Gryzelda a wiesz może w jakiej wysokości będą premie w IS Gdańsk?
tego się niestety nie dowiedziałam. Chodziły słuchy z różnych niezależnych źródeł, że bazowa to 900zł.
18 kwi 2016, 13:15
Re: Nagrody za I kwartał
balbina22
tego się niestety nie dowiedziałam. Chodziły słuchy z różnych niezależnych źródeł, że bazowa to 900zł.
Dziękuję za informację , a podwyżkach masz może jakieś sprawdzone informacje, bo ja co chwilę słyszę sprzeczne informacje. Jedna pewna to taka, że będą w tym roku
18 kwi 2016, 13:26
a podwyżkach masz może jakieś sprawdzone informacje, bo ja co chwilę słyszę sprzeczne informacje. Jedna pewna to taka, że będą w tym roku [/quote]
tylko tyle co wyczytam tutaj. Ale wszystko wskazuje, że powinno się wyjaśnić z końcem maja... Cierpliwości sobie i wszystkim życzę. Oby jak najwięcej osób na tym skorzystało (i młodych pracowników i starszych stażowo). Nawet jeśli to będzie jakiś ochłap jeno. Ja się z każdej kwoty ucieszę , bo i tak nie mam na więcej wpływu.
18 kwi 2016, 13:31
IS Gdańsk wypłaca 21.04.2016 r? To sprawdzona informacja?
18 kwi 2016, 14:14
Skarbek7
Skąd tak duże mnożniki ? Czy ktoś w IS lub w US ma średni mnożnik?
Starszy inspektor - mnożnik 1,63
18 kwi 2016, 14:19
Tantra
Czyli istnieją tacy szczęśliwcy, gratuluję.
18 kwi 2016, 14:36
Tantra
Skarbek7
Skąd tak duże mnożniki ? Czy ktoś w IS lub w US ma średni mnożnik?
Nieźle - St. komisarz skarbowy mnożnik - 1,359 ale chyba miałem pecha do tej pory.
18 kwi 2016, 14:45
Średni US inspektor w OB miałem 1,555 to było 2010 r.
____________________________________ Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza
18 kwi 2016, 15:26
us zatrudniający prawie 200 osób starszy komisarz skarbowy - niecale 20 lat w zawodzie i mnożnik 1,554...
18 kwi 2016, 15:31
balbina22
balbina22
Dziękuję za informację , a podwyżkach masz może jakieś sprawdzone informacje, bo ja co chwilę słyszę sprzeczne informacje. Jedna pewna to taka, że będą w tym roku
Balbina22: co u Was słychać bo u nas cisza?
18 kwi 2016, 15:54
Właśnie nic nie słychać. Głucha cisza. Nikt nic nie wie :(. Słyszałam, że podwyżki mają być w kwietniu, wyrównanie w maju. Myślałam, że są to sprawdzone informacje, ale teraz mam spore wątpliwości. A jeśli chodzi o nagrody to jeszcze większa cisza :(. A jak u Was Sonia 7878? :)
18 kwi 2016, 16:17
balbina22
Właśnie nic nie słychać. Głucha cisza. Nikt nic nie wie . Słyszałam, że podwyżki mają być w kwietniu, wyrównanie w maju. Myślałam, że są to sprawdzone informacje, ale teraz mam spore wątpliwości. A jeśli chodzi o nagrody to jeszcze większa cisza . A jak u Was Sonia 7878?
Kwestia podwyżek to tylko info z forum. Wszyscy milczą. Natomiast nagrody info też z forum. Zastanawiam się dlaczego tak cicho przecież nie byłoby tych wątków gdyby otwarcie mówiono o tym na co zapracowaliśmy. Tak tylko domysły. Szkoda ze z Izby nikt nie pisze hihihi
18 kwi 2016, 16:33
Gryzelda pisała że 21 kwietnia ☺
18 kwi 2016, 16:35
Też mnie zastanawia, czemu to taka wielka tajemnica jest. Ale jakoś tak w kościach czuję, że się doczekamy :-D i tego wszystkim i sobie życzę :)