Teraz jest 05 wrz 2025, 21:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 63 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Likwidacja urzędów skarbowych w związku z tworzeniem KAS 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA21 sie 2013, 22:12

POSTY        418
Post Re: Likwidacja urzędów skarbowych w związku z tworzeniem KAS
Grisza00                    

Grisza, ale my nie piszemy komentarzy w czasie pracy, a ten link jest z intranetu, więc nie otworzy się na domowym komputerze.  :dokuczacz:

16 lut 2016, 18:23
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA21 sie 2013, 22:12

POSTY        418
@NewLunatiq - Piszesz: "Mamy być sprawną organizacją z odpowiednio zorganizowanym zasobem kadrowym. Bezrobocie i organizacja życia obywateli na poziomie, o którym piszesz jest poza zainteresowaniem kogokolwiek w skarbowości.".

Jeśli tak, to może moje zdanie zainteresuje kogoś poza "skarbowością". Jeśli w "skarbowości" pracują tylko same "zasoby kadrowe", a nie mądrzy obywatele naszego kraju, to faktycznie nikogo z tych "zasobów kadrowych" to nie zainteresuje.
A ja miałam nadzieję, że w "skarbowości" pracują również inteligentni ludzie, którzy ogarniają więcej niż tylko czubek własnego nosa.
Służby skarbowe są nie tylko dla "skarbowości" i dla ministerstwa finansów, ale również dla obywateli.

16 lut 2016, 18:41
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
gyokuro                    

@NewLunatiq - Piszesz: "Mamy być sprawną organizacją z odpowiednio zorganizowanym zasobem kadrowym. Bezrobocie i organizacja życia obywateli na poziomie, o którym piszesz jest poza zainteresowaniem kogokolwiek w skarbowości.".

Jeśli tak, to może moje zdanie zainteresuje kogoś poza "skarbowością". Jeśli w "skarbowości" pracują tylko same "zasoby kadrowe", a nie mądrzy obywatele naszego kraju, to faktycznie nikogo z tych "zasobów kadrowych" to nie zainteresuje.
A ja miałam nadzieję, że w "skarbowości" pracują również inteligentni ludzie, którzy ogarniają więcej niż tylko czubek własnego nosa.
Służby skarbowe są nie tylko dla "skarbowości" i dla ministerstwa finansów, ale również dla obywateli.

możesz obrażać ile Ci się podoba; mam jedną radę - obudź się. Bo tok argumentacji masz jak ksiądz a nie osoba, która pracuje w administracji skarbowej. Będę bardzo mile zaskoczony jeśli ktoś pracujący przy reformie weźmie pod uwagę zdanie załogi oraz ewentualne utrudnienia dla kadry pracującej. Wiem z doświadczenia - mają to gdzieś. Stąd moje twarde stanowisko w tej kwestii.

17 lut 2016, 05:58
Znawca

REJESTRACJA09 lis 2013, 19:40

POSTY        274
Do GRISZA00 : mam postulat jeden od początku dyskusji o KAS - KADENCYJNOŚĆ  naczelników i dyrektorów. 4 lub 5 lat to do dyskusji, przez tyle lat można się nie zblazować.    Poczytaj, jesteś z Opolszczyzny, ankietę o klimacie pracy zrobioną wśród pracowników.  Włos się jeży na głowie - obrońco naczelników.  Tacy wspaniali, a nikt ich nie kocha poza nimi samymi.

17 lut 2016, 07:45
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA29 gru 2008, 07:52

POSTY        153
No i jest nowy projekt z 17.02.2016 r. do zaopiniowania termin do IS poniedziałek 9.00  :mur:

18 lut 2016, 11:03
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA03 mar 2008, 10:37

POSTY        7
A gdzie ten projekt można przeczytać?

18 lut 2016, 11:16
Zaawansowany

REJESTRACJA07 paź 2015, 19:56

POSTY        43

LOKALIZACJAŚLĄSKIE
http://www.skarbowcy.pl/blaster/extarti ... e_id=24432

18 lut 2016, 19:15
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 63 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5