Łódź: Referent, st. ref, księgowy, st.ks. 1,5 Inspektor, kontroler rozl. 1,53 St. Insp., st. Kon. Roz. 1,56 Komisarz, Specjalista 1,6 St. Kom., st. Spec. 1,7
Też mam takie wiadomości ze ZZ - następne regulacje co do wartościowania we wrześniu
To ja też potwierdzę Pensja już z podwyżką w maju, wyrównanie w czerwcu
18 maja 2016, 14:39
Re: Znowu bez podwyżek...
IS Rzeszów niedawno było spotkanie z kierownikami działów i do 20 mają pójść wyrównania od stycznia - jak do tej pory nikt tego nie odwołał
18 maja 2016, 15:09
Gryzelda
A miało być tak pięknie... Nasz NU był dzisiaj w IS, ale pytanie w takim razie po co? Czy jeśli nie ma porozumienia z ZZ, nie ma aneksów do umów, to wypłata może być powiększona?!
też się nad tym zastanawiałam, ale przecież bywały pisma pracownicze (aneksy, zakres odpowiedzialności itp) fizycznie podpisywane w dacie późniejszej, ale ze wskazaną datą wcześniejszą (w zakresie tego samego miesiąca). Zatem wszystko jest możliwe. Skoro ostateczne porozumienia są z tego tygodnia, a trzeba przygotować kilkaset pism to fizycznie jest to ciężkie do wykonania, żeby z formalnościami zdążyć przed 25.05. Szczególnie, że teraz wszystko się robi m.in. przez zamieszczanie w Qasystencie, co też wymaga dodatkowej pracy. Pozostaje czekać na "pasek" do 25.05. i wszystko będzie jasne. ps. a może mój NU był w Izbie tylko, że tak byłam zaangażowana w swoją pracę, że nie zauważyłam tej chwilowej nieobecności. Wydawało mi się, że jego psi'owe słoneczko cały czas się paliło.
Nie siej nie sprawdzonych informacji. W tym tygodniu nie było żadnych spotkań w sprawie porozumień ZZ z Dyrektorem IS w Gdańsku.
18 maja 2016, 15:40
Niektóre IS maja już ogarnięte tematy inne nie ciekawe jak będzie w okolicach wypłaty.
____________________________________ Wielka Polska !
18 maja 2016, 16:05
Dolny Śląsk - wypłata wyrównania 30.05
18 maja 2016, 17:30
quryj
W korytarzach "chodzi" informacja, że jeżeli nie zdążą z podwyżkami do maja (a nie zdążą) - to wrócą do rozmów po wakacjach. Bo teraz zaczyna się okres urlopowy i nie będzie pełnej obsady w księgowości (a praca bieżąca jest ważniejsza) - czyli wrześniu czekamy!
Jakoś inne izby też są na tej samej półkuli co IS Warszawa i też sezon urlopowy zaraz się zacznie a jakoś mogą się wyrobić do końca maja.
18 maja 2016, 17:36
W IS Olsztyn - ploty chodzą o czerwcu
18 maja 2016, 17:59
brzos
I taka informacja mi sie podoba. Konkretnie i na temat. Czekam cały czas na wieści co do IS Gdańsk. U nas w US cisza, od ciągłych spekulacji i plotek aż mam mdłości. Czekam na jakieś konkretne wieści
18 maja 2016, 18:02
ASPA a wiesz może czy wyrównanie początek czy koniec miesiąca czerwca w łodzkim?
18 maja 2016, 18:16
A co w Opolu - jak zwykle d...a blada ?
18 maja 2016, 18:34
brzos
Ciekawe jakim cudem?
Wypłata ma być we wtorek. Z potwierdzonych dzisiejszych informacji płace IS DŚ nie liczą nawet jeszcze wypłaty, a co dopiero wyrównania. Nie wiem czy pamiętasz ale Beata K. dała wszystkim wolne od 26-29.05.2016r. PŁACÓWKOM TEŻ!
18 maja 2016, 18:49
wlomar17
Łódź: ... St. Kom., st. Spec. 1,7
Szczęśliwcy ... W Poznaniu ustalono, że st. specjalista będzie miał o 0,2 więcej od st. komisarza.
18 maja 2016, 19:56
roxette
brzos
Ciekawe jakim cudem?
Wypłata ma być we wtorek. Z potwierdzonych dzisiejszych informacji płace IS DŚ nie liczą nawet jeszcze wypłaty, a co dopiero wyrównania. Nie wiem czy pamiętasz ale Beata K. dała wszystkim wolne od 26-29.05.2016r. PŁACÓWKOM TEŻ!
Widzę, że nie czytujesz zakładki "sprawy pracownicze" (czy coś podobnego) na intranecie Info z dziś: wypłata - 24.05 wyrównanie - 30.05
Myślisz, że zamieścili nieprawdziwe informacje?
18 maja 2016, 19:59
qual
wlomar17
Łódź: ... St. Kom., st. Spec. 1,7
Szczęśliwcy ... W Poznaniu ustalono, że st. specjalista będzie miał o 0,2 więcej od st. komisarza.
Cyba że zatrudnieni po 31.12.2007 to dostaną równo czyli 1.5