No my się wybieramy na spartakiadę 8.09.2007r. Cetniewo, morze, może być fajnie, tylko organizatorzy wymyślili jakieś kartki na żarełko... Ciekawe o co chodzi. Oby nie było tak jak dwa lata temu bo ludzie przymierali głodem. :blink:
Ostatnio edytowano 22 sie 2007, 15:14 przez akhir, łącznie edytowano 1 raz
22 sie 2007, 14:43
antos
(...) tylko organizatorzy wymyślili jakieś kartki na żarełko...
Znaczy się powrót do PRL. :za2:
Ostatnio edytowano 22 sie 2007, 23:53 przez Kilmister, łącznie edytowano 1 raz
22 sie 2007, 15:18
antos
No my się wybieramy na spartakiadę 8.09.2007r. Cetniewo, morze, może być fajnie
Do zobaczenia w... Chłapowie!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 sie 2007, 21:09
Oj chyba masz nieaktualne informacje, chyba że znowu coś zmienili, miało być Chłapowo jest Władysławowo - ośrodek Cetniewo... Więc do zobaczenia.
Ostatnio edytowano 24 sie 2007, 12:23 przez akhir, łącznie edytowano 1 raz
23 sie 2007, 08:30
U nas imprezek nie ma za sprawą... pracowników! Zawsze ktoś miał problem, że ktoś inny zjadł o 1 kiełbaskę więcej, że jak nie idzie na imprezę bo nie chce to powinni mu oddać kasę z socjalnego. Smutne, ale prawdziwe. Integrujemy się w swoim towarzystwie po ok. 15 osób i jest super.
Ostatnio edytowano 24 sie 2007, 12:24 przez luka, łącznie edytowano 1 raz
23 sie 2007, 13:07
antos
Oj chyba masz nieaktualne informacje, chyba że znowu coś zmienili, miało być Chłapowo jest Władysławowo - ośrodek Cetniewo... Więc do zobaczenia.
Oj, chyba tak. Dzisiaj je zweryfikowałem i dowiedziałem się, że nastąpiła zmiana z Chłapowa na Cetniewo. Czyli tam gdzie była Pierwsza Pomorska Spartakiada w 2000 roku. Dokładnie 9 września. I... był to jedyny ciepły i słoneczny dzień od wielu dni! A więc do zobaczenia!
Edzia
U nas imprezek nie ma za sprawą... pracowników! Zawsze ktoś miał problem, że ktoś inny zjadł o 1 kiełbaskę więcej, że jak nie idzie na imprezę bo nie chce to powinni mu oddać kasę z socjalnego. Smutne, ale prawdziwe. Integrujemy się w swoim towarzystwie po ok. 15 osób i jest super.
Na imprezie się nie je! Tylko śpiewa, tańczy, recytuje, etc!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 24 sie 2007, 12:25 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
23 sie 2007, 17:25
Imprezy scalające (integracyjne) umarły śmiercią naturalną. I ten kierunek jest jedynie słuszny! :brawa: Skarbowcy winni zajmować się wyłącznie "odsysaniem tłuszczu z nierzetelnych" i absolutnie nie powinni patrzeć na kardynalny wzrost oczekiwań z góry a jednocześnie brak jakichkolwiek ochłapów w postaci podwyżek płac.
23 sie 2007, 17:48
Edzia
Heh... jakbym patrzył na naszą firmę. Niektórzy twierdzili, że skoro po obliczeniu kosztów imprezy wyszło 20 zł dopłaty z socjalnego na łeb, to ci którzy nie byli (bo nie chcieli być) powinni połuczyć takowe 20 zł w kieszeń żeby było sprawiedliwie. :za2: A dopłaty do wycieczek? A dlaczego dopłaca się na małżonka danego pracownika - jak jestem wdowcem/wdową i dostanę tylko na jedną osobę. <_<
____________________________________ Ważne, aby mąż był syty, a żona miała pracę ...
Ostatnio edytowano 24 sie 2007, 12:26 przez skarbus1, łącznie edytowano 1 raz
23 sie 2007, 18:07
antos
Było w Cetniewie. Tak jak 7 lat temu 09.09.2000. Było m.in. strzelanie z łuku, rzut włócznią do celu, szukanie skarbów, przeciąganie liny, rzut podkową, bieg Apaczów, równoważnia Czejeńska, Bonanza, ujeżdżanie byka.
[attachmentid=237] coś dla ciała [attachmentid=238]
[attachmentid=240] tańce i hulanki!
Swawoli chyba raczej nie było.
Ostatnio edytowano 15 wrz 2007, 19:56 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
12 wrz 2007, 20:09
Ech, łezka się w oczku zakręciła jak znowu zobaczyłem te twarze...
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->sygnaturkę usunięto z uwagi na jej niezgodność z regulaminem <<oj, zbiera mi sie>> )<!--sizec--></span><!--/sizec-->
13 wrz 2007, 08:22
Nadir
Było w Cetniewie. Tak jak 7 lat temu 09.09.2000.
Mała korekta.
I Pomorska Spartakiada w Cetniewie odbyła się 30.09.2000r. Też tam byłem.
Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 21:49 przez woyt1, łącznie edytowano 1 raz
13 wrz 2007, 13:29
raf
Ech, łezka się w oczku zakręciła jak znowu zobaczyłem te twarze...
Sam sobie jesteś winien... A dlaczego usunięto Ci sygnaturkę?!
Wojtek R.
Mała korekta. I Pomorska Spartakiada w Cetniewie odbyła się 30.09.2000r. Też tam byłem.
Mea culpa... Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 21:50 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
13 wrz 2007, 19:55
Nadir
Sam sobie jesteś winien... A dlaczego usunięto Ci sygnaturkę?!
Hehe, można i tak powiedzieć... W każdym razie istnieje prawdopodobieństwo, że wkrótce będę waszym sąsiadem... A sygnaturkę usunięto mi rok temu ze względu na niedozwolone treści o charakterze reklamowym.
____________________________________ <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->sygnaturkę usunięto z uwagi na jej niezgodność z regulaminem <<oj, zbiera mi sie>> )<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 14 wrz 2007, 21:50 przez raf, łącznie edytowano 1 raz
14 wrz 2007, 07:35
A u nas NUS integruje się tylko z gronem swoich "zauszników". Wszystko odbywa się w głębokiej konspiracji przed innymi pracownikami. Trzeba mieć pecha aby trafić na takiego "niedorobionego" szefa.