Jaki dokument ?, chętnie przeczytam, czy można go udostępnić ?
____________________________________ Dawniej dziewczęta rumieniły się, kiedy się wstydziły, dziś wstydzą się gdy się rumienią. MAURICE CHEVALIER.
04 maja 2016, 09:01
Re: Znowu bez podwyżek...
W załączeniu
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
04 maja 2016, 09:41
O co chodzi z tymi punktami?
04 maja 2016, 10:51
O co chodzi z tymi punktami? Hym...
04 maja 2016, 11:53
Flow
W załączeniu 04 maja 2016 09:41
Godzinę temu było ok. 150 pobrań a już pobrań 380
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
Ostatnio edytowano 04 maja 2016, 12:11 przez Badman, łącznie edytowano 2 razy
04 maja 2016, 12:10
Badman
Flow
W załączeniu 04 maja 2016 09:41
Godzinę temu było ok. 150 pobrań a już pobrań 380
I co z tego jak i tak nikt nie wie o co chodzi i jakie to ma znaczenie...
04 maja 2016, 12:15
Teraz w maju ma zostać zakończone wartościowanie stanowisk chociaż wg tej tabeli chyba będzie musiało mieścić się w danym przedziale punktowym. Dziwne to bo przecież np. komisarz skarbowy i starszy komisarz skarbowy w komórce kp raczej robią to samo, a wg tej tabeli są w innych przedziałach punktowych?
Na razie nie wiadomo z czym to jeść i co z tego wyniknie.
____________________________________ Dramatem naszej epoki jest to, że głupota zabrała się do myślenia.
04 maja 2016, 12:31
Flow
Teraz w maju ma zostać zakończone wartościowanie stanowisk chociaż wg tej beli chyba będzie musiało mieścić się w danym przedziale punktowym. Dziwne to bo przecież np. komisarz skarbowy i starszy komisarz skarbowy w komórce kp raczej robią to samo a wg tej tabeli są w innych przedziałach punktowych?
Na razie nie wiadomo z czym to jeść i co z tego wyniknie.
Nie ważne co robią ale to, że komisarz skarbowy to stanowisko specjalistyczne, dla którego wymagane jest wykształcenie średnie natomiast st. komisarz to stanowisko samodzielne (wymóg studiów). Szkoda , że kierownictwo us o tym nie wie. W samych izbach skarbowych komisarz i st. komisarz to stanowiska równorzędne.
04 maja 2016, 13:20
Jeszcze troche i stanowiska bedą miały znaczenie tylko na pieczątkach (czyli nie będą miały znaczenia). A wracając do sedna tematu - podwyżek, u mnie w IS kasa już leży gotowa do podziału. Ostatnie rozmowy ze związkami zawodowymi i w maju będzie szła. Minimalna płaca na służbie 2810 zł
04 maja 2016, 13:53
Cieszmy się albowiem najniższa płaca w skarbówce jest już równa płacy na kasie w biedronce:)
04 maja 2016, 14:06
optimus128
Cieszmy się albowiem najniższa płaca w skarbówce jest już równa płacy na kasie w biedronce:)
Jeszcze dać nam zielone mundurki i będzie...codziennie...niskie podatki!
04 maja 2016, 14:13
Herbatnick
Jeszcze troche i stanowiska będą miały znaczenie tylko na pieczątkach (czyli nie będą miały znaczenia). A wracając do sedna tematu - podwyżek, u mnie w IS kasa już leży gotowa do podziału. Ostatnie rozmowy ze związkami zawodowymi i w maju będzie szła. Minimalna płaca na służbie 2810 zł
U mnie czyli jaka IS ?
____________________________________ Dawniej dziewczęta rumieniły się, kiedy się wstydziły, dziś wstydzą się gdy się rumienią. MAURICE CHEVALIER.
04 maja 2016, 15:58
biedroneczka1
Herbatnick
Jeszcze troche i stanowiska będą miały znaczenie tylko na pieczątkach (czyli nie będą miały znaczenia). A wracając do sedna tematu - podwyżek, u mnie w IS kasa już leży gotowa do podziału. Ostatnie rozmowy ze związkami zawodowymi i w maju będzie szła. Minimalna płaca na służbie 2810 zł
U mnie czyli jaka IS ?
Czy to potwierdzone, czy słyszałem/-am że ktoś słyszał?
04 maja 2016, 19:56
Dziś w intranecie pojawił się komunikat o podwyżkach, że są uzgodnione ze ZZ. IS Olsztyn. Wszystko więc zmierza w dobrym kierunku.
Może jak ktoś inny jest tu z IS Olsztyn to wrzuci to pismo, bo ja ze smartfona nie mogę.