty ruszają od 15.06.
06 cze 2016, 12:07
Struktura stanowisk jest "niezbyt mądra" (różne nazwy bez znaczenia dla tej samej pracy), to teraz ostatecznie przybijają jednakowe wynagrodzenie (co z tego, ze min., skoro podwyżek nie ma ) mieszcząc 9 "stanowisk" w przedziale 1,5 - 1,6.
06 cze 2016, 12:37
Shift
Izba Skarbowa Łódź -referent, st. referent, księgowy - min. mnożnik 1,5 -inspektor, kontroler rozliczeń - 1,53 -st. inspektor, st. kontroler rozliczeń -1,56 -komisarz skarbowy, specjalista - 1,6 -st. komisarz skarbowy - 1,7 Kadra kierownicza, naczelnicy, dyrektorzy - bez zmian w wynagrodzeniu Wypłaty ruszają od 15.06.
Kolego a możesz dodać wszystkie stanowiska?
06 cze 2016, 12:47
Witam, coś słychać w Mazowieckim?
06 cze 2016, 12:53
A co z tym Warmińsko- Mazurskim. 9.06 coraz bliżej a nic nie słychać o wypłacie kasy :)
06 cze 2016, 13:08
A jak tam Kraków?
06 cze 2016, 14:26
A Bydgoszcz? Już cos ustalili?
06 cze 2016, 15:46
Aneta2016
Witam, coś słychać w Mazowieckim?
W środę po raz kolejny mają dyskutować.
____________________________________ Wielka Polska !
06 cze 2016, 15:58
A co zostało ustalone w Szczecinie? Ktoś coś słyszał?
06 cze 2016, 17:05
Izi
A co z tym Warmińsko- Mazurskim. 9.06 coraz bliżej a nic nie słychać o wypłacie kasy
No i dlatego bym się jej nie spodziewał. 3 dni niby do wypłacenia wyrównania, a robią z tego III tajemnicę fatimską i nikt nic nie wie.