BALBINA22 będę się trzymać kurczowo info od Ciebie, że wszystko zadzieje się w maju, zresztą telefonowaliście do IS pije-===[
Ja kurczowo trzymam się tego, co usłyszała koleżanka w IS Gdańsk. Myślę póki co pozytywnie
16 maja 2016, 12:38
Re: Znowu bez podwyżek...
Wg harmonogramu z IS Gdańsk wypłaty miały być 27ego maja. A wtedy przypada dzień wolny więc stąd moje pytanie
16 maja 2016, 12:54
Wtedy zrobiono dzień wolny, a nie przypada dzień wolny
16 maja 2016, 12:58
Skoro dzień wypłaty wypada w wolne, to wypłaty w maju nie będzie Najbliższa w czerwcu
16 maja 2016, 13:32
balbina22
maryska88
BALBINA22 będę się trzymać kurczowo info od Ciebie, że wszystko zadzieje się w maju, zresztą telefonowaliście do IS pije-===[
Ja kurczowo trzymam się tego, co usłyszała koleżanka w IS Gdańsk. Myślę póki co pozytywnie
Powiedziano nam na zebraniu, że w tą środę nasz najwyższy US ma z pieczątką pojawić się w IS Gdańsk i będzie podpisywać nowe mnożniki podległym pracownikom.
16 maja 2016, 13:46
Powiedziano nam na zebraniu, że w tą środę nasz najwyższy US ma z pieczątką pojawić się w IS Gdańsk i będzie podpisywać nowe mnożniki podległym pracownikom. :piwo:
Jakoś tak na Twoje słowa czekałam Jak napisałaś, że nagrody będą tak tego dnia były
16 maja 2016, 13:55
Herbatnick
Skąd masz to info? Powiedz mi, że to nieprawda Bo jak zaraz zejdę na salę obsługi to takiego kloca na środku postawię, że kafelki na wylot wypali
To niestety pewna informacja, z samej Izby. Ponoć nie zdążą ze zmianą angaży, naliczaniem itp.
16 maja 2016, 13:58
miszmasz
Herbatnick
Skąd masz to info? Powiedz mi, że to nieprawda Bo jak zaraz zejdę na salę obsługi to takiego kloca na środku postawię, że kafelki na wylot wypali :lol:
To niestety pewna informacja, z samej Izby. Ponoć nie zdążą ze zmianą angaży, naliczaniem itp.
Czyli czytając forum IS Gdańsk zdąży , ale IS Olsztyn nie .
16 maja 2016, 14:06
GRYZELDA jesteś WIELKA Czyli IS Gdańsk na pewniaka dostanie podwyżki w maju?
16 maja 2016, 14:14
a co w Krakowie?
16 maja 2016, 14:42
Ktoś ma może jakieś info z Poznania?
16 maja 2016, 15:03
A czy ktoś ma informacje jakie są tzw. widełki mnożników na poszczególnych stanowiskach w IS Poznań. Np. Inspektor wg nowych zasad ma od 1,5 kwoty bazowej do ... ?, specjalista od ... do. Proszę o info.
16 maja 2016, 18:49
Witam, Dane IS Poznań z 06.05.2016r., ale podobno coś się zmieniło in plus ( na ile nie wiem). Dotyczy zatrudnionych do 31.12.2007r. I. Stanowiska samodzielne Wykształcenie Wysokość mnożnika oskarżyciel skarbowy wyższe prawnicze 1,966 inspektor kontroli podatkowej wyższe 1,730 starszy komisarz skarbowy wyższe 1,660 II. Stanowiska specjalistyczne starszy specjalista wyższe 1,790 starszy informatyk wyższe 1,920 starszy inspektor średnie 1,560 starszy kontroler rozliczeń średnie 1,540 starszy poborca skarbowy średnie 1,540 specjalista średnie 1,600 informatyk średnie 1,600 inspektor średnie 1,540 kontroler rozliczeń średnie 1,520 komisarz skarbowy średnie 1,580 III. Stanowiska wspomagające starszy referent średnie 1,520 starszy księgowy średnie 1,520 księgowy średnie 1,510 referent średnie 1,510 poborca skarbowy średnie 1,510
Jak Wam się to podoba... szczególnie degradacja finansowa na stanowisku starszego komisarza? Bo u nas starszych specjalistów to najwięcej w RP, w tym z wykształceniem średnim. Rożnica w miesięcznym wynagrodzeniu 243,60 zł bez wysługi (0,13 mnożnika) Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać? Czekam na Wasze posty. Pozdrawiam.